Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Δεν είναι εύκολο στην χρήση του. Είναι γελοίο στην χρήση του. Πανεύκολο και ειδικά αν χρειάζεσαι μόνο νετφλιξ δεν νομίζω να αντιμετωπίσουν το παραμικρό.. Τώρα όσον αφορά από το που θα κάνεις την αγορά σου είναι άλλο θέμα. Αν το πάρεις από Ελλάδα ( επίσημη εισαγωγή μέσω infoquest) θα έχεις δύο χρόνια εγγύηση χωρίς πολλά πολλά. Αν το πάρεις απ έξω ή σκρουτζ ( δηλαδή μη επίσημης οδού) θα έχεις ένα χρόνο και πάρε δώσε με κινέζικα μαγαζιά και αποστολες στην Κίνα.. Διαλέγεις και παίρνεις...

Same Sh1t... Different Day

Karajim80 σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!
Οι διαφορές που αναφέρεις εαν το αγοράσω απο έξω η απο εδώ είναι μόνο αυτες ;
Θέλω να πω..λειτουργικά το tv box θα ειναι το ίδιο ? To firmware του ?
Συγκεκριμένα απο εδώ σκέφτομαι να το πάρω https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html

Ευχαριστώ.

Καμία διαφορά.Τσέκαρε μόνο να είναι η international έκδοση.

Same Sh1t... Different Day

ποιο android app χρησιμοποιειτε για αυτόματο κατέβασμα υποτίτλων;
γινεται και εκτός kodi; δηλαδη να μην ανοιξουμε το kodi..

ποιο android app χρησιμοποιειτε για αυτόματο κατέβασμα υποτίτλων;
γινεται και εκτός kodi; δηλαδη να μην ανοιξουμε το kodi..

Αν δεν κανω λαθος καθε player εχει τη δικη του διαδικασια να βρισκει subs. Μιλας για αρχεια σε δισκο ναι? Προσωπικα παντως χρησιμοποιω το Filebot για Windows με το οποιο κανω drag & drop το folder με τη σειρα η το αρχειο της ταινιας για την οποια θελω υποτιτλους, επιλεγω τι γλωσσα θελω και τα φερνει αυτοματα και τα κατεβαζει και τα μετονομαζει κιολας ιδια με το αρχειο .

Αν δεν κανω λαθος καθε player εχει τη δικη του διαδικασια να βρισκει subs. Μιλας για αρχεια σε δισκο ναι? Προσωπικα παντως χρησιμοποιω το Filebot για Windows με το οποιο κανω drag & drop το folder με τη σειρα η το αρχειο της ταινιας για την οποια θελω υποτιτλους, επιλεγω τι γλωσσα θελω και τα φερνει αυτοματα και τα κατεβαζει και τα μετονομαζει κιολας ιδια με το αρχειο .

ναι..αρχεία σε δίσκο ή σε nas, χωρίς να χρειάζεται να πας στο pc.
μονο το mi box και ο αποθηκευτικός χώρος..

πχ το kodi εχει μια τέτοια επιλογή αλλα πρεπει να βαλεις addon/plugin

ναι..αρχεία σε δίσκο ή σε nas, χωρίς να χρειάζεται να πας στο pc.
μονο το mi box και ο αποθηκευτικός χώρος..

πχ το kodi εχει μια τέτοια επιλογή αλλα πρεπει να βαλεις addon/plugin

Ναι ξερω για το Kodi. Νομιζω το ιδιο κανει και το FLV και το Mxplayer χωρις να χρειαζεται extra installation.

