Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μόλις είμαι σε αυτη την εικόνα και παταω οκ μου βγάζει μήνυμα οτι δεν υπάρχει εφαρμογή για να διαχειριστεί αυτη την ενέργεια

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μόλις είμαι σε αυτη την εικόνα και παταω οκ μου βγάζει μήνυμα οτι δεν υπάρχει εφαρμογή για να διαχειριστεί αυτη την ενέργεια

Ειλικρινα δεν εχω ιδεα! Δοκιμασε τον xplore να κατεβασεις ( ειναι και καλυτερο απο το es expl)

Ο es δημιουργεί προβλήματα κατά την αναπαραγωγή σε kodi. Έχει αναφερθεί πολλές φορές. Βάλτε το xplore

Same Sh1t... Different Day

Ξαφνικα ολα καλα απο χτες ουτε κολληματα εφαρμογων ουτε προβλημα με το wif...βεβαθα ειχα κανει αρκετες επανεκιννησεις..ρο μονο πεοβλημα τωρα οταν το κλεινω σβηνει και μετα απο 5 δευτερα ξανανοιγει μονο του!!!.Προσωρινη λυση παλι η επαννεκινηαση

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Όταν κάνω reboot και εμένα δεν κολλάει καμία εφαρμογή,το θέμα είναι όταν μένει standbye τότε δημιουργούνται όλα τα "θέματα"
Ξαφνικα ολα καλα απο χτες ουτε κολληματα εφαρμογων ουτε προβλημα με το wif...βεβαθα ειχα κανει αρκετες επανεκιννησεις..ρο μονο πεοβλημα τωρα οταν το κλεινω σβηνει και μετα απο 5 δευτερα ξανανοιγει μονο του!!!.Προσωρινη λυση παλι η επαννεκινηαση

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για οσους ενδιαφερονται να γινουν beta testers

Hello everyone,

I have had a good discussion with Dong Chen, one of the Product Managers for the Mi Box 3 International edition, they have offered to allow users of the forum into the internal BETA testing program to help fix and improve the situation with Android Oreo.

For now a downgrade is not going to be possible, as unfortunate as it is many of the issues on the bugs list are related to compatibility issues, something the Engineers need to now work on. The WiFi slowness issue has been confirmed but there is some other testing and analysis required.

If you could like to participate in the Internal BETA for this product please send your device serial number and name to this following email account: [email protected]

We will send new submissions on a weekly basis to the Engineering team at Xiaomi HQ in Beijing. First batch of users will be sent on when we receive the first 10 users for testing.

Thanks,

Mark

Πας στο about...μετα τερμα κατω και πατας συνεχω το κεντρικο πληκτρο στο remote μεχρι να εμφανιστει το μηνυμα οτι πλεον εχεις ενεργοποιησει το developer options

Επειδή έχω ελληνικό μενού,πως το κάνεις αυτό,δε το βρήκα ακόμα!!!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Πληροφοριες-εκδοση και πατας γρηγορα και συνεχομενα το κεντρικο πληκτρο στο remote.

Ok,το πέτυχα!!!
Εεεε έκανα αυτή την αλλαγή που γραφανε,έκανα και αλλαγές με το resolution της οθόνης,αλλά cosmote go δεν κυλάει καλά!!!
Μας τα γα....ε όλα!!

Ok,το πέτυχα!!!
Εεεε έκανα αυτή την αλλαγή που γραφανε,έκανα και αλλαγές με το resolution της οθόνης,αλλά cosmote go δεν κυλάει καλά!!!
Μας τα γα....ε όλα!!

Το τρελο ειναι οτι ενω πλεον η εταιρεια ξερει για τα προβληματα, συνεχιζει να εχει auto update! Ειναι περα απο καθε λογικη!

Nova go παίζει κανονικά, ΟΤΕ γυρίζει το κυκλακι και σταματά, εγκατέστησα εκ νέου την εφαρμογή αλλά τίποτα, πάτησα για ανανέωση συσκευής και ήταν σαν να μην πάτησα, τι λύση έχουμε;

Σου είπα,τους την πεσανε όλοι,οπότε πιστεύω ότι θα δούμε φως!!

Αμ δεν ειναι επισημη προσπαθεια απο οτι καταλαβα. Ευτυχως που υπαρχουν και οι πορωμενοι και προσπαθουν να βρουν λυσεις!

Αμ δεν ειναι επισημη προσπαθεια απο οτι καταλαβα. Ευτυχως που υπαρχουν και οι πορωμενοι και προσπαθουν να βρουν λυσεις!

Απλά το κάνουν ανεπίσημα,και όταν είναι έτοιμο θα το πακεταρουν και θα το στείλουν Κίνα μεριά!!

Nova go παίζει κανονικά, ΟΤΕ γυρίζει το κυκλακι και σταματά, εγκατέστησα εκ νέου την εφαρμογή αλλά τίποτα, πάτησα για ανανέωση συσκευής και ήταν σαν να μην πάτησα, τι λύση έχουμε;

ΟΤΕ δουλεύει κανονικά, κάτι άλλο είναι που σου δημιουργεί πρόβλημα.
Ποια έκδοση έχεις;

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Απλά το κάνουν ανεπίσημα,και όταν είναι έτοιμο θα το πακεταρουν και θα το στείλουν Κίνα μεριά!!

Αυτος που οργανωσε την ολη φαση ειναι γνωστος στο χωρο( o mod της ομαδας που ειμαι διαχειριστης στο φβ σχετικα με το mi box ειναι μεσα στην ομαδα των 30)...δεν ειναι της xiaomi. Beta fixes θα βγαλουν και ελπιζω απο εβδομαδα! ( αλλα οχι επισημα!) . Πριν λιγο εβλεπα στο 2ο μι βοχ( αυτο που το εχω android 6 με απενεργοποιημενο wifi) μεσω kodi καποια επεισοδια απο τον 2ο κυκλο του westworld ( 1080p)....Λες και απο τον pendium 2 ( oreo mi box-vlc) πηγα σε i7! Καμια σχεση!!! Απορω ακομα με τη πατατα που εκαναν και την εχουν να τη φας και με το ζορι! :P

Last edited:
Ποια έκδοση έχεις;

Και μένα δουλεύει,απλά μετά την αναβάθμιση έχει σκαλωματα,δεν ρολαρει η εικόνα,ιδίως αν βάλεις αθλητικά

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ποια έκδοση έχεις;

Και μένα δουλεύει,απλά μετά την αναβάθμιση έχει σκαλωματα,δεν ρολαρει η εικόνα,ιδίως αν βάλεις αθλητικά

Oreo έχω, απλά αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο και βρήκε λύση, ας μου πει