Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Έχει κανείς εμπειρία με ταινίες με HD ήχο στο Kodi; Εμένα δύσκολα κλειδώνει ο ενισχυτής. Θέλει 2-3 προσπάθειες κάθε φορά, ακόμη και σε παύση της ταινίας. Με Dolby TrueHD δοκίμασα. Με κλασικό DD, κανένα πρόβλημα.

Επειδή με ενδιαφέρει το mi για Netflix να κάνω μια ερώτηση.
Από ότι κατάλαβα 4k Netflix παίζει. HDR στο Netflix κλειδώνει? Ευχαριστώ πολύ!

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Επειδή με ενδιαφέρει το mi για Netflix να κάνω μια ερώτηση.
Από ότι κατάλαβα 4k Netflix παίζει. HDR στο Netflix κλειδώνει? Ευχαριστώ πολύ!

Νομιζω οτι δεν δινει HDR στο Netflix.
Ελάχιστες πρεπει να ειναι οι πιστοποιημένες συσκευές με αυτη τη δυνατότητα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ευχαριστώ πολύ!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σίγουρα? Το ότι γυρνάει η tv αυτόματα σε HDR mode σε ότι είναι με ένδειξη HDR δεν σημαίνει το αντίθετο ή χάνω κάτι?

Σίγουρα? Το ότι γυρνάει η tv αυτόματα σε HDR mode σε ότι είναι με ένδειξη HDR δεν σημαίνει το αντίθετο ή χάνω κάτι?

Σε τέτοια περίπτωση ανακαλώ! :)

Η αποτυχία του Αχιλλέα παραπάνω να μην δει στον προβολέα του hdr παίζει να έχει σχέση με την έκδοση Android που έχει το mi?
Εσείς το έχετε με την 6 η με πιο νέα Android;
Επίσης σε ποιες σειρές ή ταινίες του Netflix αποδεδειγμένα άναψε το hdr στην τηλεόραση σας με το mi;

Επειδή έτσι θυμάμαι και δεν είμαι 100% σίγουρος (δεν έχω πια το mi box πάνω στην tv στο σαλόνι που έχει HDR ούτε μπορώ να κάνω δοκιμές αυτή τη στιγμή, κακώς λοιπόν ακούστηκα σαν σίγουρος) δεν θα βάλω το χέρι μου στην φωτιά.
Θα αφήσω κάποιον άλλο που μπορεί να πει σίγουρα αν η δική του γυρνάει ή όχι σε HDR (επίσης ΙΣΩΣ θυμάμαι το πρώτο mi box που είχα βάλει nougat..)

PS. Όντως κάπου πήρε το μάτι μου ότι με κάποιες εκδόσεις nougat (πχ την 1035 που έχει όμως θέματα με το youtube, πιθανόν και άλλες) υποστηρίζει HDR στο netflix, οπότε πολύ πιθανό αυτό να είδα με το προηγούμενο Mi box αν όπως λέτε σε ΜΜ δεν έχει...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Απο το τηλεκοντρολ δεν σβηνει το μηχανακι; πατωντας το "κοκκινο" κανει επανεκκινηση κι οχι τερματισμο - αν δεν το βγαλω απο τη πριζα δεν σβηνει

Οχι δεν σβηνει τελειως. Σε παλιοτερη εκδοση λογισμικου νομιζω εσβηνε αλλα το ξηλωσαν.

evam7
Οταν λες δεν σβηνει τι εννοεις?off η standby? θεση off οντως δεν υπαρχει αλλα standby υπαρχει αρκει να πατησεις το κοκκινο κουμπι γρηγορα (οχι παρατεταμενα) και το μποξακι παει σε standby.

Απ'όσο έψαξα, βιντεοκλήσεις τύπου Skype δεν υποστηρίζει το android TV. Γνωρίζει κανείς για κάποια λύση;