Αναρωτιέμαι τελικά αν αυτές οι κινεζιές σας ικανοποιούν ...Μιλάω καλοπροαίρετα με τόσα προβλήματα τόσο στον ήχο όσο και στην ποιότητα της εικόνας με σπασίματα στα βαριά αρχεία με Netflix για τα πανηγύρια και με kodi που δεν έχει καμία σχέση στην έκδοση για pc και στην καινούργια έκδοση για xbox τόσο στην εικόνα όσο και για τον ήχο .
Έκδοση για You tube στην κινεζιά και αυτή για τα πανηγύρια όσον αφορά την χρωματική συμπεριφορά φροντίστε τουλάχιστον να δείτε You Tupe και Netflix στο Apple TV και στο Xbox s και X.
Δυστυχώς μακάρι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά ... Εδώ ο κανόνας κατηγορηματικά λέει ,ότι πληρώνεις παίρνεις .
BC399B1F-B693-43DC-8CF4-8A8BC54E92BF.jpg21A0C709-F9D0-46B8-9133-11D3913BFF69.jpg

Πρώτα από όλα άλλο pc και άλλο box... Xbox έχει απίστευτη κάρτα γραφικών και άρα καλύτερη επεξεργασία και πιο βαριά decoder.. Apple TV, ναι οκ... Λεφτά για πέταμα δεν έχω..., το πρόβλημα σε πολλά προβλήματα που λες είναι θέμα Android δυστυχώς.. Από την άλλη που λες για κινεζιες βρες μου άλλο κουτί στα 60 ευρώ που κάνει το mi box με επίσημο Netflix, Google cast και μπλα μπλα... Μην τα ισωπεδονουμε όλα....

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει ότι θέλει και χωροφύλακας στην τσέπη του καθενός δεν θα γίνουμε μπορεί κάλιστα να του αρέσει αυτό που βλέπει .
Υπάρχουν όμως κάποιοι που μας διαβάζουν και οφείλουμε να είμαστε αντικειμενικοί και να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους απλούστατα γιατί μπορεί να νομίζουν ότι το συγκεκριμένο κουτί είναι killer στην τιμή που δίνεται .
Στο λέει κάποιος που τα κινητά της τα θαυμάζει και ξεφτιλίζει τον ανταγωνισμό ,όμως το συγκεκριμένο μου θύμισε το εξής ρητό ...Προσθέτω βάζω και ας είναι ότι να ναι .Μέχρι και η κίνηση τον apps δεν ήταν ομαλή από το τηλεχειριστήριο και όλα τα παραπάνω που θα έπρεπε να γράψω ολόκληρο καταλόγο και από τις εφαρμογές που αντιμετώπισα πρόβλημα .
Το συγκεκριμένο κατάφερε να δω clouding στην τηλεόραση μου που ουδέποτε είδα ακόμη και από τα άθλια Ελληνικά κανάλια της digea που έχουνε μείνει ακόμη στο 1080i.
Έτσι για την ιστορία ...Ένα Apple TV 3 παλιάς κοπής τουλάχιστον πενταετίας αν θυμάμαι καλά που το έχω και ας μην είναι 4K με hdr το έκανε θρύψαλα στην ποιότητα της κίνησης εικόνας αλλά και στο φόρτωμα των εφαρμογών τουλάχιστον για τις εφαρμογές που υποστηρίζει .
Αν κάποιος δυσκολεύεται και το αντιλαμβάνομαι στις δύσκολες εποχές που διανύουμε ...Υπάρχει και η λύση του μεταχειρισμένου .

