Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Oreo έχω, απλά αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο και βρήκε λύση, ας μου πει

Το ξέρω ότι έχεις Oreo, για το app ρώτησα τι έκδοση έχεις;

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Βάλε την 0.9. 12 tablet και πες μου

εχεις καποιο link φιλε; ευχαριστω.

edit Ακυρο, το εχει απο κατω

Όσοι έχετε συνδρομή Amazon Prime τι κάνετε? Πως βλέπετε?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ο es δημιουργεί προβλήματα κατά την αναπαραγωγή σε kodi. Έχει αναφερθεί πολλές φορές. Βάλτε το xplore

Same Sh1t... Different Day
προσπαθώ να δω ένα βίντεο μέσω δικτύου αλλά το παίζει με τον ενσωματωμένο player του ο xplore. κάπου έχει ένα υπομενου open as και επιλέγω VLC η mx player που θέλω αλλά by default δεν γίνεται ;κάθε φορά πρέπει να το κάνω;
στον total commander γίνεται. άπαξ και επιλέξεις έναν player το θυμάται.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Αυτος που οργανωσε την ο8λη φαση ειναι γνωστος στο χωρο( o mod της ομαδας που ειμαι διαχειριστης στο φβ σχετικα με το mi box ειναι μεσα στην ομαδα των 30)...δεν ειναι της xiaomi. Beta fixes θα βγαλουν και ελπιζω απο εβδομαδα! ( αλλα οχι επισημα!) . Πριν λιγο εβλεπα στο 2ο μι βοχ( αυτο που το εχω android 6 με απενεργοποιημενο wifi) μεσω kodi καποια επεισοδια απο τον 2ο κυκλο του westworld ( 1080p)....Λες και απο τον pendium 2 ( oreo mi box-vlc) πηγα σε i7! Καμια σχεση!!! Απορω ακομα με τη πατατα που εκαναν και την εχουν να τη φας και με το ζορι! :P
Παρδον αλλα δεν καταλαβα: επετρεψε η xiaomi σε ανεπισημο συνεργατη της να πλασαρει, αναγκαστικά κιολας, μια αναβαθμιση χωρις να την ελεγξει; τοσο ...κινεζοκ@λ@χανειο ειναι η xiaomi;;;

Εγώ ελπίζω όσοι κάνουν εθελοντικά τους υπαλλήλους να πάρουν κανένα bonus.

Γιατί έχει τεράστια διαφορά το beta testing ΠΡΙΝ το πρόβλημα και ΜΕΤΑ το πρόβλημα.

Προσωπικά μπλόκαρα όλη τη πρόσβαση στο νετ και ανοίγω για ένα λεπτό αν θέλω να κατεβάσω κάποιο υπότιτλο.
Έτσι και αλλιώς μόνο KODI έπαιζα χωρίς κανένα πρόβλημα οπότε μπορεί να μην κάνω ποτέ την αναβάθμιση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Βάλε την 0.9. 12 tablet και πες μου

Μόλις το δοκίμασα φίλε πάλι τίποτα

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Παρδον αλλα δεν καταλαβα: επετρεψε η xiaomi σε ανεπισημο συνεργατη της να πλασαρει, αναγκαστικά κιολας, μια αναβαθμιση χωρις να την ελεγξει; τοσο ...κινεζοκ@λ@χανειο ειναι η xiaomi;;;

Ποιος μιλησε για αναγκαστικα? :) ( παρεμπιπτοντως εσενα αυτο ηταν που σε ενδιαφερει ή να λυθουν τα προβληματα? ) ;)

Μόλις το δοκίμασα φίλε πάλι τίποτα

Το ίδιο
Η μόνη λύση που παίζει είναι να κατεβάσεις την ανάλυση όταν βλέπεις κάτι στο 576p

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Το ίδιο
Η μόνη λύση που παίζει είναι να κατεβάσεις την ανάλυση όταν βλέπεις κάτι στο 576p

Μα δεν μπορώ να δω κάτι φίλε

Εγώ ελπίζω όσοι κάνουν εθελοντικά τους υπαλλήλους να πάρουν κανένα bonus.

Γιατί έχει τεράστια διαφορά το beta testing ΠΡΙΝ το πρόβλημα και ΜΕΤΑ το πρόβλημα.

Προσωπικά μπλόκαρα όλη τη πρόσβαση στο νετ και ανοίγω για ένα λεπτό αν θέλω να κατεβάσω κάποιο υπότιτλο.
Έτσι και αλλιώς μόνο KODI έπαιζα χωρίς κανένα πρόβλημα οπότε μπορεί να μην κάνω ποτέ την αναβάθμιση.

Γιατί δεν κάνεις το άλλο που είπε ο φίλος,περνά με στικακι ταινίες στην μνήμη του,και άσε 200-300mb άδεια,για να μην έχει χώρο
Μην σε πάρω στον λαιμό μου,απλά το λέω γιατί αναφέρθηκε

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μα δεν μπορώ να δω κάτι φίλε

Αααααα δε σου ξεκινάει καθόλου; εμένα ξεκινάει απλά κολλάει,μόλις γυρνάω την ανάλυση τρέχει μια χαρά

Γιατί δεν κάνεις το άλλο που είπε ο φίλος,περνά με στικακι ταινίες στην μνήμη του,και άσε 200-300mb άδεια,για να μην έχει χώρο
Μην σε πάρω στον λαιμό μου,απλά το λέω γιατί αναφέρθηκε

Αφού είναι όλες όμορφα ταξινομημένες με το Sonarr/Radarr/rutorrent/Plex μαζί με υπότιτλους και απλά τις τραβάω απο το kodi.
Και αν τύχει κάποιος υπότιτλος να είναι λάθος, τότε για να μήν ανοίγω λαπτοπ/δεσκτοπ με το κινητό αφήνω λίγο την πρόσβαση στο mi box.

Δε ξέρω αν το Pihole που μπλοκάρει πολλά domains της xiaomi μου μπλοκάρει και αυτό που έχει γραφτεί παραπάνω.
Απλά επειδή μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξει το domain θέλω να είμαι ήσυχος και κόβω όλη τη πρόσβαση.

Αααααα δε σου ξεκινάει καθόλου; εμένα ξεκινάει απλά κολλάει,μόλις γυρνάω την ανάλυση τρέχει μια χαρά

Ναι, δεν ξεκινά καθόλου , κάνει βόλτες το κυκλακι και σταματά χωρίς να μου λέει τον λόγο