Xiaomi Mi Box S

Στην μπάντα των 5Ghz το κουτάκι πιάνει ταχύτητες μεταξύ 160 και 220 Megabits/s (μετρημένο με jperf -> iperf) εφόσον βεβαία υπάρχει οπτική επαφή με το ρούτερ, τώρα όσον αφορά τον usbiko δίσκο σου ναι υπάρχει δυνατότητα να τον βλέπεις από το pc σου αλλά θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις κάποιον file explorer στο κουτάκι που θα μπορεί να σου ανοίγει ftp σύνδεση π.χ es explorer και κάποιο ftp πρόγραμμα στο pc σου π.χ cute ftp.Για να συνδεθείς user και pass βάζεις root και root και πόρτα σύνδεσης την πόρτα που θα σου δώσει ο file explorer.

σε εμενα μια εφαρμογη που μετραει το wifi,μου δειχνει κατα μεσο ορο 350mb.
και οντως δεν εχω κανενα θεμα σε οτι streaming εχω κανει.
βεβαια οπως προανεφερα,το modem ειναι στα 3 μετρα αποσταση,χωρις να παρεμβαλεται κανενα εμποδιο αναμεσα τους.

Στο Nvidia shield υπήρχε ρύθμιση για κοινόχρηστη χρήση του usb Διάκου που έχεις συνδέσει...δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο xiaomi;
Μόνο μέσω ftp γίνεται δηλ;

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Και βάζεις το set orientation για να το φέρεις εκεί που πρέπει.

Same Sh1t...Different Day..

Καλησπερα παιδια. Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο για το νέο cosmote tv και το nova go. Παίζουν κανονικά; Δεν έχω εμπειρία με tv boxes. Χρειάζονται ιδιαιτερες ρυθμίσεις ή απλα κατεβάσεις τις εφαρμογές τους; Τι άλλο μπορεί να προσφέρει γενικά σαν tv box?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Όταν είμαι στην εφαρμογή του Netflix, δεν δουλεύει η αυξομείωση του ήχου από το τηλεκοντρολ.

Έχετε και εσείς αντίστοιχο πρόβλημα;

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box S

Όταν είμαι στην εφαρμογή του Netflix, δεν δουλεύει η αυξομείωση του ήχου από το τηλεκοντρολ.

Έχετε και εσείς αντίστοιχο πρόβλημα;

Αν το εχεις συνδεσει με ενισχυτη και στελνεις 5.1 απο το mi box, νομίζω δεν δουλευει η αυξομείωση απο mi box αλλα μόνο απο τον ενισχυτη.
Αν επιλεξεις απο το μενου του Netflix δυο καναλια ηχου λογικά θα δουλευει κανονικά και απο τα δυο.

https://www.reddit.com/r/MiBox/comments/f5wumj/problem_with_netflix_since_90_mibox_s/

Παιδιά SOS... κάποιος που να γνωρίζει πως βάζουμε τους κωδικούς στο Mi Stick στο Nova Go.....το έχω κατεβάσει αλλά δεν γίνεται με κανένα πληκτρολόγιο... Oύτε από κινητό, ούτε τίποτα.... Θέλει ποντίκι όπως στο Mi box S αλλά ποντίκι δεν παίρνει ελλείψει usb υποδοχής...

Γιατι στο usb του mi box S τι εχεις βαλει? Εκει βαλε το ποντικι, βαλε τους κωδικους και ξαναβγαλτο.

#Teo010 στο Mi Stick ρωτάω πως θα τους βάλω και πως θα μπει ποντίκι για να με βολεψει στην αρχική σελίδα του Nova Go για να βάλω τους κωδικούς...στο Mi box S τους έχω βάλει.....

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box S

Αν το εχεις συνδεσει με ενισχυτη και στελνεις 5.1 απο το mi box, νομίζω δεν δουλευει η αυξομείωση απο mi box αλλα μόνο απο τον ενισχυτη. Αν επιλεξεις απο το μενου του Netflix δυο καναλια ηχου λογικά θα δουλευει κανονικά και απο τα δυο.

Δεν βρήκα τη ρύθμιση στο μενου του Netflix. Ωστόσο από το μενού του Mi box, άλλαξα την επιλογή ήχου από Auto σε PCM και πλέον δουλεύει κανονικά και στο Netflix το Volume up/down.
Σ' ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα. Υπάρχει κανείς που τρέχει το kodi στο mi box s με έτοιμο bild;
Θέλω να το πάρω αλλά με απασχολεί αν θα είναι αξιοπρεπές
σε αυτήν την λειτουργία, γιατί σε μια sony android που έχω
δεν τρέχει άνετα ταινία σε 1080p. Ειδικά αν πρόκειται για μεγάλο
αρχείο έχει πρόβλημα. Γραμμή 100άρα και σύνδεση ενσύρματη.