Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μια χαρά είναι αρκεί να ξέρεις τι αγοράζεις και τι ζητάς από αυτό.

Same Sh1t...Different Day

Σύμφωνα με reddit security και kernel patch. Επιπλέον λενε ότι φτιάξανε τα dd+ dropouts. Μάλλον είναι προς το παρόν για το απλό και όχι το s ακόμα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3

Δε νομιζω οτι υπαρχει απλο. Υπαρχει mi box 3 και mi box s. Μαλιστα αν δεις στο σκρουτζ εφτασε να κοστιζει λιγοτερο το νεο μοντελο το s. Το update αυτο ειναι οντως για το mi box 3 . Λογικα θα βγει και για το s οπως εγινε και την αλλη φορα

Βασικά νομίζω ότι το 3 είναι ανεπίσημη ονομασία. Οι κανονικές ονομασίες είναι MiBox και MiBox S . Εμένα πχ στο κουτί του δεν έγραφε πουθενά το 3.

Βέβαια για το ίδιο μηχανάκι μιλάμε,αλλά για να έχουμε κάτι να συζητάμε.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Μετά το update δεν μου έκανε κανένα κόλλημα στο DD+ αρα φαίνεται να διορθώθηκε το πρόβλημα

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να πω εγώ; Εμένα είναι του ύπνου και ξυπνάει δύσκολα αν το αφήσω για ωρες-μερες κλειστό. Δεν έχει διορθωθεί ακομα αυτό σε εμένα.
Κλασσικά το βγάζω- βάζω στην πρίζα και ξυπνάει. Κατά τα άλλα, πολύ ευχαριστημένος.

Τελικά έπρεπε να πέσει το προ-μηνών κράξιμο για να το στρώσουν. Και με το DD+ διορθωμένο πλέον το μηχανάκι είναι εξαιρετικό. Σίγουρα δεν μου αρέσει που πρέπει να έχω το CEC ενεργοποιημένο για να παίζει 100% σωστά αλλά αν μη τι άλλο σε Netflix και KODI πλέον πετάει!

Το Youtube δουλευει καλα σε ολους; Εμενα απο χθες, βαζω ενα παιξει ενα οποιοδηποτε βιντεακι, κολλαει και κανει επανεκκινηση. Στην επανεκινηση μενει κολλημενο και αναγκαζομαι να το βγαλω απ το ρευμα για να ξανα ανοιξει.

Κάνατε επαναφορά στο android; Καλό είναι να γίνεται. Αν έχετε Kodi, πάρτε ένα Backup τα settings με το X-plore και τα κάνετε restore μετά.

και σε μενα ολα οκ ολα δουλεύουν ρολόι και το DD+ μια χαρα φτου μην το ματιάσω

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk