ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Εγώ με n παίζω, τον αντάπτορα τον κατάργησα προς το παρόν γιατί κατά το κλείσιμο- ανοιγμα έχανα την σύνδεση.
Πάντως διαφορά δεν έχω δει.
και εγω με N ειμαι και τραβαει ενα ζορι με αρχεια ανω των 10-12Gb.
Εγώ με n παίζω, τον αντάπτορα τον κατάργησα προς το παρόν γιατί κατά το κλείσιμο- ανοιγμα έχανα την σύνδεση.
Πάντως διαφορά δεν έχω δει.
και εγω με N ειμαι και τραβαει ενα ζορι με αρχεια ανω των 10-12Gb.
1. ΟχιΜιας και γέρνω προς την αγορά του κάποιες απλές ερωτησούλες.
1.Εχει απο μαμά κάποιον player έτσι ώστε να κουμπώνω ταινία απο εξωτερικό σκληρό και να βλέπω ??
2.Τα format ηχου ac-3 dts dts-hd dts-hma τα βλέπει κανονικά σε αναπαραγωγή απο εξωτερικό σκληρό.
3. frame rates 24-23976 βλέπει αυτόματα ??
4. Αρχεία πάνω απο 10 giga τα δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς κομπιάσματα ???
5. Εξώφυλλα ταινιών που υπάρχουν στον εξωτερικό σκληρό βρίσκει ???
6. Υπότιτλους srt βλέπει κανονικά είτε ενσωματωμένους σε ταινία είτε εξωτερικά ????
Υπόψιν η βασική του χρήση θα γίνεται με ταινίες από εξωτερικό σκληρό δίσκο 1tb
1. Οχι
2. Ναι
3. Όχι
4. Ναι
5. Δεν έχω δοκιμάσει
6. Ναι
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή πρέπει μέσω kodi η vlc να γίνεται η αναπαραγωγή ?? και αν ναι με το kodi θα περνάει ο ήχος με πολυκάναλο format ????
Εν σχέσει με το wd tv live gen 3 που έχω κερδίζω κάτι σε εικόνα η ΔΕΝ ???
παιδιά μήπως γνωρίζεται εκτός από το τροφοδοτικό, μηχάνημα αγορασμένο από USA έχει κάποια άλλη διαφορά ?
Με τους εξωτερικούς σκληρούς τι παίζει με το συγκεκριμένο? Τους βλέπει? Αν ναι μέχρι πόσα γίγα-τερα?
Same Sh1t...Different Day
zeppos;1057985953 - Πολλά προβλήματα με το wifi (802.11n) said:Με ποιο πρόγραμμα παίζεις τις ταινίες?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.