Xiaomi Mi Box S

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box S

Αν θες όμως να μένει στα 60 hz η ανάλυση στα υπόλοιπα προγράμματα κατέβασε το refresh rate και βάλε το app της cosmote στα 50 hz. Εγώ αυτό έχω κάνει και είμαι κομπλέ

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

........................................................

Αν θες όμως να μένει στα 60 hz η ανάλυση στα υπόλοιπα προγράμματα κατέβασε το refresh rate και βάλε το app της cosmote στα 50 hz. Εγώ αυτό έχω κάνει και είμαι κομπλέ

γιατι ρυθμιζουμε μεσα απο την εφαρμογη του otetv το refresh rate.??

ή μιλας για καποια εφαρμογη?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box S

Φίλε angelalex τι ακριβώς εννοείς κατέβασε το refresh rate ? Υπάρχει κάποιο app με όνομα refresh rate που κάνει αυτή τη δουλειά?
Επίσης σχετικά με τα υπόλοιπα προγράμματα για παράδειγμα το netflix ,δεν είναι ορθότερο να έχουμε ρυθμίσει το framerate στα 23,976 αντί για τα 60 ?
Αυτό γιατί νομίζω ότι στο netflix οι ταινίες και οι σειρές προβάλλονται εγγενώς σε 23,976 fps.
https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.bytearray.refreshrate

Αυτό είναι το app και μπορείς να ρυθμίζεις μέσα από αυτό τα hz και την ανάλυση για κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box S

γιατι ρυθμιζουμε μεσα απο την εφαρμογη του otetv το refresh rate.??

ή μιλας για καποια εφαρμογη?
Είναι πρόγραμμα που ρυθμίζεις την ανάλυση και το refresh rate μέσα από αυτή για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.

Και το mi stick παίζει κανονικα

Στάλθηκε από το Redmi 7A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και το mi stick παίζει κανονικα

Στάλθηκε από το Redmi 7A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε κάθε συσκευή που έχει Android tv os 8.0 και άνω λειτουργεί κανονικά η εφαρμογή

Ευχαριστώ γιατί αν ήταν root δεν θα έπαιζε και θα έπρεπε να παρω το Box και δεν ειχα χώρο ενω το στικάκι με βολευει

Στικάκι μπήκε στην OLED παιζει πενα την Cosmote OTT θυσίασα το 4Κ αλλά θα ψάξω να βρω ποιο στικάκι παιζει αν έχετε καμιά ιδέα

Κάνε υπομονή μερικές μέρες ακόμα και το Google Sabrina θαναι αυτό που ψάχνεις....

Κάνε υπομονή μερικές μέρες ακόμα και το Google Sabrina θαναι αυτό που ψάχνεις....

Καλά εννοείται ότι θα το πάρω να τελειώνει .

Παντως χτες το στικάκι παιζει τα πάντα αψογα και δεν το περίμενα παρόλο που έχω και το Fire .Βαζοντας Netflix απλά μόνο 1080 καθώς και ότι Youtube βιντεο να δοκίμαζα .
Είναι μία καλή επιλογή σε όποιον δεν θέλει το box λόγω χώρου .

Για netflix prime youtube μέχρι 1080 ανάλυση είπαμε είναι μια χαρά και νομίζω δεν χρειαζετε παραπάνω μνήμη για να τα δουλέψει αυτά.γι αυτό και το βγαλανε για να είναι μια οικονομική λύση σε όποιον θέλει τα παραπάνω .αυτή τη στιγμή πωλείτε στα 35 και πιστεύω θα πέσει κι αλλο

Για netflix prime youtube μέχρι 1080 ανάλυση είπαμε είναι μια χαρά και νομίζω δεν χρειαζετε παραπάνω μνήμη για να τα δουλέψει αυτά.γι αυτό και το βγαλανε για να είναι μια οικονομική λύση σε όποιον θέλει τα παραπάνω .αυτή τη στιγμή πωλείτε στα 35 και πιστεύω θα πέσει κι αλλο

Από που αυτή η τιμή αν επιτρέπεται;

Μπάμπη μου χθες βράδυ γύρισα από Σαλόνικα δε μπορούσα να πάω, να κάνω όμως μερικές ερωτήσεις, αυτό το stick κουμπώνει σε οτιδήποτε βγάζει εικόνα και ουσιαστικά μετατρέπει την τηλεόραση σε smart; Εγώ για παράδειγμα επειδή το καλοκαίρι σβήνω το σύστημα και βλέπω τηλεόραση μόνο κρεββατοκάμαρα, έχω μεταφέρει και το mi box s εκεί, όταν χειμωνιάσει όμως θα το ξανά κοτσάρω στο σύστημα, αυτό το stick μπορώ να το κοτσάρω πάνω σε tv box; Μπορώ να το βάλω και στον Marantz τον ενισχυτή ή έχει κάποιο ξεχωριστό πρωτόκολλο σε τι συσκευές συνδέεται; Και τελευταίο, φαντάζομαι σε οτιδήποτε τηλεόραση παίζει κανονικά έτσι; Γιατί επειδή ταξιδεύω συχνά, θα βόλευε να το παίρνω να το βάζω στις τηλεοράσεις των ξενοδοχείων.

Αν δεν σε ενδιαφέρει 4Κ, hdr να παίζεις παιχνίδια κτλ και το θες ΜΟΝΟ για streaming είναι μια χαρά, απλό και καλό !
Αδειοδοτημένο android tv είναι.

Υπόψιν τέλος μήνα περιμένουμε και το νέο Chromecast Sabrina της Google. Θα έχει και remote και θα είναι καθαρά android tv και μάλιστα η εξέλιξη του 'Google Tv'
Μπορείς να υπολογίζεις και σε αυτό λίγο πιο ακριβά βέβαια...

Προτζέκτορα δεν έχω ακόμα 4Κ, όπως είπα με ενδιαφέρει μόνο για αναπαραγωγή Netflix, να έχω και στο σαλόνι και στην κρεββατοκάμαρα κι επειδή φεύγω συχνά ταξίδια να μπορώ να το πάρω μαζί μου χωρίς να χρειάζεται να ξεστήνω το box ώστε να μπορεί να βλέπει η οικογένειά μου όταν εγώ λείπω. Το θέμα είναι συνδέεται κανονικά σε τηλεοπτικό δέκτη που έχει usb; Παράδειγμα έχω τηλεοπτικό δέκτη της f&u για να βλέπω τηλεόραση στον προτζέκτορα, αν βάλω το stick στην usb του f&u θα το δει κανονικά; Μετατρέπει δηλαδή και τον τηλεοπτικό δέκτη σε smart tv;