Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Σαν hub θα το δει, σαν ethernet adapter ομως , ειναι αλλη ιστορια.
Ποιο πηρες ?

Ένα φθηνο...μάλλον αυτό θα φτάσει τελικά από ότι βλέπω....θα ξαναδιαβάσω παλαιότερα ποστ να πάρω κάνα συμβατό κ ειδωμεν....με την αναβάθμιση σε oreo γιατί δε την εμφανίζει ξέρει κάποιος να μου πει...σας ευχαριστώ..

Διορθώνω για την αναβάθμιση εννοούσα από 6 που έχω τώρα σε 8 που διάβασα ότι έγινε...

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Διορθώνω για την αναβάθμιση εννοούσα από 6 που έχω τώρα σε 8 που διάβασα ότι έγινε...
και εγω την 6 εχω αλλα δεν βγαζει κατι,το εχουν απενεργοποιήσει λογικα με νεα αναβάθμιση θα το εμφανίσει

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχουν σταματησει την αναβαθμιση προς τον παρον λογω πολλων προβληματων που ειχε.
Αν θες αναβαθμιζεις χειροκινητα αλλιως υπομονη.

Μια ερώτηση για το ugreen. Παίρνει ρεύμα από κάπου για να δουλέψει ή παίρνει ρεύμα από το usb του mi box.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μια ερώτηση για το ugreen. Παίρνει ρεύμα από κάπου για να δουλέψει ή παίρνει ρεύμα από το usb του mi box.

Κατευθείαν από το usb.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Κατευθείαν από το usb.

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Ευχαριστώ. Απλά στο alliexpress μου δίνει 4 επιλογές και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω.

αν δεν παίζει το usb ethernet δοκιμάστε να κανετε. ρεσταρτ... βγαλτε το ρεύμα και ξαναβάλτε το... πολύ πιθανό να το αναγνωρίσει

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Παιδιά ποιο ugreen hub συγκεκριμενα γιατί υπάρχουν πολλά.. Το βρίσκουμε κάπου στην Ελλάδα?

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εαν έχεις 1000αρι (gigabit) οικιακό δίκτυο και παίζεις βαριά αρχεία τα οποία έχεις σε pc,σερβερ η NAS τότε καλύτερα πάρε το πρώτο από την σελίδα που σου προτείνει ο Σωκράτης,δεν πρόκειται βέβαια να δεις ταχύτητες της τάξης των 700-800 megabits λόγω της USB2 θύρας που διαθέτει το mi αλλά σίγουρα θα έχεις ταχύτητες κοντά στα 200-250 megabits.Αν όχι προτίμησε αυτό που έχει ο και Σωκράτης.(100αρι αλλά με USB3 θύρες).

Ελλάδα απ'όσο ξέρω δεν τα βρίσκεις.