Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Εμενα μου ανοιγει συνεχεια μια σελιδα και προσπαθει να ανοιξει διαφημιση, μαλλον καποια εφαρμογη που εβαλα το κανει. Προσπαθω να δω ποια το κανει αλλιως θα τις διαγραψω ολες.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ξέρει κανείς πως ενεργοποιούμε την SPDIF έξοδο ήχου στο Xiaomi Mi Box S; Στις ρυθμίσεις ήχου δεν έχει τίποτα που να μπορείς να επιλέξεις για να βγάλει έξοδο από εκει και ότι και να κάνω δίνει μόνο από το HDMI. Έχω παλιό ενισχυτή και δεν έχει εισόδους HDMI. Έχω συνδέσει το Box S από την οπτική θύρα, αλλά δεν υπάρχει πουθενά στα μενού να επιλέξεις να βγάζει έξοδο από εκει, έχω φάει το κεφάλι μου να δώ πως γίνεται...
Έβαλα Dynamic Range Control=Line, Sound Output=Auto και Dts sounds=100%, δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογη...

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Εμενα μου ανοιγει συνεχεια μια σελιδα και προσπαθει να ανοιξει διαφημιση, μαλλον καποια εφαρμογη που εβαλα το κανει. Προσπαθω να δω ποια το κανει αλλιως θα τις διαγραψω ολες.
Μπες στις εφαρμογές και κλείσε τις ειδοποιήσεις.

Same Sh1t... Different Day

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μπες στις εφαρμογές και κλείσε τις ειδοποιήσεις.

Τελικα στις εφαρμογες ηταν μια περιεργη που δεν ειχε καν ονομα. Την εκανα απεγκατασταση και φαινεται να πηγαινει καλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ξέρει κανείς πως ενεργοποιούμε την SPDIF έξοδο ήχου στο Xiaomi Mi Box S; Στις ρυθμίσεις ήχου δεν έχει τίποτα που να μπορείς να επιλέξεις για να βγάλει έξοδο από εκει και ότι και να κάνω δίνει μόνο από το HDMI. Έχω παλιό ενισχυτή και δεν έχει εισόδους HDMI. Έχω συνδέσει το Box S από την οπτική θύρα, αλλά δεν υπάρχει πουθενά στα μενού να επιλέξεις να βγάζει έξοδο από εκει, έχω φάει το κεφάλι μου να δώ πως γίνεται...
Έβαλα Dynamic Range Control=Line, Sound Output=Auto και Dts sounds=100%, δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογη...

Τον ενισχυτή τον άνοιξες? Έτσι την πάτησα και εγώ σήμερα, έβαλα σε παλιο ενισχυτή με καρφί στο mi box s το οποίο καταλήγει σε 2 RCA στον ενισχυτή , περίμενα και εγώ οτι με το που το βάλω το καρφί στο Mi box θα κόψει τον ήχο από το HDMI και θα δώσει στον ενισχυτή . Τελικά αν δεν ανοίξεις τον ενισχυτή δεν του δίνει ήχο, πολύ ωραίο μιας και μπορείς να αφήσεις μόνιμα συνδεδεμένο το καλώδιο .

Απορίες σε χρήστες που έχουν ορίσει usb στικάκι σαν internal storage .
1.Του έχω βάλει 32αρι από το πρώτο λεπτό που δούλεψε, ορισμένο σαν internal storage ενώ οι εφαρμογές που εγκαθιστώ πάνε στο φλασάκι, μια χαρά ωραία όπως το ήθελα . Φωτογραφίες και ταινιές αν στο μέλλον θέλω να φορτώσω από άλλο στικάκι στην μνήμη του mi box s τι κάνω? φυσικά δεν εννοώ για τα 8gb την εσωτερική μιας και δε φτάνουν , εννοω να αποθηκεύσω το υλικο στο usb flash γιατί είδα με το ES File explorer οτι δεν δίνει πρόσβαση στο internal στικάκι για να μετακινήσω αρχεία κλπ κλπ.

2.Αν κάποια στιγμή θέλω να βγάλω το στικάκι ή να το αλλάξω οι εφαρμογές μπορούν να μεταφερθούν στην μνήμη του box? στα android κινητά γίνεται

Βγάλε το es explorer και βάλε κάποιο άλλο γιατί δημιουργεί αρκετά θέματα σε kodi.Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το xplore

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Τον ενισχυτή τον άνοιξες? Έτσι την πάτησα και εγώ σήμερα, έβαλα σε παλιο ενισχυτή με καρφί στο mi box s το οποίο καταλήγει σε 2 RCA στον ενισχυτή , περίμενα και εγώ οτι με το που το βάλω το καρφί στο Mi box θα κόψει τον ήχο από το HDMI και θα δώσει στον ενισχυτή . Τελικά αν δεν ανοίξεις τον ενισχυτή δεν του δίνει ήχο, πολύ ωραίο μιας και μπορείς να αφήσεις μόνιμα συνδεδεμένο το καλώδιο .

Χαχαχαχα, βεβαίως και τον άνοιξα, και τον γύρισα στην είσοδο που πρέπει ,είχα το Zidoo H6 Pro εκεί και έπαιζε μια χαρα από την οπτική του... Το Xiaomi δεν βγάζει καθόλου ήχο από την οπτική, δίνει μόνο στην HDMI (το ακούω από την TV όποια ρύθμιση και να κάνω). Αν ξέρει κάποιος τί ρυθμίσεις θέλει και που, ας μου πεί, γιατί είμαι έτοιμος να πάρω αυτό: https://www.emimikos.gr/Omnitron/CHM-A3_HDMI_Audio_Extractor_HDMI_to_HDMI_plus_Audio_SPDIF/

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K

Χαχαχαχα, βεβαίως και τον άνοιξα, και τον γύρισα στην είσοδο που πρέπει ,είχα το Zidoo H6 Pro εκεί και έπαιζε μια χαρα από την οπτική του... Το Xiaomi δεν βγάζει καθόλου ήχο από την οπτική, δίνει μόνο στην HDMI (το ακούω από την TV όποια ρύθμιση και να κάνω). Αν ξέρει κάποιος τί ρυθμίσεις θέλει και που, ας μου πεί, γιατί είμαι έτοιμος να πάρω αυτό: https://www.emimikos.gr/Omnitron/CHM-A3_HDMI_Audio_Extractor_HDMI_to_HDMI_plus_Audio_SPDIF/

Έγω έβαλα την έξοδο ήχου στο auto και το σύνδεσα με καρφί απευθείας στο mi box . Ο προενισχυτής που συνδέεται είναι PROTON 1100 ,δεν έχω πειράξει ουτε καν το DTS sounds . Για δοκίμασε να συνδέσεις απλά ακουστικά με καρφί να δεις αν παίζουν .

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Βγάλε το es explorer και βάλε κάποιο άλλο γιατί δημιουργεί αρκετά θέματα σε kodi.Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το xplore

Έβαλα το X-Plore ,τώρα οτι φακελους έβλεπα με το ES στην μνήμη του Mi Box το X-plore τους δείχνει οτι είναι στο στικάκι . Επίσης τώρα το X-Plore δεν δίνει πρόσβαση στην εσωτερική μνήμη και γράφει Not rooted device . Με το ES ειχα δει οτι δεδομένα που κατεβάζουν οι εφαρμογές πχ το Morpeus TV το οποιο λειτουργεί και μέσω torrent αποθήκευε την ταινία σύμφωνα με το ES στην εσωτερική μνήμη και όχι στο στικάκι , παρόλο που η εφαρμογή είναι αποθηκευμένη στο στικάκι ....

Edit : Πλεον και το ES μου δείχνει ΕΝΑ χώρο αποθήκευσης , το στικάκι μόνο ... θα τρελαθώ χαχαχα πριν βάλω το x-plore έδειχνε σαν εσωτερικό τα 8gb της συσκευής ....
Αφήνω το x-plore φάνηκε πιο απλό και εύχρηστο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control

Έγω έβαλα την έξοδο ήχου στο auto και το σύνδεσα με καρφί απευθείας στο mi box . Ο προενισχυτής που συνδέεται είναι PROTON 1100 ,δεν έχω πειράξει ουτε καν το DTS sounds . Για δοκίμασε να συνδέσεις απλά ακουστικά με καρφί να δεις αν παίζουν .

