Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Τι αποστολή έβαλες για να μην έχεις θέμα με τελωνείοΝΎ
Ποτέ είχε προσφορά,79 το εχει

Sent from my iPad using Tapatalk

Με EU Priority Line για να γλιτώσω τελωνείο και κουπόνι που πέφτει στα 53 με μεταφορικά!

Να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι αγόρασα σήμερα το πρωί το Mi Box S, στην προσφορά που υπήρχε με προπαραγγελία στα 53 . Η έκπτωση γινόταν στο καλάθι με την χρήση κουπονιού με κωδικό. Η παράδοση βέβαια θα αργήσει πολύ αφού προγραμματισμένη αποστολή έχει 20 μέρες μετά, μέσα στην περίοδο αποστολών και του blackfriday δηλαδή...

Αναβαθμίζουμε τελικά τα box σε oreo ? Είμαι μια χαρά με mm εκτός από netflix που παίζει stereo ήχο.
Εσείς τι ήχο έχετε στο netflix και με τι έκδοση ?

Λογικά η απεγκατασταση του ES Explorer σου έλυσε τα θέματα. Έχω δει να αναφέρεται ξανά ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή δημιουργεί θέματα.
Λοιπόν, εγώ είχα προβλήματα συνέχεια και σε iptv kodi netflix συνέχεια κολλήματα και πολύ αργή απόκριση σε ότι κίνηση γινόταν μέχρι που έκανα επανεκκίνηση και ψιλοεστρωνε και δούλευε κάπως στρωτά μόνο σε 1080i 50hz.Προχθες εκεί που το πάλευα απεγκατεστησα και εγκατεστησα πάλι το kodi απεγκατεστησα και το es explorer και πέρασα το solid και άλλαξα σε RGB και ανάλυση 1080p 60hz που πιο πριν ούτε για αστείο δεν μπορούσα να βάλω αυτή την ανάλυση γιατί σερνόταν εντελώς!Ε,όλως περιέργως το μποξακι πετάει παίζει τα πάντα τέλεια γρήγορη απόκριση και τα 2 go τέλεια!! Τώρα,τι από όλα ήταν αυτό που το έφτιαξε δεν γνωρίζω απλά σαν αποτέλεσμα παίζει από προχθές τέλεια!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν το mibox μπορεί να κάνει convert το Dolby digital plus που στριμαρει το νετφλιξ σε dolby digital? Διαβάζω online ότι αυτό μάλλον δε γίνεται και ότι αν χρησιμοποιήσεις οπτική σου βγάζει στερεο ήχο μόνο.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Έδωσαν την νέα αναβάθμιση OTA RC2 BUILD 2396 (93.9mb) για όλους.

Όταν λες σε όλους εννοείς τους beta users? Σε εμένα δεν λέει να έρθει πάντως.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

@ thanito
devs are now trying to reproduce the DD+ dropout issue.

@alany
Κανε επανεκκίνηση και θα σου έρθει.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το έχω κάνει ήδη αλλά δεν...

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Λογικά η απεγκατασταση του ES Explorer σου έλυσε τα θέματα. Έχω δει να αναφέρεται ξανά ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή δημιουργεί θέματα.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Έχει γραφτεί πολλές φορές ότι ο es-explorer δημιουργεί πρόβλημα στο kodi.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Συμφωνώ. Εμένα μου δημιουργούσε όλα τα προβλήματα ασυγχρονισμού η έκδοση του Kodi που είχα.... Το έβγαλα και ..... Όλα τέλεια

Θενξ!

Άρα προς το παρόν από οπτική έξοδο μιλάμε για στερεο μόνο στο νετφλιξ ε?

Ερώτηση πρωταρη: το mi box σε Android 6 όσο κατάλαβα δεν υποστηρίζει Dolby digital /dts? Μόνο σε αναβάθμιση 8.0 που από όσα διαβάζω είναι ΝΟ ΝΟ προς το παρόν?

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Άρα αντί για το es Explorer τι περνάμε,αυτό το solid?
Υπάρχει στο playstore ή το κατεβάζουμε και το περνάμε;
Επίσης αυτό βλέπω είναι με trial

Υπάρχει στο playstore και έχει την pro έκδοση για 15 μερες
Άρα αντί για το es Explorer τι περνάμε,αυτό το solid?
Υπάρχει στο playstore ή το κατεβάζουμε και το περνάμε;
Επίσης αυτό βλέπω είναι με trial

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το έχω κάνει ήδη αλλά δεν...

Μάλλον τρελάθηκαν οι Κινέζοι δίνουν ΟΤΑ και μετά από λίγο την αποσύρουν,2-3 ώρες νωρίτερα είχα κάνει αναβάθμιση στο box της κόρης μου.

Attachments

• Screenshot_20180919-190101.jpg
    Screenshot_20180919-190101.jpg
    69.5 KB · Views: 170
Μάλλον τρελάθηκαν οι Κινέζοι δίνουν ΟΤΑ και μετά από λίγο την αποσύρουν,2-3 ώρες νωρίτερα είχα κάνει αναβάθμιση στο box της κόρης μου.
Προσπάθησα να την εγκαταστήσω δύο φορές, την πρώτη μου κόλλησε αμεσως μετά την επανεκκίνηση με μαύρη οθόνη και τη δεύτερη κόλλησε στην εγκατάσταση. Ευτυχώς βγάζοντάς το από το ρεύμα επανήλθε.

Προφανώς είναι για όσους έχουν ήδη την 8.0. Για εμάς που έχουμε την 6.0.1 δεν έχει έρθει ακόμα κάτι.