Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ποια άλλα apps έχουν θέμα;

Αυτα που "παιζουν" ειναι vlc και archos, πολλοι αναφερουν οτι περα απο kodi δεν αναγνωριζεται απο mxplayer,spmc και διαφορα αλλα που δεν εχω φυσικα τσεκαρει γιατι δεν εχει νοημα πλεον. Επισης αναφερουν και για πολλους file explorers που δε βλεπουν πλεον τους ntfs...Το θεμα ειναι οτι τα forums γεμισαν με προβληματα μετα το "update" και αυτο ειναι δεδομενο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Rotate screen orientation.Αυτην την εφαρμογη κατεβασε

Ευχαριστώ αλλά που το βρίσκω ??? και το κατεβάζω πριν η μετα τον es explorer ???

Και ξαναμιλάμε είναι από τα λίγα box με Android TV oreo... Που ξέρετε ότι δεν είναι θέμα εφαρμογών και ασυμβατότητας και ότι είναι θέμα του box... Για τον φίλο που ρωτάει για το 5.1 στο Netflix μόνο αν είναι dd+ o αποκωδικοποιητης σου.. Μπορείς αν πας στις ρυθμίσεις ήχου στο box και βάλεις το surround always.. Αλλα μετα6δεν θα έχεις ήχο

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K

το εκανα σε pc αλλα δεν βλεπει το box τα αρχεια

Ολα εχουν γίνει, αλλά δεν μπορώ να εγκαταστήσω τον es explorer, μπαίνει στην αποδοχή της εφαρμογής και δεν προχωράει καμιά βοήθεια ??????

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ολα εχουν γίνει, αλλά δεν μπορώ να εγκαταστήσω τον es explorer, μπαίνει στην αποδοχή της εφαρμογής και δεν προχωράει καμιά βοήθεια ??????

Εκεί που είσαι,δηλαδή στην αποδοχή,κλείσε με το κουμπι το box,ξανανοιξε το και θα σου δώσει την επιλογή για εγκατάσταση
Κλασσικό πρόβλημα εδώ και 2 μηνες

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Τον Explorer από που πας να το εγκαταστάσεις; Γιατί το έχει να το περάσεις από το Google play store που έχει το mi box

Μετά το update αντιμετωπίζω συχνά προβλήματα αποσύνδεσης από το wifi. Δοκίμασα και factory reset αλλά τα ίδια. Προφανώς δεν έχει αλλάξει κάτι στο setup μου (router/powerline).
Έχει διαβάσει κανείς κάτι παρόμοιο η ακόμα καλύτερα κάποια λύση?

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Εκεί που είσαι,δηλαδή στην αποδοχή,κλείσε με το κουμπι το box,ξανανοιξε το και θα σου δώσει την επιλογή για εγκατάσταση
Κλασσικό πρόβλημα εδώ και 2 μηνες

Δυστυχώς ούτε αυτό πέτυχε, από google play το φορτώνω και απο αλλού προσπάθησα με ίδιο αποτέλεσμα

Εγω απο τοτε που εγινε η αναβαθμιση και ειχαν θεματα οι εφαρμογες με τα ntfs εκανα τα στικακια fat32 και βρηκα την υγεια μου...Ελπιζω να μην γινει αναβαθμιση στο μελλον που θα το χαλασει αυτο γιατι βαριεμαι να τα ξαναμετατρεπω...Με fat32 δεν αντιμετωπισα προβλημα σε καμια εφαρμογη μεχρι στιγμης...ουτε σε kodi ουτε σε καποιον player.Νομιζω οτι αυτη την στιγμη ειναι η πιο safe επιλογη.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Τότε κάτι δεν κάνω σωστά γιατί σε πολλά κατεβασμένα μου κάνει σπασίματα πολύ συχνά, μήπως μου διαφεύγουν κάποιες ρυθμίσεις ???????

Τότε κάτι δεν κάνω σωστά γιατί σε πολλά κατεβασμένα μου κάνει σπασίματα πολύ συχνά, μήπως μου διαφεύγουν κάποιες ρυθμίσεις ???????
Φίλε μου δεν σου διαφεύγουν κάποιες ρυθμίσεις,τα ίδια κάνει και σε εμένα αφότου αναβαθμίστηκε σε oreo ! Μόλις πάω να βάλω να παίξει iptv χάνει frames και κάνει σπασίματα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε μου δεν σου διαφεύγουν κάποιες ρυθμίσεις,τα ίδια κάνει και σε εμένα αφότου αναβαθμίστηκε σε oreo ! Μόλις πάω να βάλω να παίξει iptv χάνει frames και κάνει σπασίματα

Υπομονή μπας και το φτιάξουν όπως πριν

ειμαι με την 6 και τα αρχεία που έχω ειναι mkv και mp4, άρα ????
Νόμιζα ότι έχεις oreo! Με την 6 εγώ προσωπικά δεν είχα θέμα

καλησπερα παιδια παρέλαβα και εγω σήμερα με την έκδοση 6.01 μια χαρα μέχρι στιγμής χωρίς κολλήματα γενικά η πρώτη εντύπωση ειναι θετική

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk