Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Διαφορετικά προβλήματα για τον καθένα, μήπως έχει να κάνει με τον επεξεργαστή που φοράει το κάθε box, γιατί κυκλοφορεί με cortex A9r4 και άλλα με cortex A53. Εσάς ποιόν φοράει ???? μπας και βγάλουμε καμιά άκρη....
Εμένα πάντως που έχω πολλά προβλήματα και ειδικά με σπασίματα στην αναπαραγωγή είτε με netflix είτε με kodi φοράει cortex A53.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Διαφορετικά προβλήματα για τον καθένα, μήπως έχει να κάνει με τον επεξεργαστή που φοράει το κάθε box, γιατί κυκλοφορεί με cortex A9r4 και άλλα με cortex A53. Εσάς ποιόν φοράει ???? μπας και βγάλουμε καμιά άκρη....
Εμένα πάντως που έχω πολλά προβλήματα και ειδικά με σπασίματα στην αναπαραγωγή είτε με netflix είτε με kodi φοράει cortex A53.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς... τον s905x έχει αυτό για το οποίο όλοι μιλάμε και αυτός έχει standard cortex A53... με το A9r4 είναι ο s812 με τον οποίο ήταν άλλο παλιότερο μοντέλο mi box (1gb μνήμη, χωρίς voice, παλιό απλό android version κτλ) και όχι αυτό για το οποίο μιλάμε και αφορά αυτό το θέμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς... τον s905x έχει αυτό για το οποίο όλοι μιλάμε και αυτός έχει standard cortex A53... με το A9r4 είναι ο s812 με τον οποίο ήταν άλλο παλιότερο μοντέλο mi box (1gb μνήμη, χωρίς voice, παλιό απλό android version κτλ) και όχι αυτό για το οποίο μιλάμε και αφορά αυτό το θέμα.

απλά βλέπω στον κωτσόβολο ότι έχει το A9r4, γιαυτό ρωτάω, μήπως παίζει κάτι με τους επεξεργαστές και γιαυτό όλοι έχουν διαφορετικά προβλήματα με το oreo..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

απλά βλέπω στον κωτσόβολο ότι έχει το A9r4, γιαυτό ρωτάω, μήπως παίζει κάτι με τους επεξεργαστές και γιαυτό όλοι έχουν διαφορετικά προβλήματα με το oreo..

Προφανώς κάποιος στον Κωτσόβολο πρέπει να μπερδεύτηκε με τα παλιότερα mi box (του 2014 και του 2015 με τον s802 και s812) ή έτσι έδωσε τα στοιχεία η infoquest απο λάθος (το πιθανότερο καθώς όλως τυχαίως και στο info-world έτσι είναι.. δηλαδή όπου υπάρχει απο επίσημη αντιπροσωπεία)... δεν μπορεί να είναι A9r4 εφόσον έχουν το amlogic s905x

Εδώ και τα επίσημα specs

https://www.mi.com/en/mibox/

"Processor: Quad-core Cortex-A53 2.0GHz"

Κάτοχος και εγώ του mi box εδώ και λίγες μέρες μιας και έπαιζε στα 80 ευρώ από την επίσημη αντιπροσωπεία της xiaomi οπότε δεν αντισταθηκα στην αγορά του.
Μέχρι προχτές το είχα με την έκδοση 6.01 και πλέον με την 8.0
Η αλήθεια είναι ότι μετά την αναβάθμιση δεν δούλευε τίποτα σωστά οπότε έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μέχρι τώρα όλα δουλεύουν υποδειγματικά.
Παίζει κανονικα Nova go οπότε μεγάλο ατού για το μποξακι.
Επίσης για συνδρομητές Netflix μπορείτε να βάλετε την εφαρμογή και sideload για κατέβασμα επεισοδίων για προβολή offline.
Το μόνο που δεν κατάφερα είναι να αυξήσω τη rom του με ένα στικάκι 64gb που πήρα για αυτόν τον λόγο.Ενω πατάω να το φορμαρω σαν εσωτερικό χώρο αποθήκευσης καταλήγει να μην το βλέπει μετά.
Το έχει καταφέρει κανείς αυτό;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Κάτοχος και εγώ του mi box εδώ και λίγες μέρες μιας και έπαιζε στα 80 ευρώ από την επίσημη αντιπροσωπεία της xiaomi οπότε δεν αντισταθηκα στην αγορά του.
Μέχρι προχτές το είχα με την έκδοση 6.01 και πλέον με την 8.0
Η αλήθεια είναι ότι μετά την αναβάθμιση δεν δούλευε τίποτα σωστά οπότε έκανα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μέχρι τώρα όλα δουλεύουν υποδειγματικά.
Παίζει κανονικα Nova go οπότε μεγάλο ατού για το μποξακι.
Επίσης για συνδρομητές Netflix μπορείτε να βάλετε την εφαρμογή και sideload για κατέβασμα επεισοδίων για προβολή offline.
Το μόνο που δεν κατάφερα είναι να αυξήσω τη rom του με ένα στικάκι 64gb που πήρα για αυτόν τον λόγο.Ενω πατάω να το φορμαρω σαν εσωτερικό χώρο αποθήκευσης καταλήγει να μην το βλέπει μετά.
Το έχει καταφέρει κανείς αυτό;

με ποιό τρόπο κατεβάζεις επεισόδια απο netflix, γιατί και γω έχω το sideload αλλά δεν βλέπω τον τρόπο πέραν απο τα εικονίδια για άνοιγμα....
Οσο για το στικάκι μάλλον υπάρχει κάποιο bug που δεν αφήνει πάνω απο 16giga, διαπιστωμένο !!!!

