Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Εμένα πήρε το update και δεν κάνει τίποτα ούτε youtube δεν μπαίνει τώρα ούτε μετά από επαναφορά .

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδια εγω το εχω στην εκδοση 6.0 . Τι πρεπει να κανω για να μην κανει μονο του την αναβαθμιση σε 8.0. Υπαρχει καποια επιλογη να μην κανει αυτοματα αναβαθμιση;

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ήρθε και σε μένα. Όντως είναι η 2396. Όσον αφορά την ταχύτητα σύνδεσης και τα κολλήματα διαπίστωσα ότι παίζει ρόλο τι ανάλυση βάζουμε στις ρυθμίσεις. Με 1080p είχα σε speedtest 2,3 Mbps και πολλά κολλήματα. Αμέσως και χωρίς καμία άλλη επέμβαση στις ρυθμίσεις όταν έβαλα 720p η ταχύτητα πήγε στα φυσιολογικά για το ρούτερ μου επίπεδα, χωρίς κολλήματα.

Πάντως με 2396 το jperf μου έδινε ταχύτητα σύνδεσης με τον server 14-16 MB/sec.
Έφτασε κάποια στιγμή και τα 22.

Στο Network test του netflix εβγαζε 33 mbit.

Αγόρασα σήμερα το Mi Box και θέλω να ρωτήσω αν πρέπει να το αφήσω να κάνει αναβάθμιση ή όχι. Γιατί διαβάζω στο ίντερνετ ότι οι μισοί λένε με την αναβάθμιση γίνονται τα πράγματα καλύτερα και οι μισοί ότι γίνονται χειρότερα.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Αγόρασα σήμερα το Mi Box και θέλω να ρωτήσω αν πρέπει να το αφήσω να κάνει αναβάθμιση ή όχι. Γιατί διαβάζω στο ίντερνετ ότι οι μισοί λένε με την αναβάθμιση γίνονται τα πράγματα καλύτερα και οι μισοί ότι γίνονται χειρότερα.
Καλύτερα να περιμένεις μερικές μέρες... εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω μέχρι να διαβάσω από τα παιδιά που πήραν την αναβάθμιση τις εντυπώσεις τους.

Τελικά και εγω το αγόρασα σήμερα και έκανα την αναβάθμιση αφού θέλω να το ετοιμάσω για να το πάω για εγκατάσταση στο εξοχικό μου. Σε θέμα κολληματων κτλ βλέπω ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα ίσα ίσα είναι πολύ γρήγορο.

Αυτο που έχω παρατηρήσει είναι ότι η εικόνα έχει ένα yellow tint πολύ έντονο σε σχέση με την κανονική εικόνα της τηλεόρασης. Αν παίξω μια νετφλιξ από το μποξ και κατευθείαν το γυρίσω στης τηλεόρασης είναι νύχτα με μέρα η εικόνα. Προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει. (μιλάμε πάντα για ίδια προφίλ εικόνας στην τηλεόραση)
Επισης, ενώ έχω ενεργοποημενο το uhd deep color στην τηλεόραση, η τηλεόραση μου πετάει συνεχώς hdmi version mismatch, το οποίο δε μπορεί να φτιαχτεί με κάποια ρύθμιση στο μποξ.

Τέλος, μπορεί κάποιος να μου πει που πρέπει να σεταρω τα deep color settings στο μποξ? Όπου και να τα βάλω δεν έχει διαφορά και δε φεύγει το μήνυμα.

Ευχαριστώ

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

καλημερα παιδια και εγω με την 6 είμαι και μου εμφάνισε την 8 και οτι εχει κανει λήψη του λογισμικού και αν θελω να κανω το update να κανει επανεκκίνηση απο το καλοκαίρι που το πηρα δεν μου ειχε εμφανίσει update.τωρα η ερώτηση είναι αν το κλείσω και αναψω θα κανει update απο μονο του;

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλημερα παιδια και εγω με την 6 είμαι και μου εμφάνισε την 8 και οτι εχει κανει λήψη του λογισμικού και αν θελω να κανω το update να κανει επανεκκίνηση απο το καλοκαίρι που το πηρα δεν μου ειχε εμφανίσει update.τωρα η ερώτηση είναι αν το κλείσω και αναψω θα κανει update απο μονο του;

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λογικα οχι, εσυ πρεπει να το κανεις!

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λογικά ,εφόσον σου χει κατεβάσει το αρχείο ,κάνοντας επανεκκίνηση θα σου σου κάνει update.Ο μόνος τρόπος για να το αποφύγεις είναι πριν την επανεκκίνηση να συνδεθείς μέσω ftp και να σβήσεις απο τον φάκελο Downloads το αρχείο της αναβάθμισης

Παιδιά στην θέαση IPTV μέσω Wi-Fi τα πηγαίνει καλά; Το access point μου είναι δίπλα ακριβώς και εκτιμώ ότι η αγορά ethernet adaptor θα είναι περιττή.