Τι αποστολή έβαλες για να μην έχεις θέμα με τελωνείοΝΎ
Ποτέ είχε προσφορά,79 το εχει
Sent from my iPad using Tapatalk
Με EU Priority Line για να γλιτώσω τελωνείο και κουπόνι που πέφτει στα 53 με μεταφορικά!
Τι αποστολή έβαλες για να μην έχεις θέμα με τελωνείοΝΎ
Ποτέ είχε προσφορά,79 το εχει
Λοιπόν, εγώ είχα προβλήματα συνέχεια και σε iptv kodi netflix συνέχεια κολλήματα και πολύ αργή απόκριση σε ότι κίνηση γινόταν μέχρι που έκανα επανεκκίνηση και ψιλοεστρωνε και δούλευε κάπως στρωτά μόνο σε 1080i 50hz.Προχθες εκεί που το πάλευα απεγκατεστησα και εγκατεστησα πάλι το kodi απεγκατεστησα και το es explorer και πέρασα το solid και άλλαξα σε RGB και ανάλυση 1080p 60hz που πιο πριν ούτε για αστείο δεν μπορούσα να βάλω αυτή την ανάλυση γιατί σερνόταν εντελώς!Ε,όλως περιέργως το μποξακι πετάει παίζει τα πάντα τέλεια γρήγορη απόκριση και τα 2 go τέλεια!! Τώρα,τι από όλα ήταν αυτό που το έφτιαξε δεν γνωρίζω απλά σαν αποτέλεσμα παίζει από προχθές τέλεια!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έδωσαν την νέα αναβάθμιση OTA RC2 BUILD 2396 (93.9mb) για όλους.
@ thanito
devs are now trying to reproduce the DD+ dropout issue.
@alany
Κανε επανεκκίνηση και θα σου έρθει.
Λογικά η απεγκατασταση του ES Explorer σου έλυσε τα θέματα. Έχω δει να αναφέρεται ξανά ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή δημιουργεί θέματα.
From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4
Άρα αντί για το es Explorer τι περνάμε,αυτό το solid?
Υπάρχει στο playstore ή το κατεβάζουμε και το περνάμε;
Επίσης αυτό βλέπω είναι με trial
https://x-plore-file-manager.en.uptodown.com/androidΆρα αντί για το es Explorer τι περνάμε,αυτό το solid?
Υπάρχει στο playstore ή το κατεβάζουμε και το περνάμε;
Επίσης αυτό βλέπω είναι με trial
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το έχω κάνει ήδη αλλά δεν...
Προσπάθησα να την εγκαταστήσω δύο φορές, την πρώτη μου κόλλησε αμεσως μετά την επανεκκίνηση με μαύρη οθόνη και τη δεύτερη κόλλησε στην εγκατάσταση. Ευτυχώς βγάζοντάς το από το ρεύμα επανήλθε.Μάλλον τρελάθηκαν οι Κινέζοι δίνουν ΟΤΑ και μετά από λίγο την αποσύρουν,2-3 ώρες νωρίτερα είχα κάνει αναβάθμιση στο box της κόρης μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.