Xiaomi Mi Box S

Εφόσον έχει ο δεκτής σου HDMI in μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.Για usb δεν ξέρω αλλά μάλλον όχι.
Αλλά για να το παίρνεις μαζί σου εφόσον το ξενοδοχείο έχει τηλεόραση με HDMI και καλό ασύρματο δίκτυο είναι ότι πρέπει.

προφανώς και δεν δουλεύει σε usb, το συνδεεις οπου υπαρχει hdmi in κι εχεις streaming υπηρεσίες.

Α παιδιά συγγνώμη, εγώ νόμιζα ότι αυτό έτσι όπως το βλεπα ήταν usb,:bang: εννοείται ότι έχω παντού hdmi in, τέλεια θα πάω αύριο μάλλον να το πάρω γιατί θα με βολέψει απίστευτα, thanks.

Κάτοχος Mi box s και από προχθές και του Mi Stick.... Ερώτηση....την αναβάθμιση σε Android 9 να την κάνω ή την έχει ήδη; Στις πληροφορίες δεν λέει τι Android έχει αλλά μου εμφανίζει κάνε αναβάθμιση.. Σε Mi box S δεν την έχω κάνει γιατί λέγατε για προβλήματα στο Android 9....

Το απόγευμα καβαλάς το αμάξι πετάγεσαι 2 λεπτά μέχρι Κορυδαλλό και το παίρνεις με 32,20 ευρώ. (Αρκεί να μην έχει κίνηση η Θηβών και το αμάξι σου να καίει υδρογόνο:drool1::drool1:)

https://techface.gr/product/xiaomi-...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Μπάμπη σ ευχαριστώ, μόλις πήγα και το πήρα και το ρύθμισα κι όλας, απίστευτα βολικό που μπαίνει απ ευθείας σε hdmi in και κρύβεται. Τέλειωσα σφαίρα και με τις ρυθμίσεις του, μου έκανε εντύπωση που ήταν ενημερωμένο, περίεργο ή οκ;

Έχει κανονικά playstore για εγκατάσταση και άλλων App η είναι dedicated σε αυτές τις υπηρεσίες?

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

Έχει play store αλλά καλό είναι να συνεχίσουμε την κουβέντα στο νήμα του (https://avclub.gr/forum/showthread.php/171087-Xiaomi-Mi-TV-Stick) και να μην φορτώνουνε αυτό του s
Είναι καλή λύση για κάποιον που θελει μόνο streaming υπηρεσίες, απλά και καλό.
Υπόψιν τέλος του μήνα έρχεται και το Sabrina της google και με υποστήριξη hdmi2.1

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box S

Έχει play store αλλά καλό είναι να συνεχίσουμε την κουβέντα στο νήμα του (https://avclub.gr/forum/showthread.php/171087-Xiaomi-Mi-TV-Stick) και να μην φορτώνουνε αυτό του s
Είναι καλή λύση για κάποιον που θελει μόνο streaming υπηρεσίες, απλά και καλό.
Υπόψιν τέλος του μήνα έρχεται και το Sabrina της google και με υποστήριξη hdmi2.1
Ωπ συγγνωμη δεν το ξερα, παω για διαβασμα εκει.

Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το Mi box το πήρα για να το έχω στο δωμάτιο στον πάνω όροφο όπου έχω βάλει ΤP-Link extender για να έχω ίντερνετ και εκεί.. Μετά την αναβάθμιση σε Android 9 παίζει λίγα δευτερόλεπτα και ξαφνικά κλείνει μόνο του από τις ρυθμίσεις (το βλέπω όταν πάω) το κουμπί του WiFi αυτόματα και δεν έχω ίντερνετ..σαν να απορρίπτει το extender δηλαδή.... Άμα συνδέομαι όμως στο ρούτερ του ΟΤΕ το κανονικό (όχι στο extender) δεν κλείνει και παίζει...άσχετο που δεν πιάνει καλά.... Τι προτείνετε;

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Λύση είναι από ότι έχω καταλάβει να πάρεις καλό ρούτερ το οποίο θα έχει μεγαλύτερο σήμα από αυτό του οτε

Καλησπέρα σας, υπάρχει κάποιο λινκ γινα κατεβασουμε το Nova go που να παίζει απροβληματιστα σε mi box s;

Ευχαριστώ πολύ, μια τελευταία ερώτηση....
Επειδή δεν έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση στο mi box μήπως χρειάζεται να την κάνω ως αναφορά το Nova go?
Και πάλι ευχαριστώ.

Νομιζα οτι υπηρχε σε play store και Aptoide tv αλλα τελικα πρεπει να το ειχα βαλει απο το apkpure σε apk