Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Προτεινα το mi σε μια φίλη για να βλέπει netflix (κυριως) και youtube. Το πραγματάκι αυτό μονο netflix δεν παίζει.

Στο test του netflix ολα καλα, 20 mbit αλλα μετά απο μερικά δευτερόλεπτα εμφανίζει ενα μεγαλειώδες μήνυμα οτι αυτή τη στιγμή δεν ειναι δυνατή η αναπαραγωγή του περιεχομένου κτλ κτλ.

Το πήγαμε και στο 8, πάλι τα ίδια. Καμια ιδέα? Δοκίμασα στο wifi static ip, google DNS με το χέρι, επανεγκατάσταση της εφαρμογής, τίποτα...

εν το μεταξύ το πρότεινα και για "αξιόπιστο" :violent-smiley-030::argue:

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Προτεινα το mi σε μια φίλη για να βλέπει netflix (κυριως) και youtube. Το πραγματάκι αυτό μονο netflix δεν παίζει.

Στο test του netflix ολα καλα, 20 mbit αλλα μετά απο μερικά δευτερόλεπτα εμφανίζει ενα μεγαλειώδες μήνυμα οτι αυτή τη στιγμή δεν ειναι δυνατή η αναπαραγωγή του περιεχομένου κτλ κτλ.

Το πήγαμε και στο 8, πάλι τα ίδια. Καμια ιδέα? Δοκίμασα στο wifi static ip, google DNS με το χέρι, επανεγκατάσταση της εφαρμογής, τίποτα...

εν το μεταξύ το πρότεινα και για "αξιόπιστο" :violent-smiley-030::argue:

Κάτι παίζει τον τελευταίο μήνα με τις αδειοδοτήσεις σε android μηχανάκια.
Δοκίμασε να κάνεις uninstall τα updates που πήρε η εφαρμογή μήπως και δουλέψει.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Το έκανα και αυτό, άφησα το factory version . Το ίδιο έβγαζε.

Περίεργο μου φαίνεται, το δικό μου μια χαρά παίζει νετφλιχ , δοκίμασες αποσύνδεση και ξανά σύνδεση;

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Ναι μέχρι και σε άλλη τηλεόραση το έβαλα. Από το ίδιο δίκτυο το νετφλιξ σε iPhone ipad κτλ παίζει άψογα.

εχεις κανεις καμια ιδεα ή ακομα καλυτερα κανα ετοιμο advancedsettings.xml για το kodi που του έβαλα ?
γιατι 2 αντονς που ηξερα και φτιαχνανε μονα τους και το εκαναν και save κιολας δεν μπορουν να δουλεψουν , μου βγαζουν σφαλμα.

Έχει κανείς θέμα με το τοπικό δίκτυο;;; Από τότε που μου ήρθε το oreo, δεν μπορεί να δει τον υπολογιστή που έχω στο δίκτυο και κάνω stream τις ταινίες. Το πρόβλημα υπάρχει και στο kodi, όχι μόνο στο vlc. Να κάνω καμιά επαναφορά;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων στη συσκευή και τώρα όταν ξεκινάει να παίζει κάτι στο novago μετα απο 5 δευτερόλεπτα πετάει μύνημα ότι δεν υποστηρίζει την αναπαραγωγή.
Έβαλα την ίδια εφαρμογή που είχα και πριν. Συμβαίνει σε κάποιον άλλον; Καμία ιδέα; Ευχαριστώ

Επανέρχομαι σχετικά με κάτι που είχα αναφέρει πριν λίγες μέρες.
Τελικά με εγκατάσταση ξεχωριστού apk για το Netflix μπορείς να κανεις download και να δεις offline ότι έχεις κατεβάσει.
Δοκιμασμένο μια χαρά με τα παιδικά για τα πιτσιρίκια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επανέρχομαι σχετικά με κάτι που είχα αναφέρει πριν λίγες μέρες.
Τελικά με εγκατάσταση ξεχωριστού apk για το Netflix μπορείς να κανεις download και να δεις offline ότι έχεις κατεβάσει.
Δοκιμασμένο μια χαρά με τα παιδικά για τα πιτσιρίκια.

Αν θες, δώσε και ένα λινκ από το apk που σου έπαιξε σωστά.

Εχει κανεις θεμα με μεγαλα αρχεια ταινιων; Βαζω ταινια 4,4gb η' 6,6gb με το MxPlayer και αν βγω απ την ταινια και πατησω να συνεχισει απο εκει που σταματατησε, μπορει να κανει και 2 λεπτα για να φορτωσει...
Οσο προς το τελος ειναι η ταινια τοσο ποιο πολυ αργει να την φορτωσει. Καμια φορα κολλαει τελειως και βγαζει μνμ οτι ο MxPlayer δεν ανταποκρινεται.

Αν θες, δώσε και ένα λινκ από το apk που σου έπαιξε σωστά.
Δεν έχω εύκαιρο το link.
Παντως αυτό που έχω είναι η έκδοση 6.7.2 build 28755 και το ειχα κατεβάσει από apkmirror

Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων στη συσκευή και τώρα όταν ξεκινάει να παίζει κάτι στο novago μετα απο 5 δευτερόλεπτα πετάει μύνημα ότι δεν υποστηρίζει την αναπαραγωγή.
Έβαλα την ίδια εφαρμογή που είχα και πριν. Συμβαίνει σε κάποιον άλλον; Καμία ιδέα; Ευχαριστώ

Εμενα φιλε μου μολις τωρα το δοκιμασα και παιζει κανονικα.Καποιο σκαλωμα θα επαθε,βαλε αλλη εφαρμογη nova go,την τελευταια που εχει βγει

Έκανες επαναφορά στη συσκευή; Γιατί φοβάμαι πως αυτό φταίει.. πριν την επαναφορά έπαιζε κανονικά!

Λοιπον..Σημερα παρελαβα το μηχανημα με android 6..
Aναπαραγωγη με mxplayer ολα τα αρχεια που δοκιμασα απροβληματιστα..στην αρχη δεν αναγνωριζε tds ηχο αλλα πειραξα μια ρυθμιση στην εφαρμογη κι ηρθε ο ηχος κανονικα..Σαν media player σουπερ κ πολυ καλη ποιοτητα!!
Αλλα γιατι βρε παιδια δεν βρισκει εφαρμογες ο playstore;
Ουτε καν chrome...Πρεπει να κανω κατι;Κι αλλες εφαρμογες που τις βρισκω απ το κινητο αλλα στο box τιποτα...
Μετα τρωει κατι κολληματακια στο youtube κ χανει τα χρωματα παντου κ το κανω restart..Σας το κανει κι εσας;

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η συσκευή είναι Android TV και οι συμβατές εφαρμογές είναι συγκεκριμένες. Για browser δες τον puffin.