Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

καλησπερα παιδια.Ενδιαφερομαι να αγορασω και εγω το συγκεκριμενο μοντελο.Εχω μια τηλεοραση plasma Lg PA 5500 (5 χρονων περιπου) και σε ερωτηση μου στον κωτσοβολο ενα υπαλληλος μου ειπε οτι το συγκεκριμενο μοντελο ειναι συμβατο με τηλεορασεις 2ετιας και κατω..ισχυει ρε παιδια;Λετε να εχω προβλημα συμβατοτητας;;

Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμη, δεν υπάρχει θέμα προχώρα άφοβα.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

καλησπερα παιδια.Ενδιαφερομαι να αγορασω και εγω το συγκεκριμενο μοντελο.Εχω μια τηλεοραση plasma Lg PA 5500 (5 χρονων περιπου) και σε ερωτηση μου στον κωτσοβολο ενα υπαλληλος μου ειπε οτι το συγκεκριμενο μοντελο ειναι συμβατο με τηλεορασεις 2ετιας και κατω..ισχυει ρε παιδια;Λετε να εχω προβλημα συμβατοτητας;;
Μια χαρά θα δουλεύει όπως και σε δικιά μου Sony 5ετιας. Μπορεί να εννοούσε ότι θέλεις μοντέλο 2ετιας για να έχεις όλα τα καλά του mi box δηλαδή 4k netflix κτλ.

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

προφανώς εννοούσε για 4k, HDR κτλ και τα μπέρδεψε. Φυσικά και παίζει σε οποιαδήποτε Οθόνη/TV με hdmi από 720p και πάνω.

Καλησπέρα παιδιά...Οσοι έχετε usb to Ethernet adapter και hub μαζι εχετε πρόβλημα με το να αναγνωρίζει τον δισκό?κατι στικακια που βαζω τα βλεπει μονο αν τα κανω internal memory και μετα κολλάνε τα πάντα προφανώς λόγο του αργού Usb2.0..όταν δοκιμαζω quasar στο kodi δε δεν streamαρει με τίποτα...από covenant Μια χαρά αλλα πολύ χαμηλής ποιότητα υλικο

ενα πολυ καλο χαρακτηριστικο απο το mi ειναι η σταθεροτητα του και η smooth πλοηγηση σε ολο το περιβαλλον.
στο kodi η πλοηγηση ειναι βουτηρο χωρις κανενα απολυτως σκαλωμα σε καμια περιπτωση.

Στο covenant σε hd και εγω που δοκίμασα , μονο hd δεν ήταν, μ'αρεσει ομως που τσεκάρει πρωτα τα λινκ για σενα.

Of topic
Παρακληση, εαν καποιος χρησιμοποιει real-debrid και μπορει να βοηθησει στο σεταρισμα ας μου αφησει το τηλεφωνο του μεσω pm. thanks in advance

Ερώτηση: μπορώ να στείλω ηχο απο το κινητό(xiaomi) στο tv box τυπου airplay?

τον ιδιο οδηγο ακουλουθω και γω το θεμα ειναι οτι δεν προλαβαινω να ανοιξω καποιον browser για να βαλω τον κωδικο.

Σε αυτο που αναφέρεστε το real debrid είναι ουσιαστικά συνδρομή για να εχεις πρόσβαση σε καλυτερης ποιοτητας υλικο?

Μπορείτε να ανοίξετε browser σε άλλη συσκευή πχ κινητό ή iPad.Εγώ έτσι το έκανα

Same Sh1t...Different Day

Σε αυτο που αναφέρεστε το real debrid είναι ουσιαστικά συνδρομή για να εχεις πρόσβαση σε καλυτερης ποιοτητας υλικο?
Ακριβώς.Έχει πηγές σε 1080 720 που παίζουν απροβλημάτιστα και η τιμή είναι γελοία γι'αυτά που δίνει

τη συνδρομή στο real debrid μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε μια συσκευή ή σε παραπάνω;vpn χρησιμοποίτε;

Την έχω βάλει επιτυχώς σε δύο συσκευές.Για παραπάνω ας απαντήσει κανείς άλλος.

Προσπαθω να βαλω το novago στο box και μου βγαζει "Δεν ειναι συμβατη η συσκευη σας".Ειναι δυνατον?Με 6.0.1 android?
Εχει καταφερει κανεις να το εγκαταστησει?

Παιζει σε καποια το θεμα ειναι οτι δε με αφηνει να κανω εγκατασταση απο το playstore.Μετα αν δεν παιζει σου πετα το μηνυμα

Προσπαθω να βαλω το novago στο box και μου βγαζει "Δεν ειναι συμβατη η συσκευη σας".Ειναι δυνατον?Με 6.0.1 android?
Εχει καταφερει κανεις να το εγκαταστησει?

Γιατί δεν δοκιμάζεις να εγακταστήσεις το apk εκτός playstore?