Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM

Αυτές τις ρυθμίσεις ακριβώς έχω. Θα δοκιμάσω να καθαρίσω τελείως την cache από την εφαρμογή Netflix και να κάνω restart να δω τι θα βγάλει....

Τελικά δεν βγάζει 5.1 ήχο με τίποτα. Έκανα έξοδο από το λογαριασμό Netflix, πήγα και καθάρισα τα data από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, τίποτα... Μπορεί κάποιος να μου πεί αν έχει το MiBox S και αν το έχει δοκιμάσει στο Netflix αν παίζει 5.1 με την έξοδο της οπτικής ινας, όχι με το HDMI. Εμένα, ότι και να κάνω δεν μου βγάζει καν την επιλογή για ήζο 5.1 στο Netflix μέσα, ενώ στο PC, στην ίδια ακριβώς ταινία μου βγάζει την επιλογή και παίζει 5.1 από την οπτική του PC....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Revie

Τελικά δεν βγάζει 5.1 ήχο με τίποτα. Έκανα έξοδο από το λογαριασμό Netflix, πήγα και καθάρισα τα data από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, τίποτα... Μπορεί κάποιος να μου πεί αν έχει το MiBox S και αν το έχει δοκιμάσει στο Netflix αν παίζει 5.1 με την έξοδο της οπτικής ινας, όχι με το HDMI. Εμένα, ότι και να κάνω δεν μου βγάζει καν την επιλογή για ήζο 5.1 στο Netflix μέσα, ενώ στο PC, στην ίδια ακριβώς ταινία μου βγάζει την επιλογή και παίζει 5.1 από την οπτική του PC....

Το έγραψα και πριν, εμένα στις επιλογές ήχου έχει πχ Αγγλικά 5.1 το οποιο και είναι προεπιλεγμένο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΙ από την έξοδο ήχου του mi box , παίζει στην τηλεόραση ο ήχος μέσω του HDMI , αν πατήσω Αγγλικά χωρίς 5.1 τότε παίζει από την έξοδο ήχου και απο τον ενισχυτή . Εννοείται ότι δεν έχουν όλες οι ταινίες 5.1

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box R

Το έγραψα και πριν, εμένα στις επιλογές ήχου έχει πχ Αγγλικά 5.1 το οποιο και είναι προεπιλεγμένο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΙ από την έξοδο ήχου του mi box , παίζει στην τηλεόραση ο ήχος μέσω του HDMI , αν πατήσω Αγγλικά χωρίς 5.1 τότε παίζει από την έξοδο ήχου και απο τον ενισχυτή . Εννοείται ότι δεν έχουν όλες οι ταινίες 5.1

Εμένα είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, δεν μου βγάζει καθόλου επιλογή 5.1 στις ταινίες, ίσως γιατί είδε την σύνδεση με την οπτική ίνα... Θα δοκιμάσω να την βγάλω και να το έχω μόνο με HDMI και αν τότε βγάλει επιλογή 5.1 θα βάλω το HDMI Audio extractor για να δώσω ήχο στον ενισχυτή...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaom

Εμένα είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, δεν μου βγάζει καθόλου επιλογή 5.1 στις ταινίες, ίσως γιατί είδε την σύνδεση με την οπτική ίνα... Θα δοκιμάσω να την βγάλω και να το έχω μόνο με HDMI και αν τότε βγάλει επιλογή 5.1 θα βάλω το HDMI Audio extractor για να δώσω ήχο στον ενισχυτή...

Δοκίμασε ένα logout απο το netflix του mi box ή και διαγραφή της εφαρμογής .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: X

Έκανα logout και clear cache στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, αλλά τίποτα. Από ότι καταλαβαίνω, έχω 2 επιλογές:
1. Να βάλω το Kodi 18 και να παίζω Netflix από εκεί
2. Να πάρω ένα από αυτά:https://www.skroutz.gr/c/699/metatr...rom=catspan&keyphrase=hdmi+to+audio+extractor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Έκανα logout και clear cache στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, αλλά τίποτα. Από ότι καταλαβαίνω, έχω 2 επιλογές:
1. Να βάλω το Kodi 18 και να παίζω Netflix από εκεί
2. Να πάρω ένα από αυτά:https://www.skroutz.gr/c/699/metatr...rom=catspan&keyphrase=hdmi+to+audio+extractor
Ερώτηση, ο ενισχυτής που το βάζεις υποστηρίζει dd+ η απλό dd? Το θέμα είναι ότι το mibox δεν αλλάζει το dd+ σε dd, οπότε αν δεν υποστηρίζει dd+ ο ενισχυτής σου δε θα το βγάλει το 5.1 το νετφλιξ σαν εικονιδιο

