Δυστυχώς δεν συνδέεται με το Ethernet παρόλο που το συγκεκριμένο usb hub είναι από τα εγκεκριμένα για την σύνδεση με το mi box
Οχι 1080p ειναι.Αρα με αυτο τον τροπο εχω θα εχω και dts κανονικα.Θενκς!Απο mi tv box ->sound bar ->tv και θα έχεις εικόνα εφόσον τα αρχεία σου δεν είναι 4Κ.
Όχι με WiFi το έχω. Παίζει να φταίει αυτό;Εχεις ethernet ανταπτορα? Συνηθως με αυτο κρασαρει το κοσμοτε app.
Με wifi οχι σιγουρα δεν φταιει αυτο. Δοκιμασε αν διορθωνεται με το να καθαρισεις την κρυφη μνημη της εφαρμογης. Πανε ρυθμισεις, εφαρμογες βρες το cosmote tv και πατα διαγραφη κρυφης μνημης.Όχι με WiFi το έχω. Παίζει να φταίει αυτό;
Σίγουρα θα έχει ειπωθεί αλλα δεν το βρίσκω.
Μπορεί να κάνει passthrough DTS HD και True HD;
Το δοκίμασα σε αντίστοιχες ταινίες και ο ενισχυτης κλειδώνει σε prologic.
Για να μην το παιδεύω τσαμπα ρωταω.
Το χιαομι πρεπει να το συνδεσεις ειτε με hdmi στη soundbar αν εχει η sounbar hdmi in , ειτε με οπτικη ινα. Η εξοδος των ακουστικων ειναι και οπτικη ινα οποτε βαζεις ενα ανταπτορακι.Πως πρέπει να συνδέσω σε TV το mi box και την soundbar ?
Όταν συνδέω το mi box στην TV με HDMI και την soundbar στην TV με ξεχωριστό HDMI τότε δεν λειτουργεί η soundbar
@ aspa p
Δοκίμασε να κλείσεις το wifi και μετά να συνδεσεις και να δοκιμάσεις το hub.
τα έχω κάνει όλα αυτά αλλά δεν γίνεται τίποτα,μόνο με WiFi συνδέεται@ aspa p
Δοκίμασε να κλείσεις το wifi και μετά να συνδεσεις και να δοκιμάσεις το hub.
Να σε ενημερώσω μετά το Upadate των προσπαθειών.Όχι.
Περνάει μόνο Dolby Digital (AC-3), Dolby Digital Plus (E-AC-3) και απλό DTS 5.1/6.1
DTS-HD MA, DTS-HD HRA, DTS:X, Dolby TrueHD, Dolby Atmos (Lossless) ΔΕΝ περνάει.
Να σε ενημερώσω μετά το Upadate των προσπαθειών.
Βασικά εγώ παίζω με ηχομπάρα, οπότε δεν μπορώ να το δω αμεσα.
Το πρόβλημα το έχει φίλος ο οποίος το αγόρασε χθες και το συνέδεσε με τον yamaha ενισχυτη.
Επέλεξε στο xiaomi το auto για την έξοδο του ήχου.
Του πρότεινα τον Nova player επειδή μπορεί να στριμάρει από το nas και έχει ωραίο UI με εξώφυλλα των ταινιών.
Ο ενισχυτής κλειδώνει σε prologic όταν παίζει η ταινία και γυρνάει σε PCM όταν πατάς stop.
Σήμερα του είπα να δοκιμάσει κι αλλον player.
Διάλεξε 3-4 και έπαιζαν όλοι σε DTS-MA. Συγκεκριμένα μου έστειλε video να κλειδώνει κανονικά με τον NPlayer
![]()
nPlayer - Apps on Google Play
Video player with powerful streaming playback and various convenient features.play.google.com
Τι παίζει τώρα ακριβώς, δεν έχω καταλάβει.
Με αυτόν τον τρόπο θα περνάει και η εικόνα στην τηλεόραση;Το χιαομι πρεπει να το συνδεσεις ειτε με hdmi στη soundbar αν εχει η sounbar hdmi in , ειτε με οπτικη ινα. Η εξοδος των ακουστικων ειναι και οπτικη ινα οποτε βαζεις ενα ανταπτορακι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.