Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Λοιπον..Σημερα παρελαβα το μηχανημα με android 6..
Aναπαραγωγη με mxplayer ολα τα αρχεια που δοκιμασα απροβληματιστα..στην αρχη δεν αναγνωριζε tds ηχο αλλα πειραξα μια ρυθμιση στην εφαρμογη κι ηρθε ο ηχος κανονικα..Σαν media player σουπερ κ πολυ καλη ποιοτητα!!
Αλλα γιατι βρε παιδια δεν βρισκει εφαρμογες ο playstore;
Ουτε καν chrome...Πρεπει να κανω κατι;Κι αλλες εφαρμογες που τις βρισκω απ το κινητο αλλα στο box τιποτα...
Μετα τρωει κατι κολληματακια στο youtube κ χανει τα χρωματα παντου κ το κανω restart..Σας το κανει κι εσας;

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ποια ρύθμιση έκανες στον mx player για dts?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Θα το κοιταξω αυριο κ θα σου πω!!

Στις ρυθμισεις του ηχου στο box digital sounds εχω επιλεξει PCM και μετα στον mxplayer πανω δεξια οπως παιζει η ταινια εκει που λεει επιλεξτε κομματι ηχου εχω τικαρισμενη κ την τριτη επιλογη " χρηση του SW αποκωδ. ηχου"..
Να σου πω την αληθεια σε καποια φαση παλι πεταξε μην.πως δεν υποστηριζει dts αλλα παρ αυτα ακουγεται κανονικα ο ηχος της ταινιας..
Ακομη δεν εχω κανει update σε oreo..

Στις ρυθμισεις του ηχου στο box digital sounds εχω επιλεξει PCM και μετα στον mxplayer πανω δεξια οπως παιζει η ταινια εκει που λεει επιλεξτε κομματι ηχου εχω τικαρισμενη κ την τριτη επιλογη " χρηση του SW αποκωδ. ηχου"..
Να σου πω την αληθεια σε καποια φαση παλι πεταξε μην.πως δεν υποστηριζει dts αλλα παρ αυτα ακουγεται κανονικα ο ηχος της ταινιας..
Ακομη δεν εχω κανει update σε oreo..

Ξεχασα να αναφερω πως δεν το χω συνδεσει με ενισχυτη αν αυτο εχει σημασια.

χμμμμ έχει σημασία να έβλεπες σε ενισχυτή τι δείχνει τελικά!

να ρωτήσω κάποιον που το έχει

με kodi και το pass-through ενεργό σας δίνει ήχο με ένδειξη στον ενισχυτή DOLBY DIGITAL, DTS?

επίσης όπως ρώτησα με vlc, mx player?

ρωτάω γιατί σαν πρώτη επαφή με Android media player πήρα της wind vision ένα κουτάκι technicolor λέει μάρκα είναι με Android 7.1.1.

ΑΛΛΑ

1...με vlc ενώ δείχνει ο ενισχυτής DOLBY DIGITAL, DTS ο ήχος ακούγεται σαν τελαλης της λαϊκής...

2...με mx player ο ήχος ακούγεται μια χαρά αλλά ΔΕΝ δείχνει ο ενισχυτής ότι δέχεται ψηφιακό ήχο DOLBY DIGITAL, DTS!

και απλα ρωτάω στο mi box

τι γίνεται; μην το πάρω και έχει τα ίδια χάλια.

(το μόνο καλό στο box της wind είναι ότι δίνει 4κ σε YouTube, Netflix, στο mi box είπαμε πόσο δίνει σε αυτές τις 2 εφαρμογές;)

Τόσο δίνει... 3ιναι επίσημο Netflix

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
και YouTube?

οποίος ξέρει και για τον ήχο ας βοηθήσει να δω εάν θα το πάρω η όχι...

