Xiaomi Mi Box S

Καλησπέρα σε ολους

Ψάχνομαι να πάρω ένα box . Έχω βρει στην αγορά το 4κ και θέλω να ρωτήσω τα εξης.

1 Με ενδιαφέρει να το συνδέσω με
Ethernet , υπάρχει κάποιο workaround δλδ USB to Ethernet κλπ ;
2 κατεβάζετε κανονικά από store Nova go Kai Cosmote tv go ή με άλλο τροπο;

3 παίζουν ;

4 έχει κατεβάσει κάνεις το νέο Cosmote tv ΟΤΤ και το έχει λειτουργισει ; Παίζει οκ ;

Αυτά και ευχάριστω πάρα πολύ

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Για εθερνετ υπάρχουν αρκετές λύσεις.ugreen νομίζω η πιο δοκιμασμένη.Δεν μπορείς να κατεβάσεις τις εφαρμογές που λες από το στορ αλλά μπορείς να τις κατεβάσεις σε ένα στικάκι και τις κάνεις εγκατάσταση κανονικά μέσω ενός file Explorer που κατεβάζεις κανονικά από το στορ.Παίζουν κανονικά οι εφαρμογές.Την τελευταία του ΟΤΕ Δεν ξέρω αν την παίζει.

Same Sh1t...Different Day

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box S

Καλησπέρα σε ολους

Ψάχνομαι να πάρω ένα box . Έχω βρει στην αγορά το 4κ και θέλω να ρωτήσω τα εξης.

1 Με ενδιαφέρει να το συνδέσω με
Ethernet , υπάρχει κάποιο workaround δλδ USB to Ethernet κλπ ;
2 κατεβάζετε κανονικά από store Nova go Kai Cosmote tv go ή με άλλο τροπο;

3 παίζουν ;

4 έχει κατεβάσει κάνεις το νέο Cosmote tv ΟΤΤ και το έχει λειτουργισει ; Παίζει οκ ;

Αυτά και ευχάριστω πάρα πολύ

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Η εφαρμογή Cosmote TV OTT την κατεβάζεις επίσημα από το play store της Google και παίζει πάρα πολύ καλά.

Προσπαθώ να μεταφέρω μέσο usb μια εφαρμογή (apk) και όταν βάζω το στικάκι στο box μου λέει να κάνω μορφοποίηση και μου τα διαγράφει όλα.Και τώρα δε μπορώ να δω το στικάκι ούτε στον υπολογιστή. Πώς μπορώ να το φτιάξω αυτό;

Δεν επιλέγεις την διαμόρφωση ως εσωτερικό χώρο όταν βάζεις το στικάκι μέσα στο μποξακι.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

Θα βάλεις την εφαρμογή xplore και μέσα από εκεί θα δεις τα αρχεία στο φλασάκι σου

Καλησπέρα στην παρέα. Αγόρασα ένα στικάκι να αυξήσω το χώρο του Box μας , αλλά έχω κάποιες απορίες . Το έχω φορμάρει ως αποθηκευτικό χώρο της συσκευής , αλλά βλέπω ότι κάποιες εφαρμογές έχουν πάει αυτόματα στο στικ , άλλες μένουν στην εσωτερική μνήμη της συσκευής χωρίς να μου δίνεται η δυνατότητα να τις μεταφέρω στο στικ . Βλέπω ότι υπάρχει μια επιλογή που λέει μετεγκατάσταση δεδομένων σε αυτό το χώρο αποθήκευσης αλλά δεν το πατάω ακόμα γιατί δεν ξέρω αν θα δουλεύουν σωστά οι εφαρμογές μετά. Τι προτείνετε να κάνω ? Ευχαριστώ πολύ

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπερα...θελει ενα δικο μου πρόσωπο να αγοραση το Xiaomi....ΑΛΛΑ εχει τηλεόραση την Plasma PANASONIC TX-PF46G10 με εισοδο κανονικα HDMI και εξοδο ηχου οπτικη και ενισχυτή Yamaha RXV-659 χωρις HDMI και εισοδο οπτικη .....το Xiaomi θα το αγορασει αποκλειστικα για Netflix...το ερωτημα ειναι ΑΝ συνδέοντας το Xiaomi στην ΤV με το HDMI και απο την τηλεόραση στον Yamaha με την οπτικη θα του βγαζει 5.1 ηχο?

Θεωρητικά θα είναι οκ. Κι εγώ έτσι το έχω συνδέσει . Xiaomi στην tv με hdmi και tv στον ενισχυτή με οπτική . Το μόνο που θα χάσεις είναι το dd+ που νομίζω ότι δεν περνάει από οπτική , αλλά θα έχεις dolby digital 5.1 , κανονικά.

