Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Δηλαδη απλα πρεπει να κατεβασω την εφαρμογη nova go σε ενα ταμπλετ και μετα με ενα στικακι να το μεταφερω στο tv box και να το κανω μετα εγκατασταση;;Και στη συνεχεια να χειριζομαι την εφαρμογη με ποντικη σωστα;;Παντως παιζει κανονικα μετα ετσι;;Ποια εκδοση nova go να κατεβασω;

Δηλαδη θα πρεπει να κατεβασω την εφαρμογη σε ενα ταμπλετ και μετα με ενα στικακι να το περασω στο tv box και μετα να το κανω εγκατασταση;Και θα το χειριζομαι με ενα ποντικι σωστα;Παντως παιζει κανονικα;Αυτο με νοιαζει...Ποια εκδοση nova go να κατεβασω;;

Γραψε στο google novago apk. Και θα στα βγαλει νομιζω το πρωτο αλλα νομιζω να γραφει για tablet

Λοιπον το πηρα το tv box αλλα δε βλεπει με τιποτα το wifi του σπιτιου.Τα γειτονικα τα βλεπει αλλα το δικο μου οχι.Πως γινεται αυτο;;

Προσπαθω να βαλω το nova go αλλα δεν παιζει.Κατεβασα ενα apk αλλα δεν ανοιγει καν
Μηπως ξερει καποιος να βοηθησει;;

Δυστυχως δεν μπορω να βρω ενα apk nova go να λειτουργει
Αν καποιος εχει καποιο και να μου δωσει τα φωτα του,καλα θα ηταν

Εμένα η αναβάθμιση ένα πρόβλημα μου έβγαλε. Παρότι έχω κλειστό το Box (είναι ουσιαστικά σε standby) ανά λίγο στέλνει μάλλον σήμα στην TV (LG) και η τελευταία μου λέει ότι κάτι συνδέθηκε σε εκείνο το HDMI. Είναι πολύ ενοχλητικό και για αυτό το λόγο κρατώ ανοικτό το Box. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο;

Εμενα η αναβαθμιση δεν βλεπω να εχει καποιο προβλημα.
Μια ερώτηση εχω, μππρω απο το κινητο να στειλω καποιο youtube video κατευθειαν μεσω home;
Στο κινητο μου η εφαρμογη home δεν βρισκει την συσκευή.

Σε ότι ποντίκι και αν χρησιμοποιώ, δεν μου εμφανίζει τον κέρσορα!!! Εσείς βλέπετε κέρσορα;;;

Τελικα με βοηθησε ενα μελος του φορουμ και εβαλα το nova go και επαιζε μια χαρα σημερα
Τωρα που ξεκιναω την εφαρμογη ομως,μου βγαζει μνμ οτι πρεπει να αναβαθμισω την εφαρμογη και δεν ανοιγει η εφαρμογη.Τι πρεπει να κανω;;

Αυτό άραγε δουλεύει με το shield?

Θεωρητικά ,και ΑΝ πιστέψουμε το video, παίζει πολύ καλά. Μάλιστα δουλεύει και το on/off button αλλά και το μικρόφωνο. Βγαίνει σε δυο εκδόσεις BT & ασύρματο.
Ακόμα βέβαια είναι σε στάδιο προπαραγγελίας όποτε δεν ξέρουμε σιγουρα αν κάνει όσα υπόσχεται.
(Εγώ κοιτώ για BT μεριά..)