Από ότι διάβασα βγήκε νέα έκδοση Neflix αλλά δεν την έχω κατεβάσει. 5.40.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Εαν εχεις το gaia και RDebrid λογαριασμο κανε σε παρακαλω μια δοκιμη σε 4k αρχεια πανω απο 40 gb.
Αν σου πω ότι δεν κατάλαβα Χριστό...;
Εννοείται ότι παίζω με ethernet και vdsl50 γιατί με την 24άρα,όλο και κάποια προβλήματα είχα σε κολλήματα.

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

με ποιό τρόπο κατεβάζεις επεισόδια απο netflix, γιατί και γω έχω το sideload αλλά δεν βλέπω τον τρόπο πέραν απο τα εικονίδια για άνοιγμα....
Οσο για το στικάκι μάλλον υπάρχει κάποιο bug που δεν αφήνει πάνω απο 16giga, διαπιστωμένο !!!!
Έχω περάσει το apk που είχα στο tablet και έχει κανονικά επιλογή download.Αυτο είναι με το μαύρο εικονίδιο με κόκκινο Ν

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Αν σου πω ότι δεν κατάλαβα Χριστό...;
Εννοείται ότι παίζω με ethernet και vdsl50 γιατί με την 24άρα,όλο και κάποια προβλήματα είχα σε κολλήματα.

Για να καταλαβεις και μενα η συνδεση ειναι 30 up 50 down παίζω και γω με ethernet αλλα οταν προσπαθω να στριμαρω 4k ταινιες χρησιμοποιοντας το gaia (addon το οποιο μπορει να βρει 4k sources) μου εμφανιζει συνεχεια το μηνυμα "source is too slow" και παπαλα, γι'αυτο ελεγα εαν εχεις εγκατεστημενο το gaia και λογαριασμο στο RDebrid να εκανες μια δοκιμη να δουμε εαν σου βγαλει το ιδιο μηνυμα η στριμαρει κανονικα χωρις προβλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K

Για να καταλαβεις και μενα η συνδεση ειναι 30 up 50 down παίζω και γω με ethernet αλλα οταν προσπαθω να στριμαρω 4k ταινιες χρησιμοποιοντας το gaia (addon το οποιο μπορει να βρει 4k sources) μου εμφανιζει συνεχεια το μηνυμα "source is too slow" και παπαλα, γι'αυτο ελεγα εαν εχεις εγκατεστημενο το gaia και λογαριασμο στο RDebrid να εκανες μια δοκιμη να δουμε εαν σου βγαλει το ιδιο μηνυμα η στριμαρει κανονικα χωρις προβλημα.

Aν αυτά τα 2 που αναφέρεις έχουν να κάνουν με Kodi,δεν μπορώ να σου απαντήσω αφού το έχω παρατήσει αυτό το χτικιό.

Έχω περάσει το apk που είχα στο tablet και έχει κανονικά επιλογή download.Αυτο είναι με το μαύρο εικονίδιο με κόκκινο Ν

Ναι δοκίμασες να κατεβάσεις να δεις αν αποθηκεύεται και μετά χωρίς δίκτυο να το δεις;

Sent from my iPad using Tapatalk

Επειδή σκέφτομαι το διαζύγιο με το συγκεκριμένο box, όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm

Μα στο λέει.. Source... Δεν είναι πάντα δικό σου θέμα αλλά και της πηγής.. Η μεγάλη δύναμη του Netflix κ του Amazon είναι αυτή... Απρόοπτο streaming

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ναι δοκίμασες να κατεβάσεις να δεις αν αποθηκεύεται και μετά χωρίς δίκτυο να το δεις;

Sent from my iPad using Tapatalk
Η αλήθεια είναι ότι δεν δοκίμασα αν παίζει γιατί τα κατέβασα και πήγα το μηχάνημα στο χωριό που δεν έχω ίντερνετ.αυριο μεθαύριο που θα το δοκιμάσω θα ενημερώσω .

@ ktlk

Το ξερω οτι ειναι και θεμα της πηγης αλλα αυτο το ειχα λυσει παλιοτερα με ενα advancedsettings.xml (με 4 παραμετρους) που ειχα δημιουργησει και το οποιο μου δημιουργουσε ενα buffer απο 60 μεχρι 110 δευτερολεπτων και του οποιου backup δεν πηρα ποτε (ας οψετε η ηλικια) οποτε κανοντας επαναφορα εγοστασιακων ρυθμισεων το εχασα και το κακο ειναι οτι ξεχασα ποια ηταν η τεταρτη παραμετρος εκτος των τριων βασικων παραμετρων με αποτελεσμα να μην εχω buffer.
Γι'αυτο και ρωτουσ σε παλαιοτερο ποστ εαν καποιος εχει αντιστοιχο αρχειο που να δημιουργει buffer.

@ΣΩΚΡΑΤΗΣ
thanks