Το οποίο όμως βγαίνει για την συγκεκριμένη συσκευή. Δεν το τεσταραν πριν δώσουν έγκριση?Θα διορθωθεί φίλε μου, το πρόβλημα δεν είναι τις xiaomi. Το System update android tv os version 12 είναι τις google.
Αν και μετά από τόσα προβλήματα δεν νομίζω να συνεχίσουν να στέλνουν ακόμα ειδοποιήσεις για αναβάθμιση, αν παρόλα αυτά έρθει θα είναι μια μεγάλη στην αρχική οθόνη με όνομα update-oneday_s_4467-user και θα πατήσεις dismiss.Και για όσους κάνατε το update.
Αν ανοίξω αυτή τη στιγμή το box, θα μ' ενημερώσει για το update και μπορώ να αρνηθώ την εγκατάσταση του;
Ευχαριστώ.
Απενεργοποιήθηκε δεν ανάβει καν.Επίσης διαβάζω ότι έφυγε η ρύθμιση στον ήχο toslink με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν είμαι σπίτι για να το δοκιμάσω.
Το τι να πάρεις; Είναι και αυτό ένα μεγάλο πρόβλημαΕμενα μετα απο 1 μηνα που ειχα να το ανοιξω μου εβγαλε το update παταω να το κανω και εξαφανιστηκε. Μετα απο restart δεν βγαζει κανενα update πια. Ενας λογως που δεν ξανα παιρνω xiomi ειναι τα αμετρητα bug μετα απο καθε update.
Οντως. Πιστευω το mecool και το nokia box ειναι καλυτερες επιλογες.Το τι να πάρεις; Είναι και αυτό ένα μεγάλο πρόβλημα
Και αυτό σε αγχώνει που δεν πρόλαβες η δεν σε άφησε να το κάνεις?Εμενα μετα απο 1 μηνα που ειχα να το ανοιξω μου εβγαλε το update παταω να το κανω και εξαφανιστηκε. Μετα απο restart δεν βγαζει κανενα update πια. Ενας λογως που δεν ξανα παιρνω xiomi ειναι τα αμετρητα bug μετα απο καθε update.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.