Xiaomi Mi Box S

Αν θυμάμαι καλά το Netflix "διαβάζει" την ταχύτητά σου και σου στέλνει ανάλογα, δε μπορεί να σου δώσει 4Κ με 5άρα σύνδεση και να λείψει από κάποιον που έχει την 50άρα, εγώ στη θέση του θα έβαζα την ανάλυση στα 1080 που είναι κι η προτεινόμενη απ το Netflix αλλά καλό θα ήταν τη δεδομένη στιγμή θέασης να μην απασχολεί τίποτα άλλο το δίκτυο της οικίας ειδάλλως θα σου το κατεβάσει στα 720 που πιστεύω αυτό γίνεται και στην παρούσα κατάσταση καθότι είναι οριακά.

Εν τέλει νομίζω ότι θα πρέπει να κοιτάξει για σύνδεση vdsl, είναι κρίμα να υπάρχει ο εξοπλισμός και να μην υπάρχει η υποδομή, έχεις ρωτήσει αν η περιοχή σου υποστηρίζει ή πρόκειται στο άμεσο μέλλον;

Τελικά αξίζει να αναβαθμιστεί το mi box s σε Android 9 ή όχι;

Τι θα κερδίσουμε όσοι έχουμε μείνει σε 8.1;

Είναι εύκολο για κάποιον κάτοχο να μου πει αν βγάζει από την οπτική τουλάχιστον 24 96 και αν διαβάζει απο την usb εξωτερικούς σκληρούς?

Εξωτερικούς δίσκους διαβάζει μεχρι 2 tera σε ntfs εφόσον είναι αυτοτροφοδοτούμενοι.
Οσο για το bitrate πριν από δύο χρόνια το είχε δοκιμάσει σε mi tv3 φίλος (Αργεντίνος ερωτικός μετανάστης)και απ'ότι θυμαμαι δεν μπόρεσε να πάρει πάνω 24/48.

Edit
Αλλα έλεγε οτι μπορεί και να φταίει το dac που είχε.

Last edited:
Αν θυμάμαι καλά το Netflix "διαβάζει" την ταχύτητά σου και σου στέλνει ανάλογα, δε μπορεί να σου δώσει 4Κ με 5άρα σύνδεση και να λείψει από κάποιον που έχει την 50άρα, εγώ στη θέση του θα έβαζα την ανάλυση στα 1080 που είναι κι η προτεινόμενη απ το Netflix αλλά καλό θα ήταν τη δεδομένη στιγμή θέασης να μην απασχολεί τίποτα άλλο το δίκτυο της οικίας ειδάλλως θα σου το κατεβάσει στα 720 που πιστεύω αυτό γίνεται και στην παρούσα κατάσταση καθότι είναι οριακά.

Εν τέλει νομίζω ότι θα πρέπει να κοιτάξει για σύνδεση vdsl, είναι κρίμα να υπάρχει ο εξοπλισμός και να μην υπάρχει η υποδομή, έχεις ρωτήσει αν η περιοχή σου υποστηρίζει ή πρόκειται στο άμεσο μέλλον;

Καλημέρα,

Το έχω βάλει στο 1080p, κάπως καλύτερα τα πράγματα.
Για VDSL δύσκολα, "με το ζόρι" μου έβαλαν απλή τηλεφωνική γραμμή και μετά αναβάθμιση με adsl internet.
Κάποια στιγμή με πήραν τηλέφωνο, "συγχαρητήρια έφτασε το vdsl στην περιοχή σας" (Ντράφι), έκανα αίτηση τηλεφωνικά και μετά από 2-3 εβδομάδες, τζίφος, "λάθος κάναμε" δεν έχετε vdsl.
Σαν παιδάκι ήμουν που του πήραν τα παιχνίδι μέσα από τα χέρια του.

