Xiaomi Mi Box S

Γι αυτο ποτε μου δεν το συμπαθησα, η πρωτη μου επαφη ηταν απογοητευτικη κι απο τοτε ειμαι αρνητικος σ αυτο.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εννοείται είναι μια βλακεία και μισή. Απορώ κι εγώ πως έχει πιάσει αυτό το πράγμα που θες να είσαι κομπιουτερας και να το σκαλίζεις συνέχεια. ΜΗΔΕΝ αξιοπιστια. Αλλά βλέπει η οικογένεια και θα έχω γκρίνια αν το ξηλωσω.
Εννοείται στανταρ μια φορά την εβδομάδα θα ακούσω: Τάσο κολλάει το Kodi......

Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα αλλά για να γλυτώσεις το ξαναστήσιμο υπάρχει το adblink www.jocala.com/ και το how to εδώ http://www.jocala.com/help/atvsetup.html.
Με το οποίο εγκαθιστάς τις εφαρμογές που θέλεις εύκολα μέσω pc. Τα κουμπιά backup και restore του προγράμματος είναι αποκλειστικά για το kodi.

Σ' ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Μόνο που τα διάβασα ιδρωσα.....με PC ;;;

Δεν πειράζει αστους να μπαινοβγαζουν το ρεύμα κάθε μέρα ώσπου να καει το μηχανάκι να τελειώνουμε 😁

Εννοείται είναι μια βλακεία και μισή. Απορώ κι εγώ πως έχει πιάσει αυτό το πράγμα που θες να είσαι κομπιουτερας και να το σκαλίζεις συνέχεια. ΜΗΔΕΝ αξιοπιστια. Αλλά βλέπει η οικογένεια και θα έχω γκρίνια αν το ξηλωσω.
Εννοείται στανταρ μια φορά την εβδομάδα θα ακούσω: Τάσο κολλάει το Kodi......
Tασούλη έχεις pm.

μου κανει πολλα κολληματα κατα την αναπαραγωγη στο netflix, το δοκιμασα και ασυρματα και μεσω ethernet, υπαρχει καποια λυση ?

έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει στο mi apple tv+ μέσω κάποιου browser (πχ chrome ή mozilla). Το ρωτώ γιατί δεν υπάρχει υποστήριξη μέσω εφαρμογής.

τι επαναφορα να κανω? 2 μερες το εχω
εαν εκανες το μεγαλο update στο android 9 θελει επαναφορα συστηματος να καθισει καλα το firmware και στησιμο απο την αρχη οι εφαρμογες

Εγω εχω το προηγουμενο μοντελο. Οταν το πηρα και εμενα σερνωταν . Εκανα την επαναφορα περασα απο αρχη τις εφαρμογες και ολα καλα. Απλα που κ που θελει να το κλεινεις απο την πριζα . Εγωτο κανω καθε πρωι και μετα ολα καλα

Έκανα γενικό reset.

Σας έχει τύχει όταν πάτε να γράψετε σε ένα πεδίο να μην ανοίγει το πληκτρολογιο;

Πάω π.χ. στο play store στο search και δεν βγαίνει pop up το πληκτρολόγιο για να γράψω.

Έχω καβαντζα τηλεκοντρόλ που έχει επάνω hard πληκτρολόγιο αλλά δεν είναι λυση.

Έχω κάνει κάνα κουλό και δεν βγαίνει το πληκτρολόγιο;

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

Έκανα γενικό reset.

Σας έχει τύχει όταν πάτε να γράψετε σε ένα πεδίο να μην ανοίγει το πληκτρολογιο;

Πάω π.χ. στο play store στο search και δεν βγαίνει pop up το πληκτρολόγιο για να γράψω.

Έχω καβαντζα τηλεκοντρόλ που έχει επάνω hard πληκτρολόγιο αλλά δεν είναι λυση.

Έχω κάνει κάνα κουλό και δεν βγαίνει το πληκτρολόγιο;

Όχι,δεν έχεις κάνει κάποιο κουλό,είναι γνωστό bug, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις όταν έχεις το πρόβλημα είναι να βγάλεις από την usb θύρα το στικάκι του έξτρα πληκτρολογίου που έχεις συνδεδεμένο και θα δεις να ξαναεμφανίζεται το πληκτρολόγιο.

Bug;;;; πλακα μας κάνουν οι κινέζοι...... 😡

Δεν σκέφτηκα να βγάλω το στικάκι του άλλου τηλεκοντρόλ.
Αλλά και πάλι δεν με.βολευει. Το έχω κρυμμένο πίσω από την τηλεοραση το μαραφετι, σιγά μην μπαινοβγαζω στικάκια.

Εντάξει μια χαρά δουλεύει το Android TV Keyboard.

Γενικα εχω διαβασει και εγω οτι στο reset πρεπει να βγαλουμε το στικακι ή hub αν τα εχουμε πανω.

Μια ερώτηση γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω. Παίζει απροβλημάτιστα usb drives με ταινίες και τους υπότιτλους?