Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

καλησπερα παιδια.
εν ολιγοις.. υπαρχει καποιος ιδιαιτερος να παει κανεις σε OREO? κερδιζουμε κατι ή μονο προβληματα? κατι που ειδατε να συμπεριφερεται καλυτερα.

Μόνο το hdmi έχω συνδέσει! Δοκίμασα και με το δικό του και με άλλα hdmi που υπήρχαν στο σπίτι. Σε όλα μου βγάζει hdcp unsupported στο drminfo εκτός απο την 4k που βγάζει σωστά 2.2. Τα καλά νέα είναι ότι το gearbest μου έκανε refund και χωρίς να μου ζητήσει να το στείλω πίσω!

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

καλησπερα παιδια.
εν ολιγοις.. υπαρχει καποιος ιδιαιτερος να παει κανεις σε OREO? κερδιζουμε κατι ή μονο προβληματα? κατι που ειδατε να συμπεριφερεται καλυτερα.

Καλύτερα θα σου έλεγα να μην κανεις update. Δες αυτό για να καταλάβεις
https://xiaomi.eu/community/threads/mi-box-3-master-bug-list.44784/

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Πολυ πετυχημενο update βλεπω.. ετσι μαζεμενα που μου τα εστειλες με επεισες...

Μια απορία,στο screen resolution ποια η διαφορά μεταξύ Ycbcr444 10bit και RGB 10Bit ή 8bit?
Απο τότε που έβαλα το RGB δε μου κάνει κολλήματα το cosmote tv go
Απλά θέλω να ξέρω τι είναι και τι χάνω κατά κάποιο τρόπο,και ποιο από τα 2 RGB να επιλεξω
Ευχαριστώ

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν μπορείς να το κλείσεις ( εκτός κι αν θέλεις να το βγάζεις από το ρεύμα ) οπότε μην αγχώνεσαι...

Same Sh1t... Different Day

Σε μένα πάντως εδώ και 1 χρόνο που το έχω παίζει άψογα τα παντα και κυρίως το Netflix

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εννοώ αν το έχω π.χ σε iptv σε ένα κανάλι χωρίς standby...υπάρχει πρόβλημα θερμοκρασίας?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Σε παλιά 10ετιας με chromecast παίζει μια χαρά Netflix, YouTube, mirror από popcorn και καθάρισα! ούτε μια ρύθμιση.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Μια από τα ίδια.
Σε τηλεόραση δεκαετίας Samsung με το μικρό καλώδιο hdmi που είχε η συσκευή κανένα πρόβλημα με Netflix και kodi.
Δεν έχω βάλει Oreo ως τώρα.

Ερώτησις:

Έχω αρκετά (βλ. εκατοντάδες) αρχεία ταινιών αποθηκευμένα σε τοπικό server, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι σε δικό τους φάκελο με ξεχωριστό αρχείο υποτίτλων (ίδια ονομασία με το αρχείο της ταινίας). Υπάρχει τρόπος να παίξουν κάπως αυτά με υπότιτλο μέσα στο Kodi ή στο VLC ή οπουδήποτε τέλος πάντων? Στο VLC όταν ανοίγω την επιλογή προσθήκης υποτίτλου, μου βγάζει μόνο τους τοπικούς φακέλους του Android.

Ερώτησις:

Έχω αρκετά (βλ. εκατοντάδες) αρχεία ταινιών αποθηκευμένα σε τοπικό server, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι σε δικό τους φάκελο με ξεχωριστό αρχείο υποτίτλων (ίδια ονομασία με το αρχείο της ταινίας). Υπάρχει τρόπος να παίξουν κάπως αυτά με υπότιτλο μέσα στο Kodi ή στο VLC ή οπουδήποτε τέλος πάντων? Στο VLC όταν ανοίγω την επιλογή προσθήκης υποτίτλου, μου βγάζει μόνο τους τοπικούς φακέλους του Android.

Στο Kodi δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, πρέπει να παίζουν

Το κακό είναι ότι με τον ενσωματωμένο player κάνει συνεχώς buffering, κι έτσι ψάχνω για εναλλακτική λύση (έως ότου βάλω usb-to-lan adapter τέλος πάντων, οπότε ελπίζω να λυθεί).

δεν ανοίγει το λινκ
493026fe2ebcfed211d6d6dcc29c5923.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ευχαριστώ για το σύνδεσμο και τις πληροφορίες! Το έφτιαξα αλλά και πάλι, αρνείται να παίξει κανονικά από ένα σημείο και μετά... Τι μέγεθος θεωρείται ασφαλές για το buffersize?

Ευχαριστώ για το σύνδεσμο και τις πληροφορίες! Το έφτιαξα αλλά και πάλι, αρνείται να παίξει κανονικά από ένα σημείο και μετά... Τι μέγεθος θεωρείται ασφαλές για το buffersize?

Ανάλογα με τη ραμ που μένει ελεύθερη, και 200mb (πρεπει να εχεις ελεύθερη τουλάχιστον 600mb) να βάλεις πιστεύω θα είσαι οκ