Η συσκευή θα πρέπει να είναι η ίδια, αλλά ενδεχομένως το τροφοδοτικό να θέλει αντάπτορα.Είναι όμως το ίδιο μηχάνημα ή όχι;
Από που θα το καταλάβω;
Πρέπει να πάρω από επίσιμο μεταπωλητή;
Ναι, φυσικά, κάνοντας εγκατάσταση έναν video player.καλησπέρα, θελω να ρωτησω .. μπορω εαν αγορασω το mi box να συνδεσω εξωτερκο σκληρο δισκο ωστε να κανω προβολη απο εκει αρχεια video movies / series κτλ ?
Ναι κανονικά. Το έχω δοκιμάσει με τέτοιο αντάπτορα σε καλώδιο οπτικής και λειτουργεί.Τελικά βγάζει όπως φαίνεται στο βίντεο οπτική έξοδο με χρήση του Toslink 3.5mm Adapter?
Απο το play store που εχει μεσα. Eγω εχω πχ τον Mx player. Nομιζω υπαρχει και ο vlc
Μπα, εμένα έναν HDD χωρίς εξωτερικό τροφοδοτικό του 1TB, τον διαβάζει κανονικά.παιδια απο χτες το εχω και εγω στα χερια μου , να ρωτησω κατι : εαν βαλω ενα usb stick 32g που εχω διαβαζει τα αρχεια , εαν βαλω έναν δισκο 500gb ή / 1tb δεν τον διαβαζει .... πρεπει να κανω ειδικό format ? η εχει περιορισμο στο χωρο που μπορει να διαβασει ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.