Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Παρέλαβα και εγώ σήμερα το Mi Box S (απο Κίνα). Αφού το συνέδεσα και έκανα κι ένα update (8.1), παρατήρησα στην συνέχεια ότι κάνει αρκετά συχνά "σπασίματα" στην ροή του (Netflix). Δοκίμασα με συνδεση wi-fi τόσο στα 5ghz, όσο και στα 2.4 (έχω vdsl 50άρα με ΟΤΕ) αλλά δεν είδα καλυτέρευση. Παρεπιπτόντως στην TV μου έχω Netflix (smart tv) και εκεί δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση. Μήπως κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία ή κάποια άποψη να με βοηθήσει ?
το ιδιο και εγω παθαινω τωρα τελευταια. αν κανεω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων (οταν το ανοιξα πριν ενα μηνα δεν ειχα θεμα μετα την αναβαθμιση σε 7.0 η δεν ξερω σε ποια εκδοση μου το κανει) θα μεταβει σε android 6.0 απο την τωρινη που εχει? διοτι τωρα τελευταια κολλαει μετα την αναβαθμιση. Λετε να επηρεαζει το kodi? να το βγαλω και να δοκιμασω?

Παρέλαβα και εγώ σήμερα το Mi Box S (απο Κίνα). Αφού το συνέδεσα και έκανα κι ένα update (8.1), παρατήρησα στην συνέχεια ότι κάνει αρκετά συχνά "σπασίματα" στην ροή του (Netflix). Δοκίμασα με συνδεση wi-fi τόσο στα 5ghz, όσο και στα 2.4 (έχω vdsl 50άρα με ΟΤΕ) αλλά δεν είδα καλυτέρευση. Παρεπιπτόντως στην TV μου έχω Netflix (smart tv) και εκεί δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση. Μήπως κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία ή κάποια άποψη να με βοηθήσει ?

Είδα 2 επεισόδια Ray Donovan στο Netflix εχτές και δε παρατήρησα κάτι να σου πω την αλήθεια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εμένα πάλι τις περισσότερες φορές όταν το κλείνω από το τηλεκοντρόλ σε κατάσταση stand by και ανοίγω πρώτα την tv μετά από ώρες βλέπω ότι το box είναι ανοιχτό δείχνοντας τις φωτό που έχει για screen saver.

Όποιος έχει πρόβλημα με το Netflix, ας δοκιμάσει το addon του Netflix σε Kodi Leia. Εγώ πλέον έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το app του Netflix και παρακολουθώ μόνο μέσω Kodi.

IMG_20190118_121135.jpg
Παρέλαβα και εγώ σήμερα Mi Box S από gearbest με αγορά 10/12 σε Flash Sale μου βγήκε με μεταφορικά 53 ευρώ ΑΛΛΑ οι βλακο-κινέζοι μου το στείλανε με US Plug ενώ είχα επιλέξει EU plug ,ακόμη και το δεματάκι έγραφε EU Plug απ εξω ....
Model : M19A(MDZ-22-AB) και οι άλλοι αυτό το S παραλάβατε?

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Πρώτη βλακεία χθες για το mi box S. Μου έβγαλε στο άσχετο μαύρη οθόνη. Το έβγαλα από το ρεύμα για να λειτουργήσει πάλι
μα και από το remote, σε standby μπαίνει το μηχανάκι
Οντως και στο μαμισιο δεν εχει επιλογη για απενεργοποιηση. Χαζομαρα αυτο.
ΑΛΛΑ οι βλακο-κινέζοι μου το στείλανε με US Plug ενώ είχα επιλέξει EU plug
Ισως να μην ειχαν EU plug και γιαυτο να το εστειλαν ετσι. Γενικα ακουω τρελες καθυστερησεις στο Gearbest.

Πρώτη απορία, στις ρυθμίσεις ήταν ενεργοποιημένη η αυτόματη ανάλυση από την TV, και το έβγαζε σε 720p. Η τηλεορασή μου είναι 4Κ , το γύρισα χειροκίνητα σε 4K 60hz, να επιλέξω λιγότερα hz?
Έκανα μια αναβάθμιση και με το που έκανε επανεκκίνηση γύρισε πάλι σε 720p...
Άραγε το καλώδιο που δίνουν μέσα είναι HDMI 2.0??

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Πρώτη απορία, στις ρυθμίσεις ήταν ενεργοποιημένη η αυτόματη ανάλυση από την TV, και το έβγαζε σε 720p. Η τηλεορασή μου είναι 4Κ , το γύρισα χειροκίνητα σε 4K 60hz, να επιλέξω λιγότερα hz?
Έκανα μια αναβάθμιση και με το που έκανε επανεκκίνηση γύρισε πάλι σε 720p...
Άραγε το καλώδιο που δίνουν μέσα είναι HDMI 2.0??

Και σε εμένα τα ίδια κάνει.
Διαβάζει λάθος το edid.

Η φώτο είναι από αναπαραγωγή με kodi και επιλεγμένη ανάλυση 4k2k smpte άλλα και με youtube την ίδια ανάλυση έχω.

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση.
Σε Kodi οι ταινίες 1080p δεν έχουν σωστά συγχρονισμένο ήχο με την εικόνα σε 720p δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

έβαλα το 4k50hz και έφτιαξε , δε το ξαναγυρνάει σε 720p

Κανε μου μια χάρη σε παρακαλώ (και όποιος άλλος μπορεί),επέλεξε το 4k2k smpte και 24hz και πες μου τι πληροφορίες σχετικά με την ανάλυση σου δείχνει η τηλεόραση σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K

Κανε μου μια χάρη σε παρακαλώ (και όποιος άλλος μπορεί),επέλεξε το 4k2k smpte και 24hz και πες μου τι πληροφορίες σχετικά με την ανάλυση σου δείχνει η τηλεόραση σου.

Σε 4k2k 24hz μου δείχνει σε 3840x2160 όπως επίσης το ίδιο και σε 4k2k smpte .

Τελικά εμένα εξακολουθεί το auto να το γυρνάει σε 720p....

Edit: το ξανα εβαλα σε 4k2k smpte και παιζει σε 4096x216024hz ενώ το 4k2k 24hz παίζει σε 3840x2160.

Εσένα το auto στο γυρνάει σε 720p?

Εdit no2: 4k-SMPTE" is true 4K, which is 4,096 by 2,160. The other resolutions are UHD, which is 3,840 by 2,160 (and often called 4K). Most consumer TV's are 3,840 by 2,160.

SMPTE: Society of motion picture and television engineers

Άρα μιλάμε για πραγματικό 4K αν και όλο το διαθέσιμο streaming υλικό σε 4K όπως και το netflix είναι σε 3840x2160

Κατα τύχη ανακάλυψα οτι το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης μου ( Sony Bravia) το οποιο δεν είναι bluetooth μπορεί και χειρίζεται κανονικότατα όλο το menu του tv box.... τωρα πως το έκανα ενας θεός ξέρει ...

Καμιά καλή εφαρμογή/apk για iptv που να έχει και ελληνικά? Μεχρι στιγμής πέρασα το Mobdro και το Redbox Tv

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ευχαριστώ

Και σε μένα με επιλογή auto η ανάλυση σε 720p γυρνάει .

Βγάλε την Auto ...
4k2k 50 ή 60hz είναι καλύτερα?

Κατα τύχη ανακάλυψα οτι το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης μου ( Sony Bravia) το οποιο δεν είναι bluetooth μπορεί και χειρίζεται κανονικότατα όλο το menu του tv box.... τωρα πως το έκανα ενας θεός ξέρει ...

Τελικά ήταν η ρύθμιση HDMI CEC