Μια ερωτησουλα. Πoιά είναι η πιό σταθερή version για το mi box εως τώρα ????? και αν φοράει την 6,0,1 και υπάρχει update αναφέρει για τι version πρόκειται ή την κάνεις και έχει ο θεός
Εβαλα το tv app repo και εμφανιστηκε το games row! Μυστηρια πραματα!
Θα τρελαθούμε!!!
Κι εγώ έχω το tv App repo αλλά δεν έχω το games row(δε το χρειάζομαι ούτως ή άλλως)
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ρε παιδιά μου βγάζει συνεχεία ότι εφαρμογή υπηρεσίας google play έχει σταματήσει...πως το διορθώνουμε ?
Ναι αλλά μόλις του βγάζω το ρεύμα και το ξαναβάζω παίζει μια χαρά χωρίς να κάνει σπασίματα, οπότε δεν ευθύνεται η εφαρμογή αλλά προφανώς η αναβάθμισηΆρα λέει αυτό που λέμε.. Οτι δεν φταίει το oreo αλλά οι εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν oreo σε Android tv
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Στο νήμα του shield λένε ότι δουλεύει κανονικά kodi-ntfs με το oreo,αρα τι φταιει;;
Το NTFS είναι enabled στο Linux Kernel. Το ότι δεν παίζει στο Kodi στο Mi Box αμφιβάλλω αν είναι θέμα της Xiaomi. Μην ξεχνάτε ότι η nVidia είναι επίσημος υποστηρικτής του Kodi. Αν το πρόβλημα ήταν γενικευμένο, δηλαδή δεν έβλεπες NTFS από file explorers, άλλα apps κλπ, να λέγαμε ότι φταίει η Xiaomi. Τώρα όμως δεν μπορείς να το πεις όταν ένα app (και συναφή forks) παρουσιάζει το συγκεκριμένο πρόβλημα.
κατεβάζω τον es explorer αλλά μου τον δείχνει στα πλάγια, πως γίνεται να έρθει σωστά στην οθόνη ?????????
όσο για κάποιες εφαρμογες που κτέβασα πως γίνεται να τις φέρω στην κεντρική οθόνη ???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.