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

Ψυχική ηρεμία αν δεν αναβαθμίσω ή αν αναβαθμίσω;

Ευχαριστώ για την. Απάντηση

αν αναβαθμίσεις για ψυχική ηρεμία κάνε system reset από το recovery menu :)

Καλημέρα,

Το έχω βάλει στο 1080p, κάπως καλύτερα τα πράγματα.
Για VDSL δύσκολα, "με το ζόρι" μου έβαλαν απλή τηλεφωνική γραμμή και μετά αναβάθμιση με adsl internet.
Κάποια στιγμή με πήραν τηλέφωνο, "συγχαρητήρια έφτασε το vdsl στην περιοχή σας" (Ντράφι), έκανα αίτηση τηλεφωνικά και μετά από 2-3 εβδομάδες, τζίφος, "λάθος κάναμε" δεν έχετε vdsl.
Σαν παιδάκι ήμουν που του πήραν τα παιχνίδι μέσα από τα χέρια του.

Τα ίδια τράβηξε φίλος κολλητός και μια μέρα του έβαλαν κανονικά, απ ό,τι κατάλαβα τα συνεργεία είναι εξωτερικά και υπάρχει καθυστέρηση στην ενημέρωση μεταξύ των υπηρεσιών, λίαν συντόμως θα χεις κανονικά vdsl.
Το θέμα είναι τώρα να βρεις ποια συσκευή έχει καλύτερο upscaling, το σίγουρο είναι ότι το Netflix δε σου δίνει παραπάνω από 720 με την παρούσα ταχύτητα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

αν αναβαθμίσεις για ψυχική ηρεμία κάνε system reset από το recovery menu :)

το θεμα ειναι διορθώνει κάτι η αναβάθμιση σε android 9 ή αν δίνει κατι εξτρα;

πχ στο 8.1 που ειμαι πολλες φορες δεν ανάβει απο το remote control και πρεπει να το βγαλω και ξαναβάλω στην πρίζα για να ανοιξει... διορθώνετε αυτό στην 9;

Και σε μένα με 14 mbbs ταχύτητα το νετφλιξ της TV (hisense b7100) παίζει πολύ καλύτερα από το mi box.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

το θεμα ειναι διορθώνει κάτι η αναβάθμιση σε android 9 ή αν δίνει κατι εξτρα;

πχ στο 8.1 που ειμαι πολλες φορες δεν ανάβει απο το remote control και πρεπει να το βγαλω και ξαναβάλω στην πρίζα για να ανοιξει... διορθώνετε αυτό στην 9;

φτιάχνει πχ τα wifi προβλήματα, δίνες πλέον 5.1 για νετφλιξ, prime απο την οπτική κα

Εγώ που το χρησιμοποιώ με μία Samsung 48UH6400 όσον αφορά το Netflix βλέπω καλύτερη εικόνα στο mibox από ότι στην εφαρμογή της τηλεόρασης.

Αντίθετα όταν βάζω iptv βλέπω καλύτερη εικόνα όταν βλεπω μέσω εφαρμογής της τηλεόρασης παρά όταν βλέπω μέσω του mibox.

Τι φάση???

Παρόλο που έχω καλό ενισχυτή marantz sr 6011 ειχα θεματακια στη κινησ η της εικόνας. Μέχρι που απενεργοποίησα τον upscaler tτου marantz και απο τοτε παιζει καμπανα ουτε σπασιματα ουτε κατι αλλο.

Καλησπερα σε ολους
Εχω ηδη το xiaomi mi box 3 και με ethernet adapter της ugreen δεν αντιμετωπισα ποτε καποιο σοβαρο προβλημα με αποσυνδεσεις κτλ.Youtube,netflix κτλ ολα καλα.Τωρα θελω να παρω ενα ακομη για αλλο δωματιο,κυριως για την ιδια χρηση,youtube,netflix.
Αξιζει να παρω το καινουργιο μοντελο το s η να ξαναπαρω το 3,καθως βλεπω πολλα παραπονα για το s,μετα την αναβαθμιση σε 9.Αν καποιος εχει μια γνωμη,καλοδεχουμενη...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

φτιάχνει πχ τα wifi προβλήματα, δίνες πλέον 5.1 για νετφλιξ, prime απο την οπτική κα

Εγώ δεν έχω καταφέρει να βγάλω 5.1 από την οπτική στην εφαρμογή του Netflix. Έχω επιλέξει LINE & SPDIF στις ρυθμίσεις ήχου, έπαιξε μια φορά το 5.1 από το Netflix και μετά, όποτε δοκιμάζω, δεν βγάζει καθόλου ήχο, έκανα restart, έβγαλα πρίζα, τίποτα....