Προσωπικά έχω γυρίσει το hdmi self adaptation στο on μέσα από τις ρυθμίσεις του mi box και την ανάλυση στα 1080/60.Σε υλικό από netfix ποιο framerate διαλέγετε;
αν και κάθε ταινία, doc θα πρέπει να είναι γυρισμένη σε διαφορετικό framerate.
@JL_? Νομίζω είχες αναφέρει ότι το xiaomi mi box δεν κάνει σωστή αναπαραγωγή με βάση τα πρότυπα για HD, κάποια test pattern... μήπως υπάρχει κάποιο link?
Ευχαριστώ
Επιτέλους παρέλαβα σήμερα μετά από ενάμιση μήνα αναμονής.
Φυσικά πέρασε τελωνείο με κόστος 10.2 .
Έπαθα πλάκα με το μέγεθος.
Μοιάζει σαν μεγάλο βότσαλο.
Λαχταρω να το συνδέσω αλλά δεν βλέπω να προλαβαίνω λόγω διακοπών
Από Gearbest
Παρέλαβα από ΕΛΤΑ
Δεν πρόλαβε να μου ρθει κάποιο mail.
Με το που είδα σήμερα το πρωί ότι έφτασε στο ταχυδρομειο της περιοχής μου πήγα με το tracking number για να παραλάβω
https://www.apkmirror.com κατέβασε τις εφαρμογές που θέλεις και κάνε εγκατάσταση από κάποιο USB stick, nas, ή κατέβασε τες κατευθείαν στο mi box, πριν κάνεις αυτό δοκιμάσει να κάνεις login στο play store από το pc μήπως σου έχει επιλογή να κάνεις εγκατάσταση στο shieldΣτα γρήγορα οι πρώτες εντυπώσεις..
Γρήγορο απλό και όμορφο μενού.
Το τηλεκοντρόλ απόλαυση ειδικά οι φωνητικές εντολές.
Θα ήθελα να έχει ένα pause και Ίσως κάποιο πλήκτρο για multitasking αλλά δεν πειράζει τόσο.
Στα 24f βλέπω ομαλή κίνηση και μάλιστα με wifi από το δίπλα δωμάτιο ( μεσολαβεί τοίχος).
Η εφαρμογή Netflix δουλεύει άψογα επιτέλους.
Σωστή πλοήγηση μέσα στο μενού της εφαρμογής και γρήγορο κλείδωμα στα 1080.
Αυτά για αρχη.
Το μόνο αρνητικό είναι που στο play store δεν μου βγάζει όλες τις εφαρμογές.
Δεν ξέρω για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό.
Πχ θέλω να βάλω τον bs player και τον solid explorer αλλά δεν μου βγαίνουν στο play.
Μπορώ με κάποιον άλλο τρόπο;
Έχω διαβάσει για side load αλλά δεν.ξέρω πως γίνεται
Εντελώς προσωπική επιλογή ύστερα από πειραματισμό το hdmi self adaptation στο on και η οθόνη στα 1080p/60hz. Δεν έχω 4κ για δοκιμή.Tελικα το HDMI self adaptation που πρεπει να το εχουμε ωστε να εχουμε την καλυτερη συνατη αναπαραγωγη χωρις 'κομπιασματα'?
Δεν υποστηρίζει auto frame rate switching όποτε το καλύτερο αποτέλεσμα το έχεις αλλάζοντας rate χειροκίνητα ανάλογα με το υλικό που θέλεις να δεις.
Η τεμπέλικη λύση είναι να το αφήσεις 1080/60 και να κάνει μετατροπές μόνο του, ότι και αν σημαίνει αυτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.