Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μετα την αναβαθμιση δεν δουλευει και κατι σωστα, οτι να ναι ,μαλλον θα το βγαλω στο σφυρι

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μια ερωτησουλα. Πoιά είναι η πιό σταθερή version για το mi box εως τώρα ????? και αν φοράει την 6,0,1 και υπάρχει update αναφέρει για τι version πρόκειται ή την κάνεις και έχει ο θεός

Ειναι η oreo(android 8). Αλλα οπως και στο s8 ετσι και εδω εχει πολλα θεματα οποτε καλο ειναι να μεινεις με την 6.01

Εβαλα το tv app repo και εμφανιστηκε το games row! Μυστηρια πραματα!

Θα τρελαθούμε!!!
Κι εγώ έχω το tv App repo αλλά δεν έχω το games row(δε το χρειάζομαι ούτως ή άλλως)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ρε παιδιά μου βγάζει συνεχεία ότι εφαρμογή υπηρεσίας google play έχει σταματήσει...πως το διορθώνουμε ?

Θα τρελαθούμε!!!
Κι εγώ έχω το tv App repo αλλά δεν έχω το games row(δε το χρειάζομαι ούτως ή άλλως)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Κανε install ενα game και μετα απλα μεσω του app repo ( advanced options) επελεξε να στο βαλει στο games και μολις τελειωσει θα εμφανιστει το games row.

Ρε παιδιά μου βγάζει συνεχεία ότι εφαρμογή υπηρεσίας google play έχει σταματήσει...πως το διορθώνουμε ?

Ριξε μια ματι στο email σου να δεις αν σου εχει στειλει mail η google σχετικα με το account σου και τη ταυτοποιηση του.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Άρα λέει αυτό που λέμε.. Οτι δεν φταίει το oreo αλλά οι εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν oreo σε Android tv

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ναι αλλά μόλις του βγάζω το ρεύμα και το ξαναβάζω παίζει μια χαρά χωρίς να κάνει σπασίματα, οπότε δεν ευθύνεται η εφαρμογή αλλά προφανώς η αναβάθμιση

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια οποιαδήποτε συμβατότητα μπορεί να κάνει τέτοιο θέμα

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μολις παρέλαβα και είμαι στο στήσιμο, ερώτηση. Κατέβασα το netflix που ήδη είχε μέσα και το έτρεξα και είδα ότι είναι παλιά αλλά γενικώς κλειδώνει σε μεγάλο bitrate, είδα ότι ήταν παλιά version και στο store μου έδειξε για αναβάθμιση του netflix, την έκανα όντως είναι πιο καινούργια version αλλά βλέπω ότι κλειδώνει με πολύ μικρότερο bitrate και σε λιγότερη ανάλυση. Εκανα το box πάλι επαναφορά αλλά δεν μου βγάζει την version που είχε μέσα το box Τι κάνουμε ?????????

Γράψτε λάθος μου είχε γυρίσει την ανάλυση σε 720 το box, τώρα γιατί ο θεός και η ψυχή του

Το NTFS είναι enabled στο Linux Kernel. Το ότι δεν παίζει στο Kodi στο Mi Box αμφιβάλλω αν είναι θέμα της Xiaomi. Μην ξεχνάτε ότι η nVidia είναι επίσημος υποστηρικτής του Kodi. Αν το πρόβλημα ήταν γενικευμένο, δηλαδή δεν έβλεπες NTFS από file explorers, άλλα apps κλπ, να λέγαμε ότι φταίει η Xiaomi. Τώρα όμως δεν μπορείς να το πεις όταν ένα app (και συναφή forks) παρουσιάζει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

κατεβάζω τον es explorer αλλά μου τον δείχνει στα πλάγια, πως γίνεται να έρθει σωστά στην οθόνη ?????????
όσο για κάποιες εφαρμογες που κτέβασα πως γίνεται να τις φέρω στην κεντρική οθόνη ???

Οσο αφορά το netflix δεν υπάρχει καν επιλογη για 5,1 συν οτι δεν ειναι συγχρονισμένος ο ηχος με την εικονα υπάρχει λύση ???????

Το NTFS είναι enabled στο Linux Kernel. Το ότι δεν παίζει στο Kodi στο Mi Box αμφιβάλλω αν είναι θέμα της Xiaomi. Μην ξεχνάτε ότι η nVidia είναι επίσημος υποστηρικτής του Kodi. Αν το πρόβλημα ήταν γενικευμένο, δηλαδή δεν έβλεπες NTFS από file explorers, άλλα apps κλπ, να λέγαμε ότι φταίει η Xiaomi. Τώρα όμως δεν μπορείς να το πεις όταν ένα app (και συναφή forks) παρουσιάζει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Και απο αλλα app δε βλεπει ntfs, οχι μονο απο Kodi, απλα αναφερουμε το kodi λογω υποστιριξης dts master-true hd και επειδη ειναι το πιο διαδεδομενο.

Rotate screen orientation.Αυτην την εφαρμογη κατεβασε

κατεβάζω τον es explorer αλλά μου τον δείχνει στα πλάγια, πως γίνεται να έρθει σωστά στην οθόνη ?????????
όσο για κάποιες εφαρμογες που κτέβασα πως γίνεται να τις φέρω στην κεντρική οθόνη ???

Rotate screen orientation