Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Υπάρχει θέμα με την στατική IP στο OREO. Διάβασα ότι το έφτιαξαν αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει. Θα δοκιμάσω απόψε λογικά.

Ok πήρα το hub όλα οκ τώρα εκτός από το netflix με βγάζει συνεχώς σφαλμα. Άλλαξα και hdmi καλώδιο αλλά το πρόβλημα παραμενει. Παίζει λιγάκι και μετά το πεταει. Το απεγκατεστησα έκανα φορμάτ πάλι δοκίμασα και άλλα απκ από εξωτερικές εφαρμογές πάλι τα ιδια.
Μόνο youtube τώρα μέχρι να βγάλουν κανένα update δεν ξέρω έχω αγανακτήσει.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο netflix πως μπορω να δω τα info την ωρα που παιζει ενα επεισοδιο
στην τβ το κανω απο το τηλεκοντρολ
θελω να δω αναλυση κ bitrate

Πάνω σε αυτό το θέμα, είχαν αναφέρει κάποιοι θέματα συμβατότητας με τα usb-to-lan adaptors της TP-Link ή κάνω λάθος? Ρωτάω γιατί στην εγχώρια αγορά δύσκολα βρίσκεις κάτι εξίσου (ή πιο) φθηνό, και κυρίως, ετοιμοπαράδοτο.

... σε συνέχεια αυτού, και τα σχόλια για το Tp-Link αναφέρονται σε συνεχείς αποσυνδέσεις (όχι μόνο στο MiBox). Καμία γνώμη?

Παιδες το πουλαει κανεις; Ενδιαφερομαι για να βαλω novago και otego. Δεν υποτιθεται ομως οτι απαγορευται να δουμε σε τηλεοραση τα go; Τι εχει αλλαξει και παιζουν πολλα boxes;

Παιδες το πουλαει κανεις; Ενδιαφερομαι για να βαλω novago και otego. Δεν υποτιθεται ομως οτι απαγορευται να δουμε σε τηλεοραση τα go; Τι εχει αλλαξει και παιζουν πολλα boxes;

Δεν άλλαξε τίποτα,πάντα τα μη root παίζανε,έτσι ήταν φτιαγμένη η πλατφόρμα τους.
Εγώ το είχα πάρει από geekbuying αποθήκη Ιταλίας,σε 2 μέρες το είχα.
Αλλά και στο skroutz θα βρεις όπως και στα μεγάλα μαγαζιά,πλασιο... Απλά στα μαγαζιά αλλά πλαίσιο κάνει 99 και έχεις 2 χρόνια εγγύηση ενώ στα άλλα κάνεις γύρω στα 55-60 με 1 χρόνο εγγύηση

Sent from my iPad using Tapatalk

Νομιζω οτι λογω Ευρωπαικης οδηγιας, ολες οι ηλεκτρονικες συσκευες που πουλιουνται σε χωρες της Ευρωπαικης Ενωσης εχουν 2 χρονια εγγυηση.
Νομιζω λεω παλι.

Νομιζω οτι λογω Ευρωπαικης οδηγιας, ολες οι ηλεκτρονικες συσκευες που πουλιουνται σε χωρες της Ευρωπαικης Ενωσης εχουν 2 χρονια εγγυηση.
Νομιζω λεω παλι.

βρε αυτο ακουγεται χρονια τωρα,αλλα το θεμα ειναι να μην ψαχνεσαι την ωρα της "στραβης".
παρτο απο εκει που λεει 2 πανω στην αποδειξη και εαν "αναγκαστικα" πας σε κατι που αναγραφει 1,απλα το κυνηγας.

Νομιζω λεω παλι.
Σε Οτιδήποτε έχει γίνει εισαγωγή για ευρωπαϊκή χώρα ισχύει ο κανονισμός. Κάποιοι τα φέρνουν από Κίνα. Σε αυτά τα μηχανάκια δεν ισχύει η ευρωπαϊκή οδηγία.

Same Sh1t... Different Day

Σε Οτιδήποτε έχει γίνει εισαγωγή για ευρωπαϊκή χώρα ισχύει ο κανονισμός. Κάποιοι τα φέρνουν από Κίνα. Σε αυτά τα μηχανάκια δεν ισχύει η ευρωπαϊκή οδηγία.

Same Sh1t... Different Day

Σωστα, αλλα καταστηματα εντος Ε.Ε που τα πουλανε θα επρεπε να ακολουθουν την οδηγια.

Anyway.

βρε αυτο ακουγεται χρονια τωρα,αλλα το θεμα ειναι να μην ψαχνεσαι την ωρα της "στραβης".
παρτο απο εκει που λεει 2 πανω στην αποδειξη και εαν "αναγκαστικα" πας σε κατι που αναγραφει 1,απλα το κυνηγας.

Εχεις απολυτο δικιο αλλα, αλλο τα 99 ευρω και αλλο τα 55.