Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Υπαρχει δυνατοτητα ή εστω εδαρμογη που να χωριζει στα 2 την οθονη και να παιζουν 2 διαφορετικες εφαρμογες?

Θα ήθελα αν μπορείς να μας πεις τι ακριβώς θέλεις να κανεις και με ποιες εφαρμογές.Να παίζεις παιχνίδια στην μισή τηλεόραση και στην άλλη μισή να βλέπεις ταινίες πχ??

Same Sh1t...Different Day

Νεο beta update (132,2mb) και το auto refresh rate δουλευει αλλα μονο στο kodi.
Τέλεια νέα! Ελπίζω να περαστεί σύντομα και σε κανονικό update.

Sent from my SM-T320 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Θα ήθελα αν μπορείς να μας πεις τι ακριβώς θέλεις να κανεις και με ποιες εφαρμογές.Να παίζεις παιχνίδια στην μισή τηλεόραση και στην άλλη μισή να βλέπεις ταινίες πχ??

Same Sh1t...Different Day
Απλα ειχα δει μια φωτο απο ενα tanix οπου μπορουσε να κανει διαχωρισμο στην οθονη . Εγω το εχω σκεφτει να βαζω 2 stream να παιζουν μαζι.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Αφού το gearbest ανέβαλε συνεχώς την ημερομηνία αποστολής ακύρωσα την αγορά που είχα κάνει 10/12 για το s και ψάχνω έστω και το παλιό σε καλή τιμή. Από εδώ το έχει πάρει κανείς; Αποθήκη Ισπανίας λέει χωρις μεταφορικά
https://m.geekbuying.com/item/-Offi...IAOMI-Mi-Box-4K-H-265-Android-Box-374192.html
Μια χαρά είναι.Εγώ το πρώτο MiBox το είχα πάρει από την Ιταλική αποθήκη του Geekbuying,θα σου πρότεινα όμως να προτιμήσεις το S για να αποφύγεις τα προβλήματα του προηγούμενου μοντέλου.

Χλωμό σε βλέπω

Same Sh1t... Different Day
Κατι αντιστοιχο γινεται στο κινητο με τον chrome. Aν βαλεις καποιο stream να παιζει full screen και πατησεις το κουμπι του home συνεχιζει να παιζει ακομα το stream κατω δεξια.

Κι εδώ γίνεται, πχ στο VLC που το έχω τσεκάρει. Πατώντας το UP κατά την αναπαραγωγή, μια από τις επιλογές είναι να "κατεβάσεις" το video δεξιά κάτω, και μετά πλοηγείσαι όπου θέλεις εντός του Android με την αναπαραγωγή του video να συνεχίζει κανονικά. Μπορεί να γίνεται και με άλλες εφαρμογές (πχ youtube) αλλά δεν το έχω ελέγξει.

μπορει καποιος απο εσας που εχει το xiaomi να δει κατα ποσο υπαρχει συμβατοτητα μεσω της εφαρμογης του netflix, για παρακολουθηση του νεου επεισοδιου του black mirror διαδραστικα;
Αρκετες πχ τηλεορασεις δεν υποστηριζουν τη διαδραστικη δυνατοτητα στο επεισοδιο.

μπορει καποιος απο εσας που εχει το xiaomi να δει κατα ποσο υπαρχει συμβατοτητα μεσω της εφαρμογης του netflix, για παρακολουθηση του νεου επεισοδιου του black mirror διαδραστικα;
Αρκετες πχ τηλεορασεις δεν υποστηριζουν τη διαδραστικη δυνατοτητα στο επεισοδιο.
Υποστηρίζει τη διαδραστική δυνατότητα. Το είδα κανονικά.

Μόνο του αλλά είναι update για beta testers.
Άρα να υποθέσω πως σε εμας δεν θα εμφανίζεται;
Υπάρχει δυνατότητα να το κατεβάσουμε από κάπου και να το περάσουμε χειροκίνητα;

Ο κάθε beta tester έχει την δυνατότητα εαν θέλει αφού το κατεβάσει και πριν το εγκαταστήσει να το τραβήξει από το box αλλά απαγορεύται να το κυκλοφορήσει οπότε μάλλον δεν θα το βρείς πουθενά.

Οκ ευχαριστώ.
Συνεπώς περιμένουμε.
Πάντως η προσθήκη auto frame switch για το συγκεκριμένο player "καθαρίζει την μπουγάδα" αφού πλέον ολοκληρώνεται ως το πιο οικονομικό επίσημο android tv με αυτές τις δυνατότητες.

Κι εδώ γίνεται, πχ στο VLC που το έχω τσεκάρει.
Οκ ευχαριστω για την απαντηση. Περιμενω το S και οταν ερθει θα το δοκιμασω.

Το επόμενο fix απ"όσο ξέρω θα είναι σχετικό με το DD+ οπότε ίσως να περιμένουν και αυτό και να μην κυκλοφορήσουν το update γιά όλους τοσο γρήγορα.

Ο κάθε beta tester έχει την δυνατότητα εαν θέλει αφού το κατεβάσει και πριν το εγκαταστήσει να το τραβήξει από το box αλλά απαγορεύται να το κυκλοφορήσει οπότε μάλλον δεν θα το βρείς πουθενά.
πως γίνεσαι beta tester;

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk