kleanthis1
AVClub Enthusiast
- 27 July 2013
- 932
Μόλις είμαι σε αυτη την εικόνα και παταω οκ μου βγάζει μήνυμα οτι δεν υπάρχει εφαρμογή για να διαχειριστεί αυτη την ενέργεια
Μόλις είμαι σε αυτη την εικόνα και παταω οκ μου βγάζει μήνυμα οτι δεν υπάρχει εφαρμογή για να διαχειριστεί αυτη την ενέργεια
Ξαφνικα ολα καλα απο χτες ουτε κολληματα εφαρμογων ουτε προβλημα με το wif...βεβαθα ειχα κανει αρκετες επανεκιννησεις..ρο μονο πεοβλημα τωρα οταν το κλεινω σβηνει και μετα απο 5 δευτερα ξανανοιγει μονο του!!!.Προσωρινη λυση παλι η επαννεκινηαση
Πας στο about...μετα τερμα κατω και πατας συνεχω το κεντρικο πληκτρο στο remote μεχρι να εμφανιστει το μηνυμα οτι πλεον εχεις ενεργοποιησει το developer options
Επειδή έχω ελληνικό μενού,πως το κάνεις αυτό,δε το βρήκα ακόμα!!!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Πληροφοριες-εκδοση και πατας γρηγορα και συνεχομενα το κεντρικο πληκτρο στο remote.
Ok,το πέτυχα!!!
Εεεε έκανα αυτή την αλλαγή που γραφανε,έκανα και αλλαγές με το resolution της οθόνης,αλλά cosmote go δεν κυλάει καλά!!!
Μας τα γα....ε όλα!!
Σου είπα,τους την πεσανε όλοι,οπότε πιστεύω ότι θα δούμε φως!!
Αμ δεν ειναι επισημη προσπαθεια απο οτι καταλαβα. Ευτυχως που υπαρχουν και οι πορωμενοι και προσπαθουν να βρουν λυσεις!
Nova go παίζει κανονικά, ΟΤΕ γυρίζει το κυκλακι και σταματά, εγκατέστησα εκ νέου την εφαρμογή αλλά τίποτα, πάτησα για ανανέωση συσκευής και ήταν σαν να μην πάτησα, τι λύση έχουμε;
Απλά το κάνουν ανεπίσημα,και όταν είναι έτοιμο θα το πακεταρουν και θα το στείλουν Κίνα μεριά!!
ΟΤΕ δουλεύει κανονικά, κάτι άλλο είναι που σου δημιουργεί πρόβλημα.
Ποια έκδοση έχεις;
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
ΟΤΕ δουλεύει κανονικά, κάτι άλλο είναι που σου δημιουργεί πρόβλημα.
Ποια έκδοση έχεις;
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Oreo έχω, απλά αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο και βρήκε λύση, ας μου πειΚαι μένα δουλεύει,απλά μετά την αναβάθμιση έχει σκαλωματα,δεν ρολαρει η εικόνα,ιδίως αν βάλεις αθλητικά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.