Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Καλημέρα. Να κάνω μια ερώτηση. Με ενδιαφέρει αποκλειστικά η χρήση ενός android box σαν streamer για τα παιχνίδια μου από το PC είτε μέσω steam link app ή με το moonlight. Κάνει αυτό το μηχάνημα για την δουλειά; Ή το Mi Box S; Θα το συνδέσω σε 4Κ home cinema και αν δεν έχει LAN θα βάλω dongle δεν είναι θέμα. Ευχαριστώ!

Επίσης πως τα πάει με σύνδεση χειριστηρίων μέσω bluetooth; Έχω και Xbox controller windows edition 2018 και PS4.

Παιδιά υπάρχει ένα μποξάκι διαθέσιμο προς πώληση, αγορασμένο από ελληνικό κατάστημα, αδούλευτο εντελώς και με εγγύηση μέχρι 1/11/2020. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει p.m.

αυτές είναι οι αλλαγες στο νέο update

1. Improves wifi stablity and connectivity for random disconnect issues.
2. Fix for wake up problems.
3. Fix for Netflix red artifacts on exact frame.
4. Improves stability for bluetooth remote disconnect issue

αυτές είναι οι αλλαγες στο νέο update

1. Improves wifi stablity and connectivity for random disconnect issues.
2. Fix for wake up problems.
3. Fix for Netflix red artifacts on exact frame.
4. Improves stability for bluetooth remote disconnect issue
ωραία για να δούμε τι θα δούμε

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Δεν φαντάζομαι να διόρθωσαν το auto frame update;

Το auto framerate πλέον δουλεύει στο kodi , τουλάχιστον σε ένα .mkv που έβαλα να παίξει και λένε ότι επίσης λειτουργεί σε μια ανεπίσημη έκδοση του YouTube αλλά όχι στην εφαρμογή του Netflix.

Δηλαδή αν το έχουμε σε 1080/24 , παίζει σωστά?η πρέπει να έχουμε και το HDMI self adaption στο partial mode??

Παίδες καλησπέρα , σε εμένα δεν έχει έρθει update . Το box μου είναι το s , με κωδικό μοντέλου M19E (MDZ-22-AB), και τελευταίο λογισμικό το OPM1.171019.011.430

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το έκανα πριν λίγο, με μια πρώτη δοκιμή φαίνεται να έχει διορθωθεί το πρόβλημα των διακοπών ήχου στο netflix.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Παίδες καλησπέρα , σε εμένα δεν έχει έρθει update . Το box μου είναι το s , με κωδικό μοντέλου M19E (MDZ-22-AB), και τελευταίο λογισμικό το OPM1.171019.011.430
Νομιζω οτι τα παιδια μιλανε για το mi box και οχι για το S

Καλημέρα παιδιά έκανα και εγω το update χθες την ανάλυση στην τηλ την είχα βαλει 1080 60 να την αφήσω λετε ετσι οπως ηταν; στο update ελεγε οτι έχουν προσθέσει επιλογή για το auto frame rate αλλα δεν βρήκα κατι το εχει ψαξει κανείς;

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δηλαδή αν το έχουμε σε 1080/24 , παίζει σωστά?η πρέπει να έχουμε και το HDMI self adaption στο partial mode??
Άσε το μενού σε 1080p/60. Δεν υπάρχει πλέον επιλογή για self adaptation. Στο kodi που το δοκίμασα όταν αρχιζε το βίντεο γυρνάει αυτόματα σε 1080/24 και όταν σταματάει πάλι σε 1080/60. Στην επίσημη εφαρμογή του netflix δεν δουλεύει.

Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έκανα την αναβάθμιση. Το πρόβλημα με το wake up έχει λυθεί αλλά διαπίστωσα πως πάλι είναι αργό αφού ξυπνήσει που για εμένα ήταν το βασικότερο όλων. To kodi έχει auto frame rate και παίζει τέλεια. Επίσης δεν πείραξαν το passthrough.

Έκανα την αναβάθμιση. Το πρόβλημα με το wake up έχει λυθεί αλλά διαπίστωσα πως πάλι είναι αργό αφού ξυπνήσει που για εμένα ήταν το βασικότερο όλων. To kodi έχει auto frame rate και παίζει τέλεια. Επίσης δεν πείραξαν το passthrough.

Ποιο ηταν το προβλημα με το wake up; Εγω νομιζα οτι ηταν οτι ειναι αργο οταν ξυπναει μετα απο ωρες. Αρα τι διορθωσαν;

Το ότι δεν ξύπναγε και πολλές φορές έπρεπε να το βγάλεις από το ρεύμα.

Δεν το χω βάλει ακόμη, υπάρχει επιλογή για auto frame rate στο Kodi;

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Δεν το χω βάλει ακόμη, υπάρχει επιλογή για auto frame rate στο Kodi;

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Βαλε το adjust display refresh rate στο always-το δοκιμασα πριν λιγο και κανει ακριβως οτι λεει ο φιλος Geomos πιο πανω.Παντως με το wake up με το τριτο πατημα του κουμπιου ανοιξε κι οχι με τη μια