Xiaomi Mi Box S

Έχει δοκιμάσει κανείς, αν δουλεύει στο Xiaomi box s, το παρακάτω; Βασικά λέει ότι είναι από Sony Android TV και ότι δουλεύει μόνο σε Sony. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Το δοκίμασε κανείς;

https://www.apkmirror.com/apk/opera...d-tv/opera-tv-browser-android-tv-2-0-release/
Θα κάνω εγώ μια προσπάθεια το απόγευμα

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είχα ένα πρόβλημα σε Cosmote go και Eurosport player.
Όταν ξανάνοιγα το μηχάνημα -από soft turnoff- ενώ έκανε login κανονικά, δεν έπαιζε τίποτα μέχρι να κάνω κανονικο turnoff -βγάλω το καλώδιο του ρεύματος.
Μετά το update, το δοκίμασα 2-3 φορές και έπαιξε κανονικά. Αν ξαναέχω το ίδιο πρόβλημα ή και οποιοδήποτε άλλο, θα ενημερώσω.

Δεν γίνεται εγκατάσταση, μόλις προσπάθησα

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.
Πληροφοριακά, εγκατέστησα και δούλεψε ο παρακάτω Silk Browser. Έχει ένα bug , όταν πληκτρολογείς την διεύθυνση δεν την εμφανίζει πάνω αλλά βλέπεις τι γράφεις στο εικονικό πληκτρολόγιο. Έπαιξα Άγριες Μέλισσες, Μουρμούρα, πλοηγήθηκα κλπ κλπ. Είναι αρκετά γρήγορος.

https://forum.xda-developers.com/t/silk-browser-version-86-3-20-4240-198-30.4203943/ είναι αυτός που δίνουν στο τελευταίο ποστ της σελίδας. Αν πιστεύετε ότι είναι μη αξιόπιστη πηγή να το σβήσω;

Εγώ δεν βλέπω στο box καμία διαφορά. Μάλιστα ήλπιζα ότι θα λειτουργουσε ξανά το ethernet hub της tplink αλλά μάταια :)

Εγώ δεν βλέπω στο box καμία διαφορά. Μάλιστα ήλπιζα ότι θα λειτουργουσε ξανά το ethernet hub της tplink αλλά μάταια :)

δεν σου δουλευει η συνδεση ethernet με το tplink ?

δεν σου δουλευει η συνδεση ethernet με το tplink ?
Όχι δεν, σταμάτησε ξαφνικά. Δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο αλλά δεν.....
Έχω προσπαθήσει και με static ip αλλά τίποτα.
Δεν τρελαίνομαι και πολύ γιατί είμαι στην inalan και στο 5 ghz μου δίνει 150 up και down

Όχι δεν, σταμάτησε ξαφνικά. Δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο αλλά δεν.....
Έχω προσπαθήσει και με static ip αλλά τίποτα.
Δεν τρελαίνομαι και πολύ γιατί είμαι στην inalan και στο 5 ghz μου δίνει 150 up και down

Το ίδιο μου κάνει και εμένα με το ungreen, ενώ πιο πριν μου έπαιζε, κουφο να γίνει έτσι ξαφνικά.

Το ίδιο μου κάνει και εμένα με το ungreen, ενώ πιο πριν μου έπαιζε, κουφο να γίνει έτσι ξαφνικά.
Το μόνο που κλαίω τα 19 .
Στο μεταξύ σε Windows laptop και σε άλλο tv box πάει σφαίρα :)

Εγώ έχω αυτόν τον ugreen και δουλεύει άψογα.

Χθες πάντως, παρακολουθώντας ch.l. μου έκανε μια φορά reboot --ίσως έφταιγε το Λιβερπουλ-Λειψία που ήταν χάλια. :ADFADF1:

Βρε και σε εμένα δούλευε άψογα και σταμάτησε ξαφνικά.
Η πλάκα είναι ότι συνδέεται κανονικά αλλά κόβει το internet και μάλιστα αν έχω κουμπωμενο ethernet μπλοκάρει και την wifi σύνδεση.
Σταμάτησε απότομα ενώ είχα περάσει το προηγούμενο update. Μια λύση είναι επαναφορά αλλά βαριέμαι να στήνω από την αρχή.
Μικρό το κακό μιας και δυνατή σύνδεση έχω και κατά τα λοιπά δουλεύει ρολόι

Βρε και σε εμένα δούλευε άψογα και σταμάτησε ξαφνικά.
Η πλάκα είναι ότι συνδέεται κανονικά αλλά κόβει το internet και μάλιστα αν έχω κουμπωμενο ethernet μπλοκάρει και την wifi σύνδεση.
Σταμάτησε απότομα ενώ είχα περάσει το προηγούμενο update. Μια λύση είναι επαναφορά αλλά βαριέμαι να στήνω από την αρχή.
Μικρό το κακό μιας και δυνατή σύνδεση έχω και κατά τα λοιπά δουλεύει ρολόι

εγω εκανα και επαναφορα αλλα τιποτα, το προβλημα παραμενει και αναγκαστικα το δουλευω με wifi μεχρι να παρουμε καποιο αλλο.

Εγώ έχω αυτόν τον ugreen και δουλεύει άψογα.

Χθες πάντως, παρακολουθώντας ch.l. μου έκανε μια φορά reboot --ίσως έφταιγε το Λιβερπουλ-Λειψία που ήταν χάλια. :ADFADF1:

και εγω αυτο εχω, δουλευε μια χαρα, αλλα τωρα δεν δουλευει.

Εγώ έχω το TP-LINK UE300 v3 και μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά από την αρχή ως και το τελευταίο update.

Το κακό είναι πως και μετά το τελευταίο update οι επανεκκινήσεις όσο βλέπω cosmotetv συνεχίζονται δυστυχώς κανονικότατα.

Επανέρχομαι στο θέμα των επανεκκινήσεων.
Αυτό που λέει ο akis.

Δύο φορές χθες.
Κι αυτό συμβαίνει μετά το τελευταίο upgrade.

εγώ πήγα και άλλαξα και πήρα το καινούριο που δίνει η cosmote και ησύχασα..εχει καλύτερη εικόνα σα να νομίζω από το xiaomi..

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι στο #@&+-#@ έχουν αλλάξει στο box δεν μπορώ να καταλάβω.....

φιλε μου βρηκα την λυση: πρεπει να εχει κολλησει ο διακοπτης του wifi. βγαλε το tp link απο το μηχανημα, ανοιξε το wifi να συνδεθεις και μετα κλεισε το wifi και κλεισε και το χιαομι. μετα βαλε επανω το tplink με το καλωδιο etherhet και κανε μια επανεκκινηση του ρουτερ για να βρει σωστα το ethernet, εμενα μου δουλεψε ετσι.