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Το 5.1 εμένα το βγάζει ακόμα και χωρίς σύνδεση σε ενισχυτή, βασικά όσες ταινίες ειναι 5.1 πάντα αυτό ειναι προεπιλεγμένο και παίζει απο την TV ... Αν ξε-επιλέξω το 5.1 ή πάω στις ρυθμίσεις του box και βγάλω το auto απο τον ήχο τότε παίζει από ενισχυτή
@vitocorl περα απο το σηματάκι που βγάζει δίπλα από την διαθέσιμη ανάλυση της ταινίας (HDR, Ultra 4K κλπ) στις ρυθμίσεις ήχου της εκάστοτε ταινίας βλέπεις πουθενά Αγγλικά 5.1 ή ουτε εκεί ?

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ο ενισχυτής είναι παλιός, δεν υποστηρίζει dd+, αλλά από το PC το Netflix δίνει επιλογή για 5.1 ήχο, από το Mibox δεν δίνει επιλογή για 5.1 ήχο, δεν εμφανίζει καν το πεδίο για να επιλέξεις,
Μην σας κουράζω άλλο, αν κάποιος έχει βγάλει 5.1 ήχο στο Netflix από την οπτική του Mibox S, ας μου πεί πως το έκανε...

Για να μην ταλαιπωρείστε, η απάντηση είναι στο Kodi. Στις επιλογές ήχου του Kodi απλά δεν επιλέγετε το DD+ και σας βγάζει απλό DD. Ούτε κομπιάσματα θα έχετε στον ήχο, ούτε κάτι άλλο.

Έβαλα το Kodi 18 RC5 και το Netflix addon (την πιο καινούρια build που είχε), αλλά μόλις το πατάω να ανοίξει βγάζει error, ανοίγει και δεν παίζουν οι ταινίες... Στο Log βλέπω κάποιο python error, βαρέθηκα, δεν ασχολούμαι άλλο, παρήγγειλα αυτό: https://www.skroutz.gr/s/12837122/OEM-HDMI-female-2x-RCA-Toslink-female-23666.html

Κακώς. Το πρόβλημα στο Kodi είναι ότι έχεις netflix προφίλ με Ελληνικούς χαρακτήρες (πιθανώς το Παιδικά). Δοκίμασε να το διαγράψεις ή αν έχεις άλλο προφίλ με Ελληνικά, να το κάνεις rename σε λατινικούς χαρακτήρες.

Κι όμως, δεν έχω προφίλ με ελληνικά, είναι όλα με λατινικούς χαρακτήρες.... αν μπορέσω θα ανεβάσω log από το Kodi το βράδυ που θα είμαι σπίτι....

Επειδη δεν εχω πλεον το παλιο Mi Box, με την αναβαθμιση σε Android 8, συνεχιζει να περνάει HD Audio απο το KODI?
Τελος, θυμάμαι καλά πως σε καποια προσφατη beta εκδοση προστέθηκε το auto frame rate switching? Δουλεύει σωστά?

Το ESN το έβαλες; Ακολούθησε τις οδηγίες στο video στο πρώτο post εδώ

https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=329767

Όπα, αυτό όντως δεν το ήξερα ότι πρέπει να γίνει, θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι το βράδυ, μάλλον μου βρήκες τη λύση! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα το δοκιμάσω και σου λέω!

Τελικά όυτε αυτό δούλεψε, έβαλα το ESΝ, τα ίδια. Ξήλωσα το Netflix, το ξαναέβαλα, τα ίδια, βγάζει python error αμέσως αφού ανοίξει το Kodi, πριν καν να πατήσω να μπω στο Netflix. Δεν έχω βάλει τίποτα άλλο, το Kodi 18RC5 πεντακάθαρο, μόνο με το netflix και βγάζει error, μάλλον κάτι γίνεται με το RC5 σε συνδυασμό με το Netflix plugin...

Επειδη δεν εχω πλεον το παλιο Mi Box, με την αναβαθμιση σε Android 8, συνεχιζει να περνάει HD Audio απο το KODI?
Τελος, θυμάμαι καλά πως σε καποια προσφατη beta εκδοση προστέθηκε το auto frame rate switching? Δουλεύει σωστά?

α) Ναι αλλά όχι για πολύ ακόμη αν αληθεύουν αυτά που διαβάζω.
β) Ναι αλλά μόνο στο kodi.

α) Ναι αλλά όχι για πολύ ακόμη αν αληθεύουν αυτά που διαβάζω.
β) Ναι αλλά μόνο στο kodi.

Σε ευχαριστώ αγαπητέ.
Σχετικα με το autoframe rate, ισχυει μονο για την beta? Δεν εχει κυκλοφορησει ακομα σε μαζικο update?