Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Επειδη με βλεπω να το κανω Frisbee to κουτακι.
Υπαρχει κανεις που να εχει προβλημα με unsynced ηχο σε netflix ? To κανει συχνα και θελει να βγαινει απο την πριζα για να συνερθει.

Το εχω ακομη σε marshmellow. πριν ειχε θεμα με το κρυμμενο δικτιο, τωρα θεματα με τον ηχο, τι διολο μηχανακι βγαλανε οι κινεζοι.

Κρίμα που δεν είναι επίπεδο απο πάνω, θα ήταν souper για σουβερ.....

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Επειδη με βλεπω να το κανω Frisbee to κουτακι.
Υπαρχει κανεις που να εχει προβλημα με unsynced ηχο σε netflix ? To κανει συχνα και θελει να βγαινει απο την πριζα για να συνερθει.

Το εχω ακομη σε marshmellow. πριν ειχε θεμα με το κρυμμενο δικτιο, τωρα θεματα με τον ηχο, τι διολο μηχανακι βγαλανε οι κινεζοι.
Μπαα.
Κανένα πρόβλημα.
Ειδικά το Netflix το έχω λιώσει.
Τρέχει άψογα

Όχι με την mm.
Να πω βέβαια πως όλο αυτό τον καιρό που διαβάζω για auto update ποτέ δεν μου ήρθε τίποτα.
Φυσικά το boxακι είναι μόνιμα συνδεμενο ασύρματα στο δίκτυο και μάλιστα strearmάρω με kodi απο το PC μου χωρίς επίσης πρόβλημα

Κι εγώ το έχω λιώσει με Netflix...
Όλα καλά με oreo

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Απ οτι καταλαβαινω πρεπει να τραβαει καποια κολληματα με το HDMI Handshake οταν ξυπναει απο sleep mode καποιες φορες.

Το κανει στην αρχη, αν ομως ξεκινησει σωστα τοτε δεν αποσυγχρονιζει.

καλησπέρα παιδιά αν αγοράσω αυτο το ρούτερ Xiaomi Mi Router 3 White EU version θα εχω διαφορά στην ταχύτητα η άδικα θα το παρω;εχω 50αρα και στο boxaki εχω κολλήματα στις ταινίες,το ρουτερ αυτο εχει και usb θηρα αν το συνδέσω θα παίρνει ίντερνετ απο εκει;

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το MiBox έχει USB αλλά χρειάζεται αντάπτορα USBtoLAN, δες πιο πάνω, έχει αναφερθεί αρκετές φορές.

Όλο χαζομάρες μου κάνει. Προσπαθώ να δω ταινία από τοπικό server με το Kodi, μου κολλάει πριν καν αρχίσει (μετά κολλάει γενικώς το Kodi). Το βάζω να παίξει με X-treme video, μου βγάζει bad handle ή κάτι τέτοιο, ή δεν αναγνωρίζει τον ήχο. Το βάζω να παίξει με VLC, πάλι κάνει κολλήματα και δεν υποστηρίζει ελληνική γραμματοσειρά στους υπότιτλους (πιθανώς θέμα coding, δεν το έψαξα ακόμη να πω την αλήθεια). Λέω θα φταίει το wifi που δεν είναι Ν, βάζω ταινία με usb stick, τα ίδια παντού. Εεεε νισάφι πια.

Κάνοντας browsing στο τοπικό δίκτυο μέσα από το VLC δείχνει να τα πηγαίνει καλύτερα, τουλάχιστον αρχεία video του InitialD που είναι μικρότερα σε μέγεθος από μια κανονική ταινία τρέχουν σωστά.

Παιδια γινεται να βλεπω τις φωτο που τραβαω απ το κινητο(samsung j7) μεσω box στην τηλεοραση με καποιο τροπο αμμεσα;
Σορυ αλλα δε το χω με τα δικτυα κ το μονο που καταφερα ειναι να παιζω youtube απ το κινητο στο μποξακι..

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια γινεται να βλεπω τις φωτο που τραβαω απ το κινητο(samsung j7) μεσω box στην τηλεοραση με καποιο τροπο αμμεσα;
Σορυ αλλα δε το χω με τα δικτυα κ το μονο που καταφερα ειναι να παιζω youtube απ το κινητο στο μποξακι..

Το MI box έχει ενσωματωμένο miracast οπότε απλά κάνεις screen mirroring την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση..

Με το smart view παντως δεν μου συνδεεται γιατι δεν κανει τιποτα..
Εκτος κι αν θελει ξεχωριστη εφαρμογη!..
Το miracast ειναι διαρκως on στο box;

Νομίζω ναι, κάπου στις ρυθμίσεις υπάρχει. Το Sony κινητό μου συνδέεται αμέσως, το Samsung της συζύγου που ελέγχω τώρα όχι άμεσα, ίσως θέλει κάποια εφαρμογή για cast. Έχει πολλές στο play store.

Νομίζω ναι, κάπου στις ρυθμίσεις υπάρχει. Το Sony κινητό μου συνδέεται αμέσως, το Samsung της συζύγου που ελέγχω τώρα όχι άμεσα, ίσως θέλει κάποια εφαρμογή για cast. Έχει πολλές στο play store.
Σ ευχαριστω!