Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

εμενα τα εκανε ολα αυτα μετα το Update σε 8.
αφου εκανα ρισετ ηρθε στα ισα του.
το μονο θεμα που μου κανει τωρα,ειναι καποια περιεργα κολληματα στο Neflix.
το Netflix και σε μενα κολλάει στο 5,1 αρκετά συχνά και στην εικόνα κάνει κολλήματα αυτο το 8 μας έφαγε

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το είχα για ένα χρόνο και δεν είχα τα προβλήματα που αναφέρονται.Σύνδεση με wifi και το ρούτερ σε άλλο δωμάτιο κοντά στα δέκα μέτρα απόσταση.βέβαια σαν ανδροιντ που είναι οποτε θυμόμουν έκανα επανεκκίνηση.Μια φορά τη βδομάδα μια φορά στις δύο βδομάδες..

Same Sh1t... Different Day

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Εγώ έχω το s και πάλι αν δεν του κάνω επανεκκίνηση σέρνετε...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι αλλα θεματα εχεις με το S ?

το Netflix και σε μενα κολλάει στο 5,1 αρκετά συχνά και στην εικόνα κάνει κολλήματα αυτο το 8 μας έφαγε

απλα σε μια sony στο δωματιο που θεωρητικα σαν τηλεραση υποστηριζει DD...

Τι αλλα θεματα εχεις με το S ?
Όλα τα άλλα είναι μια χαρά

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πως καταφερες να βγαλεις 5.1 ?
για dd+ σε ενισχυτή 5,1 μιλαμε πάντα με σύνδεση hdmi.θα σου στείλω φωτο με τις ρυθμίσεις στο box το μεσημέρι οταν σχολάσω

για dd+ σε ενισχυτή 5,1 μιλαμε πάντα με σύνδεση hdmi.θα σου στείλω φωτο με τις ρυθμίσεις στο box το μεσημέρι οταν σχολάσω

Αν είναι εύκολο ανέβασε τες κάπου να τις δούμε κι εμείς. Όλο και κάποιος θα βοηθηθεί.
Ευχαριστώ.

Αν είναι εύκολο ανέβασε τες κάπου να τις δούμε κι εμείς. Όλο και κάποιος θα βοηθηθεί.
Ευχαριστώ.
ρυθμίσεις για dd+ στο Netflix βγαζει κανονικά 5,1
bf5f4e22188778219a5ed1024aabe45c.jpg

Μια λύση για να μην "κοιμάται" το box είναι να το κλείνετε ενώ είναι μέσα στο Netflix. Το έχω κάνει τις τελευταίες 10 ημέρες και δεν είχα θεμα. Δοκιμάστε το.

ρυθμίσεις για dd+ στο Netflix βγαζει κανονικά 5,1
bf5f4e22188778219a5ed1024aabe45c.jpg

Αυτό ισχύει μονο αν έχει dd+ ο ενισχυτής σωστά? Αν δεν έχει και υποστηριζει μόνο υποθέτω δε δουλευει αφού δε μπορεί να κάνει κονβερτ το dd+ του νετφλιξ σε dd, σωστά?

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Για usb to ethernet τι προτείνετε? Οχι usb hub to ethernet μιας και έχω ήδη ένα tplink usb3 hub ρεύματος συν το SanDisk ultra dual drive 32gb usb3
Σκεφτόμουν το TP-LINK UE300. Γνωρίζει κανείς αν θα είναι συμβατό?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3

Καλή χρονιά σε όλους παιδιά!
Έχω το mi box (όχι το s) και του έβαλα την εφαρμογή novago για tablet.
Δίνω κωδικούς, ψάχνει για 2 λεπτά και μου βγάζει ένα μήνυμα κάτι για customer service και ένα 5ψήφιο νούμερο που τώρα δεν το έχω μαζί μου.
Στο κινητό και στο λάπτοπ παίζει τζάμι.
Είναι unroot λέτε το box? Απ' ότι διαβάζω λένε πως είναι, άρα πρέπει να παίζει.
Έχετε καμιά πρόταση?
Ευχαριστώ.

Με τον X-plore, μπορώ να δω τα hidden files κάτω από το Android folder (kodi logs για την ακρίβεια) στο Mi Box; Προσπάθησα χθες αλλά ούτε τα βλέπω, ούτε μπορώ να κάνω copy το folder.

(Για τo post με το novago) Είναι unroot απλά αν θυμάμαι καλά η εφαρμογή είναι μόνο για tablet κινητά και laptops και όχι για σύνδεση συσκευής με τηλεόραση. Μπορεί να έχει αλλάξει αυτό, δε ξέρω

Στάλθηκε από το Redmi Note 3

Γεια σας...Έχω ένα πρόβλημα με το nova go στο xiaomi box...Μέχρι πριν ένα μήνα έπαιζε μια χαρά..Μετά τν αναβάθμιση που μου ζήτησε να κάνω δεν μου βγάζει τα κανάλια live tv..πατάω live tv και είναι κενό,,δεν έχει τίποτα ....Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..?