Τελικά, άλλαξα το ανταπτοράκι (καρφί σε toslink) και έπαιξε. Τώρα από Kodi παίζει μια χαρά (AC3 & DTS), αλλά από Netflix βγάζει μόνο 2 κανάλια, για εκεί έχουμε καμιά λύση;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voi

Τελικά, άλλαξα το ανταπτοράκι (καρφί σε toslink) και έπαιξε. Τώρα από Kodi παίζει μια χαρά (AC3 & DTS), αλλά από Netflix βγάζει μόνο 2 κανάλια, για εκεί έχουμε καμιά λύση;
Την ώρα που παίζει η ταινία πάτα το πάνω και πάτα και εκεί που λέει ήχος και υπότιτλοι , στον ήχο έχει δυο επιλογές πχ Αγγλικά 5.1 και Αγγλικά stereo , μια απο τις δύο δίνει στην έξοδο για τα ηχεία .
Πρώτα τι ανταπτοράκι είχες και δεν έπαιζε?

το s δεν ξέρω πάντως το προηγούμενο δεν έδινε 5.1 το Netflix... μονο αν είχες dd+ ενισχυτή

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM

Την ώρα που παίζει η ταινία πάτα το πάνω και πάτα και εκεί που λέει ήχος και υπότιτλοι , στον ήχο έχει δυο επιλογές πχ Αγγλικά 5.1 και Αγγλικά stereo , μια απο τις δύο δίνει στην έξοδο για τα ηχεία .
Πρώτα τι ανταπτοράκι είχες και δεν έπαιζε?

Είχα ένα ανταπτοράκι που μάλλον δεν έπιανε καλά, το ίδιο το έβαλα στο PC και έπαιξε, τι να πω... Όταν πηγαίνω στο Netflix και πάω να διαλέξω ήχο δεν μου δίνει επιλογή για 5.1, ενω δοκιμάζω την ίδια ταινία από το PC, Windows 10 εφαρμογη και μου δίνει επιλογή 5.1...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM

Είχα ένα ανταπτοράκι που μάλλον δεν έπιανε καλά, το ίδιο το έβαλα στο PC και έπαιξε, τι να πω... Όταν πηγαίνω στο Netflix και πάω να διαλέξω ήχο δεν μου δίνει επιλογή για 5.1, ενω δοκιμάζω την ίδια ταινία από το PC, Windows 10 εφαρμογη και μου δίνει επιλογή 5.1...
Πρέπει να βάλεις dynamic range control line και sound output auto εμένα ετσι μου βγαζει 5,1 στους ήχους της ταινίας

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρέπει να βάλεις dynamic range control line και sound output auto εμένα ετσι μου βγαζει 5,1 στους ήχους της ταινίας

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτές τις ρυθμίσεις ακριβώς έχω. Θα δοκιμάσω να καθαρίσω τελείως την cache από την εφαρμογή Netflix και να κάνω restart να δω τι θα βγάλει....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Revie

Εμένα στο netflix στο 5.1 παίζει από τα ηχεία της τηλεόρασης ενώ αν επιλέξω την άλλη επιλογή παίζει από τον ενισχυτή.

Mιας κι εγώ ψάχνω λίγο τις ρυθμίσεις ήχου , ας παραθέσω κι εγώ όσα μπορώ μπας και βοηθησω.
Το netflix δίνει dolby digital plus για 5.1
,άρα χρειάζεται σύνδεση μόνο με hdmi για να περάσει ο ηχος. Noμιζω ότι με οπτική ίνα μπορούμε να έχουμε μόνο Dolby digital και όχι plus.

Εγώ έχω συνδέσει το mi box στην τηλεόραση με HDMI και τον ενισχυτή με οπτική στην τηλεόραση (για κάποιο παράξενο λόγω το Ηdmi arc της τηλεόρασης αρνείται να συνεργαστεί με τον ενισχυτή μου) . Οποιοδήποτε ρύθμιση και να κάνω στο mi box,δεν μπορώ να στείλω 5.1 στον ενισχυτή.

Υποθέτω πως αν συνδέσω το mibox κατευθείαν στον ενισχυτή, θα έχω 5.1 αλλά δεν με απασχολεί προς το παρόν. Το έχω για άλλη χρήση

Καλησπερα, υπάρχει κανένας οδηγός για adons στο Kodi του Xiaomi Mi Box s γιατί από κάποια ξένα video στο YouTube, δεν έβγαλα άκρη...

Απαγορευμένο θέμα έθιξες φίλε μου.Κανε ενα search στον φίλο μας τον γκουγκλι και αμέσως θα βρεις τα πέντε δημοφιλέστερα...Δεν θα χρειαστείς κατι παραπάνω..

Same Sh1t...Different Day