Xiaomi Mi Box S

Μας τα δίνουν με δόσεις. Σήμερα μου εγκατέστησε και το new google android tv interface.
Σήμερα χάθηκε και η οπτική. Δεν ανάβει καν. Ψες άναβε αλλά αν έπαιζε κιόλας δεν το ξέρω.
Από hdmi ο ήχος βγαίνει κανονικά και σε dolby στο Youtube, Netflix, και iptv nova. :P

Δεν παίζουν όλα τα video player, και μερικά, ίσως και όλα file explorer-manager

Σε εμένα πάντως so far so good.
Μετά από το Update όπως και στα κινητά, θέλει 5 λεπτά για να ολοκληρωθεί η ενημέρωση, όπως και ενημερώνεις ότι βγεί στο PlayStore. Μια επανεκκίνηση και όλα καλά.
ίσα ίσα που διορθώθηκε επιτέλους(!) και το πρόβλημα που μετά από reboot ήθελε 2 λεπτά για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το remote.
Κανένα πρόβλημα με USB, media players κτλ. Το μονο που δεν μπόρεσα να δοκιμάσω είναι την οπτική, στην οποία την έχω ανάμεσα στην TV με την ηχόμπαρα, όπου και εκεί δουλεύει (λογικό).
Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελεύθερο χώρο στην συσκευή απλά.

Διαβάζω σε group στο Facebook ότι πλέον μετά το update, το box δεν αναγνωρίζει usb external HDDs/sticks.

Είναι πρόβλημα του OS, ή ίσως φταίει ο file explorer που χρησιμοποιούν ή/και το media player app;
Δηλαδή να χρησιμοποιούν πχ. Solid Explorer και MX Player, και αν αλλάξουν πχ. σε ES File Manager και Nova Video Player να διορθώνεται το πρόβλημα;

Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μπορεί να διαβάζει το usb external HDD, μιας και βλέπω περισσότερες σειρές από τον HDD, απ' ότι από Netflix, Disney+, Amazon Prime.

Και για όσους κάνατε το update.
Αν ανοίξω αυτή τη στιγμή το box, θα μ' ενημερώσει για το update και μπορώ να αρνηθώ την εγκατάσταση του;

Ευχαριστώ.

Επίσης διαβάζω ότι έφυγε η ρύθμιση στον ήχο toslink με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν είμαι σπίτι για να το δοκιμάσω.

Και για όσους κάνατε το update.
Αν ανοίξω αυτή τη στιγμή το box, θα μ' ενημερώσει για το update και μπορώ να αρνηθώ την εγκατάσταση του;

Ευχαριστώ.
Αν και μετά από τόσα προβλήματα δεν νομίζω να συνεχίσουν να στέλνουν ακόμα ειδοποιήσεις για αναβάθμιση, αν παρόλα αυτά έρθει θα είναι μια μεγάλη στην αρχική οθόνη με όνομα update-oneday_s_4467-user και θα πατήσεις dismiss.

Εμενα μετα απο 1 μηνα που ειχα να το ανοιξω μου εβγαλε το update παταω να το κανω και εξαφανιστηκε. Μετα απο restart δεν βγαζει κανενα update πια. Ενας λογως που δεν ξανα παιρνω xiomi ειναι τα αμετρητα bug μετα απο καθε update.

Εμενα μετα απο 1 μηνα που ειχα να το ανοιξω μου εβγαλε το update παταω να το κανω και εξαφανιστηκε. Μετα απο restart δεν βγαζει κανενα update πια. Ενας λογως που δεν ξανα παιρνω xiomi ειναι τα αμετρητα bug μετα απο καθε update.
Το τι να πάρεις; Είναι και αυτό ένα μεγάλο πρόβλημα

Eγω οπως ειπα δεν ειχα ποτε θεμα με το mi box και για αυτο αλλωστε ετρεξα να παρω το 2nd gen στα 69 ευρω το οποιο θα καθοταν ακομη στην ντουλαπα αν δεν εκανα το update .
Tο βρισκεις στα 49 ευρω το 2nd gen πλεον.

Το έχω το Nokia. Έχει και αυτό κάποια θεματάκια με το WiFi που και που. Δυστυχώς και εδώ έχουμε την απουσία ρύθμισης toslink που αυτό μάλλον συνοδεύει τις επόμενες Android σειρές.
Η λειτουργία auto που έχουν στον ήχο δεν εξυπηρετεί συνδεσμολογία σε παλαιότερους και ακριβούς ενισχυτές surround. Dolby Digital, dts κτλ.

Και αυτό σε αγχώνει που δεν πρόλαβες η δεν σε άφησε να το κάνεις?

Εγώ τόσο καιρό δεν είδα bug παρα μόνο ένα όταν έμπαινε σε κατάσταση sleep - κλείσιμο τις οθόνης σε τηλεόραση με earc. Τώρα με το os version 12 και το κανονικό power off το θέμα λύθηκε.

Έξαλλου ακόμα και τώρα ότι δουλεύει, δουλεύει καλά, σταθερά και γρήγορα δίχως προβλήματα και κολλήματα. Σε λίγο θα κυκλοφορήσει και η νέα ενημέρωση που θα λύση αυτά τα προβλήματα δεν αγχωνόμαστε καθόλου, τουλάχιστον εγώ.

Χτες το πρωί πήρε το update και το βράδυ που γύρισα είδα ότι πήρε και το νέο interface. Παρεμπιπτόντως το ίδιο (στο interface) παρατήρησα και στο nVidia Shield Pro.

Εκτός από τα app που είχα δοκιμάσει το πρωί του update δοκίμασα και τα apple tv, Disney plus και Netflix τα οποία λειτουργούν κανονικά.

Το μόνο που μου φαίνεται κάπως να έχει αλλάξει, είναι μια μικρή υστέρηση στην ταχύτητα πλοήγησης που δεν υπήρχε πριν. Θα τα τσεκάρω όλα αυτά βέβαια όταν θα έχω περισσότερο χρόνο την Κυριακή.

Σημερα το κοιταξα καλυτερα με καμια εφαρμογη δεν εχω θεμα ολες λειτουργουν ακομα και το kodi. Η πλοηγηση στο box ειναι πιο αργη βεβαια λαγκαρει λιγο το μενου. Επισης ειναι πλεον σαν να εχει auto refresh rate σε ορισμενες εφαρμογες που ειχα θεμα fps δεν εχει πλεον.

• Like
Reactions: Αντώνης-Κ
Μετά από ένα Hard Reset όλες οι εφαρμογές εκ πρώτης όψεως πλέον ανοίγουν κανονικά.
Μόνο η οπτική εξακολουθεί να είναι απενεργοποιημένη.

Σε αυτούς που όλα πήγαν καλά εξαρχής με την εγκατάσταση, η οπτική ανάβει?