Xiaomi Mi Box S

Δυστυχώς δεν συνδέεται με το Ethernet παρόλο που το συγκεκριμένο usb hub είναι από τα εγκεκριμένα για την σύνδεση με το mi box

Δυστυχώς δεν συνδέεται με το Ethernet παρόλο που το συγκεκριμένο usb hub είναι από τα εγκεκριμένα για την σύνδεση με το mi box

Εμένα πάντως δουλεύει απροβλημάτιστα. Εγω όμως δεν το έχω βάλει κατευθείαν πάνω στο ρουτερ αλλά το έχω με powerlines γιατί άλλου έχω το ρουτερ και σε άλλο όροφο το box.

@ aspa p
Δοκίμασε να κλείσεις το wifi και μετά να συνδεσεις και να δοκιμάσεις το hub.

Για να παρω ηχο DTS σε τηλεοραση lg(που δεν τον υποστηριζει) απο σειρες που εχω σε στικακι η συνδεσμολογια παει καπως ετσι η κανω λαθος?
USB=>USB PORT Xiaomi Mi Box S
TV ( HDMI ARC/eARC port ) =>HDMI Cable=> SoundBar ( HDMI ARC/eARC )
Xiaomi Mi Box S ( HDMI Port ) =>HDMI Cable=> SoundBar ( HDMI IN )
Soundbar model SJ4
και περναει η εικονα μεσω Soundbar στην ΤV?

Απο mi tv box ->sound bar ->tv και θα έχεις εικόνα εφόσον τα αρχεία σου δεν είναι 4Κ.
Οχι 1080p ειναι.Αρα με αυτο τον τροπο εχω θα εχω και dts κανονικα.Θενκς!

Όχι με WiFi το έχω. Παίζει να φταίει αυτό;
Με wifi οχι σιγουρα δεν φταιει αυτο. Δοκιμασε αν διορθωνεται με το να καθαρισεις την κρυφη μνημη της εφαρμογης. Πανε ρυθμισεις, εφαρμογες βρες το cosmote tv και πατα διαγραφη κρυφης μνημης.

• Like
Reactions: Kostas P. K.
Σίγουρα θα έχει ειπωθεί αλλα δεν το βρίσκω.
Μπορεί να κάνει passthrough DTS HD και True HD;
Το δοκίμασα σε αντίστοιχες ταινίες και ο ενισχυτης κλειδώνει σε prologic.
Για να μην το παιδεύω τσαμπα ρωταω.

Σίγουρα θα έχει ειπωθεί αλλα δεν το βρίσκω.
Μπορεί να κάνει passthrough DTS HD και True HD;
Το δοκίμασα σε αντίστοιχες ταινίες και ο ενισχυτης κλειδώνει σε prologic.
Για να μην το παιδεύω τσαμπα ρωταω.

Όχι.
Περνάει μόνο Dolby Digital (AC-3), Dolby Digital Plus (E-AC-3) και απλό DTS 5.1/6.1
DTS-HD MA, DTS-HD HRA, DTS:X, Dolby TrueHD, Dolby Atmos (Lossless) ΔΕΝ περνάει.

• Like
Reactions: Sotiris
Πως πρέπει να συνδέσω σε TV το mi box και την soundbar ?
Όταν συνδέω το mi box στην TV με HDMI και την soundbar στην TV με ξεχωριστό HDMI τότε δεν λειτουργεί η soundbar

Πως πρέπει να συνδέσω σε TV το mi box και την soundbar ?
Όταν συνδέω το mi box στην TV με HDMI και την soundbar στην TV με ξεχωριστό HDMI τότε δεν λειτουργεί η soundbar
Το χιαομι πρεπει να το συνδεσεις ειτε με hdmi στη soundbar αν εχει η sounbar hdmi in , ειτε με οπτικη ινα. Η εξοδος των ακουστικων ειναι και οπτικη ινα οποτε βαζεις ενα ανταπτορακι.

@ aspa p
@ aspa p
τα έχω κάνει όλα αυτά αλλά δεν γίνεται τίποτα,μόνο με WiFi συνδέεται

Όχι.
Περνάει μόνο Dolby Digital (AC-3), Dolby Digital Plus (E-AC-3) και απλό DTS 5.1/6.1
DTS-HD MA, DTS-HD HRA, DTS:X, Dolby TrueHD, Dolby Atmos (Lossless) ΔΕΝ περνάει.
Να σε ενημερώσω μετά το Upadate των προσπαθειών.
Βασικά εγώ παίζω με ηχομπάρα, οπότε δεν μπορώ να το δω αμεσα.
Το πρόβλημα το έχει φίλος ο οποίος το αγόρασε χθες και το συνέδεσε με τον yamaha ενισχυτη.
Επέλεξε στο xiaomi το auto για την έξοδο του ήχου.
Του πρότεινα τον Nova player επειδή μπορεί να στριμάρει από το nas και έχει ωραίο UI με εξώφυλλα των ταινιών.
Ο ενισχυτής κλειδώνει σε prologic όταν παίζει η ταινία και γυρνάει σε PCM όταν πατάς stop.

Σήμερα του είπα να δοκιμάσει κι αλλον player.
Διάλεξε 3-4 και έπαιζαν όλοι σε DTS-MA. Συγκεκριμένα μου έστειλε video να κλειδώνει κανονικά με τον NPlayer

Τι παίζει τώρα ακριβώς, δεν έχω καταλάβει.

Να σε ενημερώσω μετά το Upadate των προσπαθειών.
Βασικά εγώ παίζω με ηχομπάρα, οπότε δεν μπορώ να το δω αμεσα.
Το πρόβλημα το έχει φίλος ο οποίος το αγόρασε χθες και το συνέδεσε με τον yamaha ενισχυτη.
Επέλεξε στο xiaomi το auto για την έξοδο του ήχου.
Του πρότεινα τον Nova player επειδή μπορεί να στριμάρει από το nas και έχει ωραίο UI με εξώφυλλα των ταινιών.
Ο ενισχυτής κλειδώνει σε prologic όταν παίζει η ταινία και γυρνάει σε PCM όταν πατάς stop.

Σήμερα του είπα να δοκιμάσει κι αλλον player.
Διάλεξε 3-4 και έπαιζαν όλοι σε DTS-MA. Συγκεκριμένα μου έστειλε video να κλειδώνει κανονικά με τον NPlayer

Τι παίζει τώρα ακριβώς, δεν έχω καταλάβει.

Βασικά, εγω έκανα λάθος εχθές.
Παίζει DTS-HD Master Audio σε VLC/Kodi και μερικούς ακόμα players.
Είδα μόλις το review που είχα γράψει.

Άρα κάτι παίζει με τον novaplayer.
Μπορείς να στείλεις το link με το review σου για να ενημερωθώ καλύτερα;

• Like
Reactions: billpeppas

• Like
Reactions: Sotiris
Το χιαομι πρεπει να το συνδεσεις ειτε με hdmi στη soundbar αν εχει η sounbar hdmi in , ειτε με οπτικη ινα. Η εξοδος των ακουστικων ειναι και οπτικη ινα οποτε βαζεις ενα ανταπτορακι.
Με αυτόν τον τρόπο θα περνάει και η εικόνα στην τηλεόραση;