Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Αν είχε Ethernet και οπτική, θα το είχα ήδη χτυπήσει. Τώρα αμφιταλαντεύομαι μεταξύ αυτού και του Vorke Z1...

Σας ευχαριστώ όλους για τις γρήγορες απαντήσεις!!!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Εκτός της έλλειψης auto framerate, το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχω 5.1 ήχο μέσω οπτικής στο Netflix, που αυτό δεν θα αλλάξει, ενώ σε pc και ps4 δουλεύει.

Παίζει άριστα όπως ειναι.
Δεν το πειραζω αν δεν πάρω feedback από τη nougat

Αν γίνει και αυτό τότε το μηχανάκι θα φτάσει Α+ κατηγορία για μένα. Τώρα το έχω Α- :)

Δεν άντεξα και φοβούμενος καθυστέρηση και τελωνείο το αγόρασα από γνωστό μαγαζί με ευρωπαϊκή αποθήκη. Μέχρι στιγμής δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με αναπαραγωγή αρχείων και είχατε δίκιο,το Kodi είναι άψογος media player.
Εκανα μία δοκιμή με ένα remux του roque one στα 30κατι giga και έπαιζε άψογα και έδειχνε και το soundbar κανονικά DTS Master ήχο.
Netflix κανονικά full HD,δεν έχω 4κ τηλεόραση, χωρίς σπασίματα άμεση αναπαραγωγή σε 1080 χωρίς καθυστέρηση (μόνο το σήμα του Netflix φορτώνει σε μικρότερη ανάλυση).
Μόνο μου παράπονο ότι το power button έχει επιλογή μόνο για reboot.
Για να κλείσει το mi box πρέπει να κλείσω την τηλεόραση (δεν κλείνει εντελώς απλά σβήνει το λαμπάκι μπαίνει σε suspend).
Μέχρι στιγμής όλα καλά, μένει να κατεβάσω μερικά sample σε h265 για δοκιμή.

Kαλησπερα

Δειχνει ελληνικους υποτιτλους στο netflix ? Σπασιματα ?
Δεν έχουν όλες οι σειρές η οι ταινίες ελληνικούς υπότιτλους. Σπασίματα καθόλου.

Χρόνια πολλά, σε όλους. Το update μπορεί να μην βγήκε επίσημα αλλά κάποιος στο xda ανέβασε το Beta update.zip το οποίο είναι μάλλον για την αμερικανική έκδοση γιατί μου βγάζει ενα μήνυμα μη συμβατότητας και δεν κάνει εγκατάσταση. Πάντως κάποιοι το εβαλαν αλλά δυστυχώς δεν έχει auto framerate change... κρίμα.

Γενικα απο τις αναφορες που διαβαζω μαλλον εχει ακομα αρκετα θεματακια (&ελλειψεις πχ το refresh rate) η μεταβαση σε nougat.
Γιαυτο ισως ακομα αργουν να το βγαλουν κανονικα.
Λενε παντως οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο..
Το δικο μου το παραλαμβανω αυριο (με ενα μικρο 'δαγκωμα' απο τον τελωνη -3 :afro:) και μαλλον δεν θα μπλεξω ακομη με αυτο, θα περιμενω...
Εσυ το εβαλες να μας πεις εντυπωσεις?