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει ότι θέλει και χωροφύλακας στην τσέπη του καθενός δεν θα γίνουμε μπορεί κάλιστα να του αρέσει αυτό που βλέπει .
Υπάρχουν όμως κάποιοι που μας διαβάζουν και οφείλουμε να είμαστε αντικειμενικοί και να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους απλούστατα γιατί μπορεί να νομίζουν ότι το συγκεκριμένο κουτί είναι killer στην τιμή που δίνεται .
Στο λέει κάποιος που τα κινητά της τα θαυμάζει και ξεφτιλίζει τον ανταγωνισμό ,όμως το συγκεκριμένο μου θύμισε το εξής ρητό ...Προσθέτω βάζω και ας είναι ότι να ναι .Μέχρι και η κίνηση τον apps δεν ήταν ομαλή από το τηλεχειριστήριο και όλα τα παραπάνω που θα έπρεπε να γράψω ολόκληρο καταλόγο και από τις εφαρμογές που αντιμετώπισα πρόβλημα .
Το συγκεκριμένο κατάφερε να δω clouding στην τηλεόραση μου που ουδέποτε είδα ακόμη και από τα άθλια Ελληνικά κανάλια της digea που έχουνε μείνει ακόμη στο 1080i.
Έτσι για την ιστορία ...Ένα Apple TV 3 παλιάς κοπής τουλάχιστον πενταετίας αν θυμάμαι καλά που το έχω και ας μην είναι 4K με hdr το έκανε θρύψαλα στην ποιότητα της κίνησης εικόνας αλλά και στο φόρτωμα των εφαρμογών τουλάχιστον για τις εφαρμογές που υποστηρίζει .
Αν κάποιος δυσκολεύεται και το αντιλαμβάνομαι στις δύσκολες εποχές που διανύουμε ...Υπάρχει και η λύση του μεταχειρισμένου .
Θεωρώ υπερβολικά τα γραφόμενα σου. Αν για κάποιο λόγο δεν σου έκατσε σαν συσκευή δεκτό, αλλά clouding στην εικόνα και έλλειψη smoothness στο σκρολαρισμα πρώτη φορά τα ακούω (προφανώς δεν τα έχω δει). Ότι έχει 10δες bug έχει και εκνευριστικά μάλιστα.
Τέλος με 60 ευρώ δεν βρίσκεις εύκολα μηχάνημα με drm για αναπαραγωγή 4κ YouTube και netflix είτε σε καινούριο είτε σε μεταχειρισμένο Apple tv πενταετίας.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Το clouding το είδα με συγκεκριμένα αρχεία τόσο από το You Tupe όσα από αρχεία με ταινίες που έχω σε σκληρό δίσκο .
Που απλά δεν υφίσταται όταν η αναπαραγωγή γίνεται από τοXbox X θα μου πεις σε άλλη τιμή δεκτό ...Δεν δικαιολογείται όμως με Apple TV προηγούμενων ετών με 1080 p τόσο το Netflix όσο το You Tupe χρωματικά - κίνηση να παίζει σαφέστατα καλύτερα και εδώ είναι η ένσταση μου τι να το κάνω το 4K που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σωστά ,απλά για να υπάρχει ;δεκτό και αυτό .

Το clouding το είδα με συγκεκριμένα αρχεία τόσο από το You Tupe όσα από αρχεία με ταινίες που έχω σε σκληρό δίσκο .
Που απλά δεν υφίσταται όταν η αναπαραγωγή γίνεται από τοXbox X θα μου πεις σε άλλη τιμή δεκτό ...Δεν δικαιολογείται όμως με Apple TV προηγούμενων ετών με 1080 p τόσο το Netflix όσο το You Tupe χρωματικά - κίνηση να παίζει σαφέστατα καλύτερα και εδώ είναι η ένσταση μου τι να το κάνω το 4K που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σωστά ,απλά για να υπάρχει ;δεκτό και αυτό .

Mακη-για αυτα που ζηταει το Mi ειναι τσαμπα...
δεν εχει καμια σχεση με τα γνωστα κινεζικα μεχρι το 100αρι.
ωραιο android tv interface,πολυ smooth πλογηση με κανενα σκαλωμα και επισημη αδεια netflix για ολες τις αναλυσεις.
παιζει σωστα Kodi στο οποιο εαν προστεθει και το autoframe θα παιζει αψογα.
το μοναδικο του ουσιαστικα μειον,ειναι οτι δεν εχει ethernet,με αποτελεσμα εαν θες να στριμαρεις βαρια αρχεια ,να στραφεις προς ac ή να παρεις ανταπτορα.
η εικονα του κινειται σε πολυ καλα επιπεδα και σε σχεση με ο zidoo x9s,δεν βρισκω καμια διαφορα.σοβαρη τουλαχιστον..
θεωρω σε αυτην την κατηγορια τιμης,δεν βρισκεις κατι αλλο.