με αυτή την οπτική https://www.ebay.com/itm/Toslink-to-Mini-Plug-3-5mm-Digital-Optical-Audio-Cable-SPDIF-Fiber-Round-Square/332472478783?hash=item4d68e76c3f%3Am%3AmNphfyHHI8JehNTfgmSRrLA&var=541534349419&fbclid=IwAR3Qj0scxHhQxve2-1srfKUC6GSaphYdt0ZxpScu52zMNpejadHVq6ZSl2M συνδεμένη στο mi box s και στον ενισχυτή (παλιός, χωρίς HDMI) παίζει 5.1 το Netflix;
ή ποιος άλλος τρόπος υπάρχει για να παίξει Netfix 5.1 ένας παλιός ενισχυτής (χωρίς HDMI) απευθείας από το mi box s;

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

καλησπερα...θελει ενα δικο μου πρόσωπο να αγοραση το Xiaomi....ΑΛΛΑ εχει τηλεόραση την Plasma PANASONIC TX-PF46G10 με εισοδο κανονικα HDMI και εξοδο ηχου οπτικη και ενισχυτή Yamaha RXV-659 χωρις HDMI και εισοδο οπτικη .....το Xiaomi θα το αγορασει αποκλειστικα για Netflix...το ερωτημα ειναι ΑΝ συνδέοντας το Xiaomi στην ΤV με το HDMI και απο την τηλεόραση στον Yamaha με την οπτικη θα του βγαζει 5.1 ηχο?

Μπορεί να συνδέσει την τηλεόραση με HDMI και τον Yamaha απευθείας στο xiaomi, απλά θα χρειαστεί να αγοράσει έναν μετατροπέα JACK 3.5mm (αρσενικό) σε TOSLINK (θηλυκό).

Έχει γραφτεί αρκετές φορές αλλά μια ακόμη δεν πειράζει:

Το native sound format του Netflix (δηλαδή το φορμάτ που χρησιμοποιεί - σχεδόν - παντού) είναι Dolby Digital Plus (DD+), το οποίο δεν περνά από SPDIF, είτε ομοαξονική είτε οπτική. Συνεπώς 5.1 δε θα μπορέσει να περάσει προς τον ενισχυτή. Επίσης, ακόμη κι αν μπορούσε, οι παλιοί ενισχυτές δεν το αναγνωρίζουν.

Μια εναλλακτική λύση είναι να χρησιμοποιηθεί KODI, με το plugin του Netflix, και στις ρυθμίσεις του ήχου να γίνουν οι απαραίτητες επιλογές (πχ passthrough κλπ).

Επίσης, εάν η τηλεόραση (η εν λόγω Panasonic) μπορεί να αποκωδικοποιήσει το DD+ (υποθέτω πως μπορεί), ενδέχεται να στείλει απλό DD ή PCM 5.1 στον ενισχυτή κι έτσι να παίξει κανονικά.

Έχει γραφτεί αρκετές φορές αλλά μια ακόμη δεν πειράζει:

Το native sound format του Netflix (δηλαδή το φορμάτ που χρησιμοποιεί - σχεδόν - παντού) είναι Dolby Digital Plus (DD+), το οποίο δεν περνά από SPDIF, είτε ομοαξονική είτε οπτική. Συνεπώς 5.1 δε θα μπορέσει να περάσει προς τον ενισχυτή. Επίσης, ακόμη κι αν μπορούσε, οι παλιοί ενισχυτές δεν το αναγνωρίζουν.

Μια εναλλακτική λύση είναι να χρησιμοποιηθεί KODI, με το plugin του Netflix, και στις ρυθμίσεις του ήχου να γίνουν οι απαραίτητες επιλογές (πχ passthrough κλπ).

Επίσης, εάν η τηλεόραση (η εν λόγω Panasonic) μπορεί να αποκωδικοποιήσει το DD+ (υποθέτω πως μπορεί), ενδέχεται να στείλει απλό DD ή PCM 5.1 στον ενισχυτή κι έτσι να παίξει κανονικά.
...σε ευχαριστώ πάρα πολύ...αυτό που θέλω να αναφέρω και που μου κάνει εντύπωση ,είναι ότι έχει το
WD live TV και μέσο οπτικής που το έχει απευθείας σύνδεση με τον Yamaha του παίζει κανονικά 5.1 ταινίες που είναι DD+....και ο λόγος που θέλει ο άνθρωπος να πάει στο Xiaomi ,είναι για να έχει εικόνα Full HD

καλησπερα, μολις παρελαβα το boxακι. Ειναι ηδη με android 9. Να ρωτησω, το play store ξεκλειδωνει με καποιο τροπο ωστε να ειναι ολες οι εφαρμογες διαθεσιμες ή μονο με εξωτερικα apk τα φορτωνουμε ?
δοκιμασα 3-4 usb flash και δεν τα αναγνωριζει ουτε σε ntfs ουτε fat32. Υπαρχει καποιο κολπο κατι που δεν κανω και δεν τα αναγνωριζει ?
Ευχαριστω πολυ

Μόνο με φλασάκι θα βάζεις εφαρμογές που δεν υπάρχουν στο στορ.Δεν είχα ποτέ πρόβλημα στο να αναγνωρίσει φλασάκι ή δίσκο.

Ναι, το βρηκα. δεν θελει να ειναι ΟΝ το usb debugging.
Μολις το εβγαλα μια χαρα

παιδια καλησπέρα! μορω να βάλω novago στο mibox? δεν βλεπω εφαρμογή

Εβαλα ένα apk απο το στικάκι όμως δεν πάιζει και θέλω να το διαγραψω αλλα δεν μπορω. Πως γίνεται?

Πήγαινε στις ρυθμίσεις-εφαρμογές και από εκεί θα κάνεις απεγκατάσταση

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk