Xiaomi Mi Box S

HDMI CEC το ενεργοποιείς εφόσον θέλεις να χρησιμοποιήσεις το τηλεκοντρόλ για τον έλεγχο της τηλεόρασης σου η το αντίστροφο, θα πρέπει όμως να κάνεις και τις ανάλογες ρυθμίσεις και στην τηλεόραση σου.
DTS sounds ενισχύει την ομιλία έναντι των περιφερειακών ήχων σε ταινίες με πολυκάναλο ήχο.
HDR to SDR το ενεργοποιείς σε περίπτωση που η tv σου δεν υποστηρίζει HDR.
SDR to HDR το χρησιμοποιείς για να κάνεις upscaling??? αρχεία SDR σε HDR.

Εχει καταφέρει κανείς να συνδέσει controller PS4 με το S;
Το χειρστηριο αναγνωριζεται, αλλα η συνδεση δεν ολοκληρωνεται ποτε.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

Παίζει κανονικότατα και στα μενου, μήπως δεν το έχεις κάνει κατάργηση από όπου αλλου το είχες κάνει pair πριν;

Καλημερα
Ειμαι στην εκδοση 8.1.0
Δεν ειχα κανει αναβαθμιση γιατι διαβαζα συνεχεια οτι ειχε θεματα στην 9
Τωρα καποιοι γραφετε οτι εστρωσαν τα πραγματα,να προχωρησω σε αναβαθμιση η να κατσω στα αυγα μου😏;;;

Αν και τώρα φαίνεται ότι λύθηκαν τα προβλήματα, στην χρήση την δική μου (σκέτο xiaomi + TV) δεν κατάλαβα τι κέρδισα.
Αδιάφορη αλλαγή για μένα.
E όχι ρε φίλε και δεν κατάλαβες!!!
Η μπάρα της έντασης του ήχου από οριζόντια έγινε κάθετη.Λίγο το'χεις;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

Παίζει κανονικότατα και στα μενου, μήπως δεν το έχεις κάνει κατάργηση από όπου αλλου το είχες κάνει pair πριν;

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δυστυχώς δοκίμασα να αποσυνδέσω δύο διαφορετικά χειριστήρια, ακόμη και να τους κάνω hard reset από την οπή στο κάτω μέρος τους, χωρίς αποτέλεσμα.

Η διαδικασία κολλάει όπως φαίνεται στην παρατιθέμενη φωτογραφία:

Attachments

• pic1.jpg
    pic1.jpg
    15.3 KB · Views: 334
Παιδιά ξαφνικά δεν λειτουργεί η φωνητική αναζήτηση, βγάζει ακρόαση μόλις πατάω το κουμπί και μετά τίποτα δεν το προχωράει.Εχει κανείς κάποια λύση?

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν την ώρα που έκανες update το firmware είχες συνδεμένη κάποια συσκευή στην θύρα του USB τότε μάλλον θα χρειαστείς factory reset αλλά πριν το κάνεις αποσύνδεσε ότι έχεις συνδεμένο στην θύρα του USB και επανεκκίνησε το xiaomi και αν δεν σου δουλέψει τότε κανε factory reset.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box S

Τα έκανα όλα και το μόνο που έμενε ήταν να αποσυνδεσω το τηλεκοντρόλ και να το συνδέσω πάλι κ τελικά ήταν αυτό.Ποιος ξέρει ίσως να είχε φάει κάνα σκάλωμα, σ'ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σου
Αν την ώρα που έκανες update το firmware είχες συνδεμένη κάποια συσκευή στην θύρα του USB τότε μάλλον θα χρειαστείς factory reset αλλά πριν το κάνεις αποσύνδεσε ότι έχεις συνδεμένο στην θύρα του USB και επανεκκίνησε το xiaomi και αν δεν σου δουλέψει τότε κανε factory reset.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετά την τελευταία αναβάθμιση συχνές αποσυνδέσεις του wi-fi.Υπαρχει θεραπεία σε αυτό;

