Οι προσαρμογείς δουλεύουν και στο Oreo?
Ναι. Αυτός που έβαλα και το πήρε η μπάλα δυστυχώς, KY-888, παίζει άριστα. Μόνο σε DHCP.
Οι προσαρμογείς δουλεύουν και στο Oreo?
Επειδη με βλεπω να το κανω Frisbee to κουτακι.
Υπαρχει κανεις που να εχει προβλημα με unsynced ηχο σε netflix ? To κανει συχνα και θελει να βγαινει απο την πριζα για να συνερθει.
Το εχω ακομη σε marshmellow. πριν ειχε θεμα με το κρυμμενο δικτιο, τωρα θεματα με τον ηχο, τι διολο μηχανακι βγαλανε οι κινεζοι.
Μπαα.Επειδη με βλεπω να το κανω Frisbee to κουτακι.
Υπαρχει κανεις που να εχει προβλημα με unsynced ηχο σε netflix ? To κανει συχνα και θελει να βγαινει απο την πριζα για να συνερθει.
Το εχω ακομη σε marshmellow. πριν ειχε θεμα με το κρυμμενο δικτιο, τωρα θεματα με τον ηχο, τι διολο μηχανακι βγαλανε οι κινεζοι.
Μπαα.
Κανένα πρόβλημα.
Ειδικά το Netflix το έχω λιώσει.
Τρέχει άψογα
Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείται για να στρίψετε την οθόνη στο νοβαγκο;
Nova go και Cosmote παίζουν τα λάπτοπ και τα ταμπλετ κατόπιν συνδρομής στις ως άνω εταιρείες.
Παίζει στο κουτάκι (με συνδρομή πάντα);
Το MI box έχει ενσωματωμένο miracast οπότε απλά κάνεις screen mirroring την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση..Παιδια γινεται να βλεπω τις φωτο που τραβαω απ το κινητο(samsung j7) μεσω box στην τηλεοραση με καποιο τροπο αμμεσα;
Σορυ αλλα δε το χω με τα δικτυα κ το μονο που καταφερα ειναι να παιζω youtube απ το κινητο στο μποξακι..
Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σ ευχαριστω!Νομίζω ναι, κάπου στις ρυθμίσεις υπάρχει. Το Sony κινητό μου συνδέεται αμέσως, το Samsung της συζύγου που ελέγχω τώρα όχι άμεσα, ίσως θέλει κάποια εφαρμογή για cast. Έχει πολλές στο play store.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.