Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του γιατί το διαβάζω συνέχεια τι είναι το autoframe rate???

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του γιατί το διαβάζω συνέχεια τι είναι το autoframe rate???

Αλλάζει αυτόματα refresh rate ανάλογα με το video που πας να παίξεις.

Πχ αν εσύ έχεις βάλει ανάλυση οθόνης 1080p στα 60Hz και το video είναι 1080p στα 23,976Hz τότε αλλάζει αυτόματα από 60 σε 23,976 για να παίξει σωστά.

Όσα δεν έχουν autoframe rate αναγκάζεσαι να αλλάζεις ανάλυση κάθε φορά που είναι διαφορετική από το video που πας να παίξεις ή ανέχεσαι ένα στιγμιαίο κόλλημα του video κάθε μερικά δευτερόλεπτα.

Another Mi Box Nougat Firmware leak:

https://mega.nz/#!C08wyZZb!HnL9B1Z137zaBFAJqFL5VQOiMH5qZ3S-G4pC8C-zUn4

WARNING - this Beta Firmware will break all Youtube playback.

Android Nougat Beta Build 1035 Aug 2017

Pre requisites, some sort of USB Hub and a Wireless USB or physical Keyboard attached.

- Save to a Fat32 formatted USB Stick
- Whilst plugging in Power Cord - hold down remote Back & large OK buttons to enter Recovery
- Update from EXT and select your USB - once-user 7.0 NBD92G 1035 release-keys.zip file
- Reboot

Once you upgrade to Nougat you cannot downgrade back to Marshmallow.

However you can downgrade to the previous - pretty stable Nougat Beta Firmware if Youtube is really needed:

Previous Nougat Beta Firmware

TIPS:
Double Pressing the Small Center Button activates the quick Apps Switcher/Killer

Observations:

HD Netflix with 5.1 Audio works (I have a DD+ capable TV)
5.1 AC3 Passthrough in Kodi Krypton works
No Kodi dynamic refresh switching disappointingly.
Nougat is at least 2X faster than Marshmallow - the remote is now ultra responsive Smile
Apparently 4K HDR Netflix works - I have only tested 4K but not HDR.
Casting H264 video seems improved (apart from Youtube)

And one last time:
All credit goes to wrxtasy who posted the above on the kodi.tv forums and I am just reposting

Καλημέρα σε όλους.
Σήμερα, αύριο παραλαμβάνω για ένα φίλο το μηχάνημα.
Για να του περάσω kodi υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος οδηγός;

Έχω συνδέσει το box με optical.
Όταν βλέπω ταινία από USB η σκληρό δίσκο έχω κανονικά Dolby Digital ήχο.
Όταν βλέπω από Kodi η Netflix έχω μόνο στερεοφωνικό ήχο.
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ?
Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρέλαβα πριν λίγες μέρες.
Πολύ καλή απόκριση όσον αφορά το τηλεκοντρόλ και την πλοήγηση στα μενού.
Τα χρώματα στις mkv ταινίες που έπαιξα (παίζει τα πάντα νερό) από τον σκληρό μου φάνηκαν λίγο ξεπλυμένα .
Ο player που χρησιμοποίησα ήταν ο kodi, υπάρχει καλύτερη εναλλακτική;

Αυτο κανει για να δωσω ηχο DD και DTS στο ηχοσυστημα μου;
https://www.skroutz.gr/s/4371790/Valueline-3-5mm-male-Toslink-female-AC-062.html
Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ αλλά δουλεύει μόνο σε ταινίες που βλέπω από σκληρό δίσκο ή USB και όχι στο Kodi η το Netflix

Δε μου αρέσει αυτό... Απο hdmi περναει; Αν παρω hdmi to optical splitter θα παίζει άραγε;

Υπάρχει πουθενά από Κίνα σε καλή τιμή; Χωρίς φόβο τελωνείο; Βρήκα με 71 και να μην περάσει τελωνείο αλλά είναι κοντά στην τιμή από ελλαδα στα 99

Υπάρχει πουθενά από Κίνα σε καλή τιμή; Χωρίς φόβο τελωνείο; Βρήκα με 71 και να μην περάσει τελωνείο αλλά είναι κοντά στην τιμή από ελλαδα στα 99
Bangood 61 με priority line

Δεν είναι το international version. Είναι το κινέζικο κ τρως πακέτο να βάλεις ελληνικα

Γιατί θέλεις μόνο το συγκεκριμένο;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω 1 .το είχα πάρει σε πολύ καλή προσφορά κ θέλω κ δεύτερο αλλά έχουν τις τιμές στα ύψη

Γιατί θέλεις μόνο το συγκεκριμένο;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

η αληθεια ειναι οτι σε αυτα τα λεφτα ειναι vmf.
πληρεστατο,γρηγορο,σταθερο και με επισημη υποστηριξη netflix-youtube.

Σωστά, αλλά και πάλι έτσι από ότι κατάλαβα δε θα έχω ήχο DD στο Netflix. Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Στο Netflix μπορεις να κάνεις download το επεισόδιο και να το δω offline όπως κάνω στο tablet μου?