Παιδιά επειδή το σκέφτομαι για αγορά το Xiaomi Mi Box S,κυρίως για θέαση cosmote OTT και netflix σε πιο παλιά τηλεόραση,θέλω να ρωτήσω: Για να έχω ethernet τελικά ποιός είναι ο κατάλληλος usb adaptor και από που θα μπορούσα να τον αγοράσω? Για ένα usb adaptor της tp-link βλέπω εδώ και έχει αναφερθεί ότι τελικά μάλλον δεν είναι απόλυτα συμβατό:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/735378-usb-to-ethernet-για-xiaomi-mi-box-s/

Επίσης μήπως υπάρχει κάποιος φίλος που έχει χρησιμοποιήσει το cosmote OTT με Xiaomi Mi Box S με το cosmote home speed booster της cosmote ? Αναγνωρίζει η εφαρμογή της cosmote πάνω στο Xiaomi Mi Box S τη συνδιασμένη (υβριδική) ταχύτητα του booster,ADSL + 4G ?

Ευχαριστώ παιδιά.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box S

Παιδιά επειδή το σκέφτομαι για αγορά το Xiaomi Mi Box S,κυρίως για θέαση cosmote OTT και netflix σε πιο παλιά τηλεόραση,θέλω να ρωτήσω: Για να έχω ethernet τελικά ποιός είναι ο κατάλληλος usb adaptor και από που θα μπορούσα να τον αγοράσω? Για ένα usb adaptor της tp-link βλέπω εδώ και έχει αναφερθεί ότι τελικά μάλλον δεν είναι απόλυτα συμβατό:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/735378-usb-to-ethernet-για-xiaomi-mi-box-s/

Επίσης μήπως υπάρχει κάποιος φίλος που έχει χρησιμοποιήσει το cosmote OTT με Xiaomi Mi Box S με το cosmote home speed booster της cosmote ? Αναγνωρίζει η εφαρμογή της cosmote πάνω στο Xiaomi Mi Box S τη συνδιασμένη (υβριδική) ταχύτητα του booster,ADSL + 4G ?

Ευχαριστώ παιδιά.
Oι περισσότεροι έχουμε αυτό:
https://www.aliexpress.com/item/324...earchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
Aν θες να έχει τροφοδοσία για να συνδέσεις πάνω σε αυτό και σκληρούς δίσκους,θα επιλέξεις το 3ο κουτάκι που έχει μαζί και τροφοδοτικό.
Αν όχι,το πρώτο.

Το μαμισιο χειριστηριο δεν μου λειτουργει γιατι ισως δεν το δουλευω αφου εχω ενα mele.
Τι πρεπει να κανω ωστε να το ξαναδει το mi box?

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

Το μαμισιο χειριστηριο δεν μου λειτουργει γιατι ισως δεν το δουλευω αφου εχω ενα mele.
Τι πρεπει να κανω ωστε να το ξαναδει το mi box?

Βγάλε το usb του mele και δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση του mi box και λογικά θα το δει.

Έχει κανείς Tidal ( Master ) στο Mi Box S ?
Δίνει μέσω HDMI έξοδο 24/96Hz ή τα κάνει όλα downsampling στα 24/48kHz ?

Ευχαριστώ παιδιά.
Το tp link απο το eshop δουλεύει χωρίς πρόβλημα, για αυτό κ το προτείνουν αρκετοί εδω μεσα. Επίσης το cosmote ott δουλεύει επίσης χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

Βγάλε το usb του mele και δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση του mi box και λογικά θα το δει.
Οκ το ειδε. Ευχαριστω για την απαντηση.

Ερωτηση. Γιατι καθε τοσο το kodi γεμιζει απο δεδομενα και τρωει χωρο απο την εσωτερικη μνημη; Υπαρχει τροπος να μην αποθηκευονται στο mi box οταν στριμαρεις ταινιες; Αναγκαζομαι να σβησω δεδομενα kodi και χανονται τα build.