Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Αν βάλεις δύο δίσκους? Τον έναν "καλό"και τον άλλο μας πρόβλημα?

Same Sh1t... Different Day

Το έχω κάνει και σε άλλη θέση στο Hub και πιστεύω πως έχω καλύψει την γκάμα αλλαγών...

Βγήκε beta (Mi box Oreo beta 7 build 2532) που διορθώνει το πρόβλημά με το sleep mode. Στο reddit λένε πως δουλεύει. Λογικά δε θα αργήσει και το κανονικό firmware
ff0c35e4c6c33edb73705ecafc260a1c.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 3

Να βγάλουν αυτό, το auto sync και να διορθωθεί το θέμα με τον DD+ πολυκάναλο στο Netflix και δεν θέλω κάτι άλλο. Το μηχανάκι μετά θα αντέξει 2-3 χρόνια ακόμη.

μετά το τελευταίο update έχετε και εσείς πρόβλημα με τον ήχο; (κολλάει και κάνει σπασίματα).

Εγώ πάντως μετά το τελευταίο επίσημο update το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν συνδέεται στο WiFi.
Κατά τ άλλα λειτουργεί μια χαρά

Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Καλησπέρα συμφορουμίτες. όταν ο @jimmynet "μετά το τελευταίο επίσημο update", βγήκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το πολυπόθητο που περιμένουμε για autoframerate και σωστό dd+? Γιατι το έχω "παροπλισμένο" το μηχανάκι προς το παρον και το περιμένω. Ευχαριστώ.

Όχι ακόμη. Το τελευταίο που είχε βγει είχε λύσει μόνο το θέμα με το WiFi και αυτό όχι στα εντελώς συγκαλά του. Αναμένουμε

Ούτε το WiFi έχουν φτιάξει, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μου αποσυνδέεται και χρειάζεται να κλείσω το WiFi απ' τις ρυθμίσεις και νά τό ξαναανοιξω για να το βρει.. εκτός αυτού,με το WiFi analiti βλέπω ότι μια πιάνει 22 Mbps,την άλλη 14 κι άλλες φορές 9!! ότι να ναι

Τον τελευταίο καιρό έχω το εξής πρόβλημα.Ενώ στο netflix είναι όλα μια χαρά όταν πάω να δω σειρά από εξωτερικό δίσκο δεν συγχρονίζει σωστά ο ήχος.Υπάρχει κάποια λύση?

Σήμερα είναι αδύνατο να συνδεθεί το wifi.... Μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα... Σήμερα συνεχείς αποσυνδέσεις...

Στάλθηκε από το BAH2-W19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σε εμενα κανει το εξής οταν το εχω σε αναμονή για ώρες μετα σέρνεται και θέλει επανεκκίνηση η βγαλσιμο απο το ρεύμα

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σε εμενα κανει το εξής οταν το εχω σε αναμονή για ώρες μετα σέρνεται και θέλει επανεκκίνηση η βγαλσιμο απο το ρεύμα

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα δοκίμασα όλα.... Ξαφνικά το wifi τα έπαιξε.... Έχετε να προτείνετε κανένα usb erhernet ανταπτορα;; Από Ελλάδα...

Σήμερα είναι αδύνατο να συνδεθεί το wifi.... Μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα... Σήμερα συνεχείς αποσυνδέσεις...

Α) Αλλαξε κανάλι στο ρούτερ σου (κατά προτίμηση μεταξύ 3 και 9)
Β) Επανεκίνησε το ρούτερ σου.
Γ) Επανεκίνησε το μποξάκι.

Καλημέρα έχει να προτείνει κάποιος κανένα emulator για mame roms που να είναι καλό για android και να το έχει βάλει και στο mibox που θέλω να παίξω κανένα παλιό παιχνιδἀκι;