Έχει γραφεί πολλές φορές ότι το mibox δεν κάνει για 4k, HD audio κλπ. Το να το συγκρίνουμε όμως με άλλα players πολλαπλάσιας τιμής δεν είναι χρήσιμο, γιατί στην τιμή του είναι απλά το καλύτερο. Εξάλλου αν ήθελα να ξοδέψω + 200 για media player shield δαγκωτό.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Έχει γραφεί πολλές φορές ότι το mibox δεν κάνει για 4k, HD audio κλπ. Το να το συγκρίνουμε όμως με άλλα players πολλαπλάσιας τιμής δεν είναι χρήσιμο, γιατί στην τιμή του είναι απλά το καλύτερο. Εξάλλου αν ήθελα να ξοδέψω + 200 για media player shield δαγκωτό.

γιατι βρε..?4k, HD audio περναει κανονικα..

Πάντοτε υπάρχει το μέτρο σύγκρισης για να μπορούμε να δούμε αν ένα box είναι κοντά ,ισοδύναμο κτλ για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης .
Αλλά βρε φίλε Δημήτρη μην μου το συγκρίνεις με Zidoo και καράτε ...
Πιστεύω ότι ήμουν σαφής ,επιδίωξε να πιάσεις και να δεις ένα Apple TV προηγούμενης γενιάς η νεότερης .
Επιδίωξε να μάθεις σε πια πλατφόρμα παρουσιάστηκε το kodi και σε πια έκδοση τρέχει τώρα ,αντιλαμβάνεσαι σε λεπτομέρειες δεν μπορώ να μπω για ευνόητους λόγους .

Πάντοτε υπάρχει το μέτρο σύγκρισης για να μπορούμε να δούμε αν ένα box είναι κοντά ,ισοδύναμο κτλ για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης .
Αλλά βρε φίλε Δημήτρη μην μου το συγκρίνεις με Zidoo και καράτε ...
Πιστεύω ότι ήμουν σαφής ,επιδίωξε να πιάσεις και να δεις ένα Apple TV προηγούμενης γενιάς η νεότερης .
Επιδίωξε να μάθεις σε πια πλατφόρμα παρουσιάστηκε το kodi και σε πια έκδοση τρέχει τώρα ,αντιλαμβάνεσαι σε λεπτομέρειες δεν μπορώ να μπω για ευνόητους λόγους .

ναι βρε Μακη.αλλα εδω μιλαμε για μηχανακια που ειναι στην κατηγορια εως 100 ευρω.
εσυ τωρα με πας σε apple tv που σημαινει 200+ και που δεν τα παιζει και ολα.
ακομα και το καινουργιο apple tv εχει ακομα πραγματακια να βελτιωσει.
το Mi ειναι ενα αξιοπρεπεστατο μηχανακι που δουλευει ομαλα και παιζει σχεδον τα παντα.
το zidoo που υποτιμας,ειναι επισης ενα τιμιο μηχανακι με καλη κατασκευη και καλο hardware συν την υποστηριξη σε firmware,που παροτι κινεζοι το παλευουν πολυ..
απ`οτι βλεπω δεν εχεις 4Κ προβολικο οποτε δεν εχεις κανει και τις αναλογες δοκιμες σε δυσκολοτερο υλικο.
εγω και στα 2 μηχανακια που εχω τεσταρει(xiaomi και zidoo)προβληματα ειχα με το xiaomi σε βαρια αρχεια.
το Zidoo οτι και να του δωσεις το παιζει αψογα μεσα απο το δικο του πλειερ.
εχουν προχωρησει πολυ τα πραγματα και η ψαλιδα εχει μικρυνει απο τις ακριβες και περισσοτερο επωνυμες λυσεις.
εκτος και εαν καθεσαι στο 1,5 μετρο και ψυριζεις την εικονα.
γιατι για το μεσο καταναλωτη που καθεται στα 3-5 μετρα το Zidoo ειδικα,τον καλυπτει και με το παραπανω..