Καλημέρα ..μια βοήθεια παιδεςτι να κάνω?..Επαναφορά? Με κούρασε το wifi με συχνές αποσυνδέσεις και μερικές εφαρμογές με πετάνε εξω

Καλημέρα ..μια βοήθεια παιδεςτι να κάνω?..Επαναφορά? Με κούρασε το wifi με συχνές αποσυνδέσεις και μερικές εφαρμογές με πετάνε εξω
Αν έχεις κάνει αναβάθμιση σε oreo κάνε υπομονή. Έχει βγει σε beta ένα fix για το wifi αλλά με μέτρια αποτελέσματα. Ελπίζω σε κανονικό update. Αν δεν έχεις αναβαθμίσει σε oreo τότε ψαξου όσον αφορά τη πηγή του WiFi (router, repeater κτλ). Από προσωπική εμπειρία αλλά και από αναφορές στο Internet έχει κάποια θέματα με tplink γενικά.
Πάντως ένα factory reset ποτέ δεν έβλαψε.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

χμμμμ έχει σημασία να έβλεπες σε ενισχυτή τι δείχνει τελικά!

να ρωτήσω κάποιον που το έχει

με kodi και το pass-through ενεργό σας δίνει ήχο με ένδειξη στον ενισχυτή DOLBY DIGITAL, DTS?

επίσης όπως ρώτησα με vlc, mx player?

ρωτάω γιατί σαν πρώτη επαφή με Android media player πήρα της wind vision ένα κουτάκι technicolor λέει μάρκα είναι με Android 7.1.1.

ΑΛΛΑ

1...με vlc ενώ δείχνει ο ενισχυτής DOLBY DIGITAL, DTS ο ήχος ακούγεται σαν τελαλης της λαϊκής...

2...με mx player ο ήχος ακούγεται μια χαρά αλλά ΔΕΝ δείχνει ο ενισχυτής ότι δέχεται ψηφιακό ήχο DOLBY DIGITAL, DTS!

και απλα ρωτάω στο mi box

τι γίνεται; μην το πάρω και έχει τα ίδια χάλια.

(το μόνο καλό στο box της wind είναι ότι δίνει 4κ σε YouTube, Netflix, στο mi box είπαμε πόσο δίνει σε αυτές τις 2 εφαρμογές;)

Με kodi δίνει κανονικά στον ενισχυτή Dolby-dts

η συνδεσμολογια που έχεις ποια είναι; εγώ τα έχω android box >Yamaha ενισχυτής >TV

και ενώ βάζω στο kodi pass through δεν στέλνει τον ήχο dts, dd έχει σπασίματα και αναβοσβήνει στον ενισχυτή μια decoder off μια dts (η dd ανάλογα την ταινία)

εγω παρήγγειλα σήμερα καλώδιο οπτικής γιατί διαβασα οτι παιζει κανονικά dts χωρις κανενα πρόβλημα,και εμενα μου κανει διάφορα με το dts μεχρι στιγμής δεν το εχω δει στην οθόνη του ενισχυτή μου

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εγω παρήγγειλα σήμερα καλώδιο οπτικής γιατί διαβασα οτι παιζει κανονικά dts χωρις κανενα πρόβλημα,και εμενα μου κανει διάφορα με το dts μεχρι στιγμής δεν το εχω δει στην οθόνη του ενισχυτή μου

ωραία.... άντε να βγάλω τώρα άκρη....

εχει κάποιος απο εδω δοκιμάσει με καλώδιο οπτικής να μας πει αν βγαζει κανονικά dts?

εχει κάποιος απο εδω δοκιμάσει με καλώδιο οπτικής να μας πει αν βγαζει κανονικά dts?

το θέμα είναι να βγάζει με hdmi. προχωράμε δεν γυρίζουμε πίσω....

το θέμα είναι να βγάζει με hdmi. προχωράμε δεν γυρίζουμε πίσω....

με HDMI εμενα μονο με vlc player μου εβγαλε το εικονίδιο dolby στον ενισχυτή αλλα dts ποτε και με netfilx dolpy +

με HDMI εμενα μονο με vlc player μου εβγαλε το εικονίδιο dolby στον ενισχυτή αλλα dts ποτε και με netfilx dolpy +

με hdmi και vlc ο ήχος με dd ήταν καλός; δεν ακουγόταν παράξενα, έτσι; με ηχώ η κάτι τέτοιο.

απλά για επιβεβαίωση είπαμε Netflix δίνει 1080, 4κ; YouTube?

με hdmi και vlc ο ήχος με dd ήταν καλός; δεν ακουγόταν παράξενα, έτσι; με ηχώ η κάτι τέτοιο.

απλά για επιβεβαίωση είπαμε Netflix δίνει 1080, 4κ; YouTube?

καλος ακουγόταν δεν παρατήρησα ηχώ η κάποια παραμόρφωση