Xiaomi Mi Box S

Δεν νομίζω ότι είναι διαφορετικές.
Και στις 2 αναφέρει multiple devices.
Αν έχει σημασία, η δική μου εμφανίζει το μαύρο εικονίδιο .

• Like
Reactions: apotin
Βάλε και βγάλε τις μπαταρίες.
Εμένα μου έκανε κάτι τέτοια και ενεργοποίησα να το χειρίζομαι από το χειριστήριο της τηλεόρασης και ησυχασα!
Δεν χρειάζεται να έχω και 2 χειριστήρια
Πως γινετε αυτο ? μας εχε σπασει τα νευρα με την αργη συνδεση με το κοντρολ του ! ακομα δεν βρεθηκε λυση ?
ευχαριστω .

Έβαλα ένα usb stick και πάτησα να κάνει φορματ + χρήση από το xiaomi ως αποθηκευτικό χώρο,
το οποίο απ ότι φαίνεται το μετατρέπει σε Write protectιon και το καθιστά άχρηστο για χρήση μετά από οποιοδήποτε άλλο μέσο (pc ktl)

Έκανα κάθε τι που βρήκα στο διαδίκτυο για να του σταματήσω το write protection αλλά τίποτα
Ξέρει κανεις αν έχει το μηχάνημα καποια επιλογη επαναφοράς για να κανει το usb όπως ήταν πριν σαν κοινό αποθηκευτικό χώρο;
ή κάποιο software που να επαναφέρει το usb (δοκίμασα πολλά, κατι ρωσικα σαιτ λενε οτι το καταφεραν αλλα δε βγαζω άκρη)

Παιδια πηρα πριν ενα μηνα ενα s,ειχα ηδη αλλο ενα και ενα mi box 3
Απο χθες το καινουργιο,οταν το εκλεισα δεν ξανανοιγει με του κουμπακι του τηλεχειριστηριου,θελει οπωσδηποτε να το βγαλω απο το ρευμα για να ξαναδουλεψει
Τι μπορει να φταιει ρε παιδια;;;

Δειχνει να μην συνδεεται καθολου το τηλεκοντρολ του…Εχουν εγγυηση αυτα;Εχει κατι να κανω;;;Τωρα πχ το βγαζω απο το ρευμα και δεν ανταποκρινεται καθολου το τηλεκοντρολ…Μπαταριες εχω αλλαξει παντως

Δειχνει να μην συνδεεται καθολου το τηλεκοντρολ του…Εχουν εγγυηση αυτα;Εχει κατι να κανω;;;Τωρα πχ το βγαζω απο το ρευμα και δεν ανταποκρινεται καθολου το τηλεκοντρολ…Μπαταριες εχω αλλαξει παντως
Αν έχει εγγύηση από την infoquest καλά είναι από αλλού τρέχα γύρευε. Δοκίμασε επαναφορά ρυθμίσεων

Αν έχει εγγύηση από την infoquest καλά είναι από αλλού τρέχα γύρευε. Δοκίμασε επαναφορά ρυθμίσεων
Απο μαγαζι του σκρουτζ ειναι αγοραμενο που εχει και φυσικο καταστημα…Να δοκιμασω επαναφορα ρυθμισεων αλλα πως;;Δεν μπορω να μπω στο μενου χωρις τηλεκοντρολ…Απο αλλο mi box κανει το κοντρολ;;

Καταρχάς δοκίμασες με ταυτόχρονο πάτημα των δύο πλήκτρων δεξιά και αριστερά του βέλους, μήπως έχει αποσυνδεθεί το bluetooth;
Ναι δεν επιανε καθολου
Εστρωσε με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων
Ευχαριστω παιδια

• Like
Reactions: Kostas P. K.
Βλέπω ότι η τιμή του mi box s έχει φτάσει στον Θεό και τα μαγαζιά που το έχουν είναι λίγα, το έχει σταματήσει η xiaomi;

Εχω ένα και κάθετε 50 ευρώ το είχα αγοράσει αν σε ενδιαφέρει πες μου .

Sent from my iPhone using Tapatalk