Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ναι λογω ενισχυτη....αλλα τα 4κ στο mi box περισσοτερο προβληματικα μπορει να γινουν παρα να τα χαρεις :) Διστυχως ειναι οριακες οι δυνατοτητες του για 4κ, ειδικα σε γρηγορες σκηνες κτλπ. ( ισως με ενα hdmi spliter μπορεις να τα εχεις και τα 2)

λες δηλ ότι με HDMI splitter να στέλνω από το Mi εικόνα στην TV και ήχο στον ενισχυτη και τα δύο με HDMI; Θα δουλέψει άραγε;

Ή με μία τέτοια λύση; Νόμίζω και σε αυτό νήμα κάπου αναφέρθηκε. Δεν είναι φθηνό, αλλά από ότι διάβασα είναι πολύ καλό..

Φανταζομαι οτι και πολυ φθηνοτερο απο αυτο μπορει να κανει δουλεια.Βρισκεις αμεσα σε ηδη με ηλεκτρονικα γυρω στο 10ρικο και δοκιμαζεις και σε περιπτωση που δε κανει το επιστρεφεις και αγοραζεις κατι αλλο. Ομως εσυ ο ιδιος ειπες πριν οτι στα 4κ δεν ειχες καλη-σωστη εικονα. ( Ειναι τσεκαρισμενο οτι ο pioneer δε κανει pass τα 4k? Εχεις δοκιμασει να περασεις 4κ/24?)

Last edited:
Ή με μία τέτοια λύση; Νόμίζω και σε αυτό νήμα κάπου αναφέρθηκε. Δεν είναι φθηνό, αλλά από ότι διάβασα είναι πολύ καλό..

το εχω απο χθες.
εκανα 3+ ωρες να δωσω DTS HD MA/TRUE HD ηχο στον ενισχυτη λογο kodi/mi box..
θα δοκιμάσω και το spmc.

το Egreat H10 δουλευει άψογα και ειναι κυρίως για οσους έχουν παλιότερο ενισχυτή που δεν υποστηρίζει σημα 4K HDR.
οποτε διαχωρίζει ήχο και εικονα. στέλνει HD ήχο στον ενισχυτή, και την εικόνα απευθείας στο μέσο προβολής (TV/Projector)

Για το Mi θα προτείνατε πληκτρολόγιο (αυτές τις μινιατούρες) Wireless (2.4GHz) ή Bluetooth;

Για το Mi θα προτείνατε πληκτρολόγιο (αυτές τις μινιατούρες) Wireless (2.4GHz) ή Bluetooth;

Και mini keyboard και κανονικο wireless λειτουργουν αψογα σε εμενα. ( bluetooth δεν εχω δοκιμασει και δε βρισκω το λογο αφου τα αλλα που ειχα λειτουργουν κανονικα)

Καλησσπερα κατοχος απο σημερα του mi box.Ολα ωραια απροβληματιστο προς το παρον εκανα και το update.Εγκατεστησα και εφαρμογες εκτος play store.Οταν πηγα να βαλω novago ειχαμε θεμα!3-4 apk. που δοκιμσα μουεβγαζαν την ωρα του login και αφου περναγε 1 προσπαθηστε αργοτερα.ΒΟΗΘΕΙΑ please

παιδια καλησπερα αγορασα και εγω το εν λογω μηχανημα και ειναι το πρωτο μου android tv box
εβαλα λοιπον νετφλιξ και βλεποντας 3 επεισοδια απο τη σειρα μου ειχα και στα 3 το ιδιο προβλημα
η ομιλια δεν ειναι συγχρονισμενη
το παρατηρεις κανονικα οτι η ομιλια προηγειται της εικονας
τι φταιει?

ευχαριστω εκ των προτερων

παιδια καλησπερα αγορασα και εγω το εν λογω μηχανημα και ειναι το πρωτο μου android tv box
εβαλα λοιπον νετφλιξ και βλεποντας 3 επεισοδια απο τη σειρα μου ειχα και στα 3 το ιδιο προβλημα
η ομιλια δεν ειναι συγχρονισμενη
το παρατηρεις κανονικα οτι η ομιλια προηγειται της εικονας
τι φταιει?

ευχαριστω εκ των προτερων
Μηπως η σειρα ηταν το Dark? Αν ναι τοτε να το γυρισεις στα γερμανικα( την ομιλια) γιατι ειναι γερμανικη σειρα :)

Μηπως η σειρα ηταν το Dark? Αν ναι τοτε να το γυρισεις στα γερμανικα( την ομιλια) γιατι ειναι γερμανικη σειρα :)
The blacklist

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

The blacklist

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Μολις το εβαλα και εγω να δω μια και βρισκομαι μπροστα στο mi box αυτη τη στιγμη...Δεν ειδα καποιο θεμα...Μηπως να κανεις ενα restart στο mi box σε περιπτωση που αλλα apps τρεχουν στο backround?

Καλημερα κατοχος απο σημερα του mi box.Ολα ωραια απροβληματιστο προς το παρον εκανα και το update.Εγκατεστησα και εφαρμογες εκτος play store.Οταν πηγα να βαλω novago ειχαμε θεμα!3-4 apk. που δοκιμσα μουεβγαζαν την ωρα του login και αφου περναγε 1 προσπαθηστε αργοτερα.ΒΟΗΘΕΙΑ please.Μαλιστα ενα apk το εβγαλε το novago πλαγιαστα στην οθονη αλλα τα πληκτρα του box δεν μπορουσαν να λειτοργησουν να κανω login

Για το πλαγιασμα θα κάνεις εγκατάσταση μια εφαρμογή που λέγεται rotate screen orientation και θα σαι μια χαρά
Το πλαγιασμα οφείλεται στο είδος του apk που έβαλες
Δοκίμασε το και πες μαε

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τελικα επιασε αλλα οταν παω για login με το χειριστηριο δεν μπορει να παει στην γραμμη που θελω... δεν υπακουει.Τι κανουμε?

Τελικα επιασε αλλα οταν παω για login με το χειριστηριο δεν μπορει να παει στην γραμμη που θελω... δεν υπακουει.Τι κανουμε?

Συνδεσε ένα ποντίκι ή ένα air mouse όπως έχω εγω

Sent from my iPad using Tapatalk Pro