Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Για usb to ethernet τι προτείνετε? Οχι usb hub to ethernet μιας και έχω ήδη ένα tplink usb3 hub ρεύματος συν το SanDisk ultra dual drive 32gb usb3
Σκεφτόμουν το TP-LINK UE300. Γνωρίζει κανείς αν θα είναι συμβατό?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3

Ναι είναι συμβατό , το έχω το συγκεκριμένο και δουλεύει απροβληματιστα.

Γεια σας...Έχω ένα πρόβλημα με το nova go στο xiaomi box...Μέχρι πριν ένα μήνα έπαιζε μια χαρά..Μετά τν αναβάθμιση που μου ζήτησε να κάνω δεν μου βγάζει τα κανάλια live tv..πατάω live tv και είναι κενό,,δεν έχει τίποτα ....Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..?
παιδια τι γινεται με το nova go? Οντως υπαρχει προβλημα σε ολους?

Με τον X-plore, μπορώ να δω τα hidden files κάτω από το Android folder (kodi logs για την ακρίβεια) στο Mi Box; Προσπάθησα χθες αλλά ούτε τα βλέπω, ούτε μπορώ να κάνω copy το folder.

Log Viewer for Kodi Instructions

Click Add-ons menu item within Kodi.
Click the open package icon at top of the menu on left-hand side.
Click Install from repository.
Click Kodi Add-on repository.
Click Program add-ons.
Click Log Viewer for Kodi and then click Install.
This addon will now be available under your Program Addons category within Kodi and you may launch Log Viewer from there to view your information.

Είμαι στη δουλειά τώρα αλλά όταν γυρίσω σπίτι θα δω αν υπάρχει δυνατότητα να τραβηχθούν από το μποξάκι μέσω ftp.

Μετά το τελευταίο update όλα καλά.Εδω και δυο μέρες μετά από ύπνο το box ανοίγει ποτέ εύκολα ποτέ δύσκολα(βγάλσιμο από ρεύμα) και δεν μπορεί να συνδεθεί στο ιντερνέτ.Μονο με βγάλσιμο από ρεύμα.Καποιον τρόπο λύσης????

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μετά το τελευταίο update όλα καλά.Εδω και δυο μέρες μετά από ύπνο το box ανοίγει ποτέ εύκολα ποτέ δύσκολα(βγάλσιμο από ρεύμα) και δεν μπορεί να συνδεθεί στο ιντερνέτ.Μονο με βγάλσιμο από ρεύμα.Καποιον τρόπο λύσης????

mi box s?

Ναι θα ήθελα κι εγώ να μάθω.
Ας μας πουν οι γνωρίζοντες.
Πάνω που το βάλαμε, να μην τρέχει.
Ατυχία!
Παίζει κανονικά

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίζει κανονικά

Σε εμένα δεν παίζει..Έχω βάλει πάνω από 10 εφαρμογές κ δεν δουλεύει...εκει που λέει live tv δεν μου βγάζει τιποτα.. Είναι κενή η καρτέλα...

Παίζει κανονικά

Ποια εκδοση εχεις και απο που την κατεβασες?

Σαν εφαρμογή φαίνεται να μου δουλεύει κανονικά αλλά δεν έχω βάλει κωδικούς μιας και δεν είμαι συνδρομητής ΟΤΕ. Στην πλοήγηση όμως και στο μενού δουλεύει σούπερ αλλά δε ξέρω αν είναι αυτό κριτήριο.
Το NOVAGO από την άλλη αρνείται πεισματικά να δουλέψει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Οσοι εχετε το οτε go εχετε κανει καποια ρυθμιση στο box ωστε η εικονα του να παιζει ποιο σωστα στην κινηση?

Επίσης για ποιον λόγο δεν παίζει το Vodafone go; Είναι κλειδωμένο για το box της Vodafone;

Χρησιμοποιεί κανείς το box με USB Flash ως εσωτερικό χώρο αποθήκευσης? διαβάζω στο εξωτερικό οτι αρκετοί που το δουλεύουν έτσι γίνεται αρκετά αργό το μηχάνημα ...

Χρησιμοποιεί κανείς το box με USB Flash ως εσωτερικό χώρο αποθήκευσης? διαβάζω στο εξωτερικό οτι αρκετοί που το δουλεύουν έτσι γίνεται αρκετά αργό το μηχάνημα ...
Έχω tplink usb3 hub με τροφοδοσία ρεύματος και το SanDisk ultra dual drive 32gb usb3 πάνω στην συσκευή . Σε ότι έχω κάνει kodi netflix iptv YouTube δουλεύει κανονικά. Όταν έβαζα usb2 ως εσωτερική μνήμη όντως γινόταν αργό το μηχάνημα.

Το kodi μου δείχνει σαν εναν εσωτερικό χώρο ενώ το xiaomi 2 ξεχωριστούς που όμως όταν βάζεις εφαρμογή πηγαίνει κατευθείαν στο usb stick με δυνατότητα αν δεν σου τρέχει καλά να το βάλεις στην αρχική μνήμη της συσκευής. Έχω καμία 40αρια εφαρμογές όλες τρέχουν νερό

Usb 2 και γινόταν αργό κατευθείαν πανω στην συσκευή. Στο hub δε δοκίμασα το usb 2 μιας και τα αγόρασα το usb 3 και το hub πακέτο οπότε τα έβαλα όλα μαζί κατευθείαν. Usb3 το έχω δοκιμάσει μόνο με το hub μιας και έχω βάλει και usb set πληκτρολόγιο και ποντίκι πάνω του