Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

ρωτάω και εδώ γιατί ασχολείστε πιο πολύ με Kodi. Σε mi box s και με την 17.6 και με την 18 πάντα η επιλογή ανάλυσης στο kodi είναι φιξαρισμένη σε 1080 και ειναι γκρι και δεν αλλάζει. Και λίγο που έψαξα σε όλα τα MI BOX Έτσι είναι ...

Στο 99,9% των media players που τρέχουν android δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα αν θυμάμαι καλά το μόνο player με τέτοια δυνατότητα είναι το FireTV2 της amazon.

Όχι ακόμα.Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό, όταν από την στιγμή που ο player περνάει αυτούσιο (δεν αποκωδικοποιεί) ένα αρχείο και την αποκωδικοποίηση την αναλαμβάνει ο ενισχυτής που εννοείται ότι έχει τις ανάλογες άδειες δεν νομίζω να υπάρχει κάτι το παράνομο. Η κάνω λάθος?

Να ρωτήσω κάτι εδώ. Άμα συνδέσω το xiaomi box με μια soundbar. Μέσω Bluetooth ο ήχος θα περνάει ως πολυκάναλος ή όχι; Ξέρει κανένας ή ακόμη καλύτερα έχει δοκιμάσει κάνενας ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σημερα δεν ξυπνουσε το mi box s με το air mouse mele που εχω και τελικα με κανα 2 προσπαθειες ανοιξε με το μαμισιο. Πρωτη και ελπιζω τελευταια φορα που το κανει αυτο.

Παιδια μου ρθε ο ugreen adapter για να λειτουργει σωστα θελει δικη του τροφοδοσια; γιατι βλεπω εχει βυσμα για 5 volt

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια μου ρθε ο ugreen adapter για να λειτουργει σωστα θελει δικη του τροφοδοσια; γιατι βλεπω εχει βυσμα για 5 volt

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι δεν χρειαζεται

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Η συντομη απαντηση: όχι. Το bitstream δεν υποστηρίζεται μέσω bluetooth.

Επόμενο θέμα: ακόμα κι αν μέσω οπτικής ή hdmi το soundbar στη θεωρία "πάρει" πολυκάναλο ήχο. ΠΩΣ θα παίξει τα υπόλοιπα 3.1 κανάλια που του "λείπουν"?

έχει πάρει κανείς κανενα Bluetooth controller και να το χρησιμοποιήσει με το μηχανάκι να πει εντυπώσεις?

Εχτές έπαιζα το βράδυ με το KODI και έπεσα πάνω στο emulator του Wonder Boy και σκίρτησε το παιδί μέσα μου:drool1:

Παρών. Gamesir G3s. Έριξα ένα Retroarch μαζί με cores για NES, SNES, Megadrive, MasterSystem και VCS2600 κι έχω καεί. Μαντραχαλαίοι και καμμένοι.

Χρησιμοποιώ το μποξ μόνο για οτε γκοου.Σε μια παλιά σονι μπραβια(24αρα) μου παίζει άψογα,αλλά σε μια 55αρα Sony KD-55X κατι (δε θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο ή του 17 ή του 18 είναι) κολλάει συννέχεια η εικόνα ενώ ο ήχος παίζει κανονικά.Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Μόλις το βάλεις θα σε ρωτήσει από μόνο του τι θέλεις να κάνεις.Θα διαλέξεις τη επιλογή για να γίνει εσωτερικός χώρος.Δεν θυμάμαι πως το γράφει ακριβώς αλλά θα το καταλάβεις αμέσως.

Same Sh1t... Different Day

Στον ES File Explorer βεβαια βλεπει μια την μνημη, ομως οταν πηγαινωννα κατεβασω ενα παιχνιδι απο το play store μου βγαζει οτι δεν ειναι επαρκης η μνημη. Τι αλλο πρεπει να κανω. To στικακι το εχω πανω σε ενα ugreen hub.