Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Κατι τελευταιο πριν τα fixes για το oreo...παιξτε λιγο με τις ρυθμισεις στο color space & deep color setting....ισως δειτε δραματικη διαφορα στα frames( προς το καλυτερο)

Θα σύμφωνησω με τον dion... Όσο για τον φίλο πιο. Πάνω μετά από 2ετξ εμπειρία με zidoo δεν θα το έλεγα για τα 23. 976.. Όλες οι εταιρίες κάνουν δικές τους αλχημείες για να τα εξομοίωσουν όπως στα MIbox to hdmi self adaptation

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Θα σύμφωνησω με τον dion... Όσο για τον φίλο πιο. Πάνω μετά από 2ετξ εμπειρία με zidoo δεν θα το έλεγα για τα 23. 976.. Όλες οι εταιρίες κάνουν δικές τους αλχημείες για να τα εξομοίωσουν όπως στα MIbox to hdmi self adaptation

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Δεν έχω διαβάσει για προβλήματα στο x9s, ούτε στα dune

Σκέφτομαι πόσο χρόνο έχω χάσει διαβάζοντας κατά καιρούς "λύσεις" για προβλήματα σε "έξυπνες" συσκευές,από το πρώτο iphone,το ps2 και 3,τα δορυφορικά αλλά και τα τηλέφωνα .
Άπειρες ώρες για συσκευές που υποτίθεται έρχονται για να κάνουν την ζωή μας καλύτερη και το μόνο που καταφέρνουν είναι να μειώσουν τον μετρημένο ελεύθερο χρόνο μας.
Κατάντια...

Παιδια ξερει καποιος απο σας που αποθηκευει το mi τα crash logs και πως μπορω να τα κατεβασω στον υπολογιστη μου, καθε βοηθεια η ακομα και ιδεα για δοκιμη ευπρσδεκτες.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Σκέφτομαι πόσο χρόνο έχω χάσει διαβάζοντας κατά καιρούς "λύσεις" για προβλήματα σε "έξυπνες" συσκευές,από το πρώτο iphone,το ps2 και 3,τα δορυφορικά αλλά και τα τηλέφωνα .
Άπειρες ώρες για συσκευές που υποτίθεται έρχονται για να κάνουν την ζωή μας καλύτερη και το μόνο που καταφέρνουν είναι να μειώσουν τον μετρημένο ελεύθερο χρόνο μας.
Κατάντια...

Μήπως ρε Σωκράτη εκει, δηλαδή στην ταλαιπωρία που τραβάμε είναι και όλη η γλύκα του <<επαγγέλματος >> και γι´αυτό τρώμε ωρες και ωρες απο τον χρονο μας?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μήπως ρε Σωκράτη εκει, δηλαδή στην ταλαιπωρία που τραβάμε είναι και όλη η γλύκα του <<επαγγέλματος >> και γι´αυτό τρώμε ωρες και ωρες απο τον χρονο μας?

Κάθε άλλο!!!
Απλά όταν τα σκάμε χοντρά είμαστε αναγκασμένοι να ξεστραβωθούμε για να κάνουμε κάτι να δουλέψει σωστά.Με το Mi box βέβαια που δεν κοστίζει τίποτα,απλά το παρατάω και όταν το φτιάξουν αυτοί που το κατέστρεψαν,θα το ξανασυνδέσω.Σιγά μην σπαταλήσω χρόνο για κάτι που στο κάτω-κάτω δεν μου προσφέρει και τίποτα.Το είχα πάρει για την κρεβατοκάμαρο μη τυχόν και δω καμιά ταινία από εξωτερικό σκληρό ή μέσω του Stremio και ανάθεμα αν είδα έστω και μισή.

μπορεί να εγκατασταθεί nova launcher? και φαίνεται πως στο κινητό με σελίδες κλπ;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Έχω βάλει top TV launcher και ενώ με την 6 κάθε φορά που πατούσα home με γύριζε πίσω στον default launcher τώρα με την 8 μου έδωσε την δυνατότητα να κάνω default αυτόν που έβαλα και δεν μου σπάει τα νεύρα... βρήκα κι ένα θετικό στην 8....

Same Sh1t... Different Day

Έχω βάλει top TV launcher και ενώ με την 6 κάθε φορά που πατούσα home με γύριζε πίσω στον default launcher τώρα με την 8 μου έδωσε την δυνατότητα να κάνω default αυτόν που έβαλα και δεν μου σπάει τα νεύρα... βρήκα κι ένα θετικό στην 8....

Εχε υποψη σου οτι τα launchers σου τρωνε πολυ μνημη...Καλο ειναι να κρατας οσο γινεται πιο καθαρο απο τετοιου ειδους app το box.

Και να ψάχνω κάθε φορά πως θέα εμφανιστεί το Swift streams chrome κτλ κτλ??

Μολις κοιταξα και δεν βλεπω κάτι. Το μόνο που μου βγάζει είναι. Επιτυχής έλεγχος για ενημερώσεις στις 9,16 πμ

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

ΤΕΛΟΣ το update σε OREO και fix μεσα στην εβδομαδα. https://xiaomi.eu/community/threads/mi-box-3-oreo-public-ota-has-been-halted.44821/

Για να καταλάβω, δηλαδή όσοι κατάφεραν και έμειναν με την 6.0 δεν βλέπουν πια στις ενημερώσεις το 8.0. Και όσοι την έφαγαν μένουν με την 8.0 και εύχονται για update με ελπίδα να λυθούν τα προβλήματα ???? Αν είναι έτσι φέξε μου και γλίστρησα !!!!!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!!!!!!!