@ jimmel
α)Nova player ο οποίος είναι fork του Archos player,β) εγκατάσταση του plex server στο pc και plex client στο Mi Box.
Εγώ το έχω συνδέσει με το usb hub και πράγματι δεν κλείνει,αλλά μπαίνει σε sleep mode.Για να "ξυπνήσει" απλά πατάω το οκ του remote και πηγαίνει στην οθόνη που το είχα αφήσει.Έχει παρατηρήσει κάποιος που συνδέει το Box μέσω ethernet, να μην κάνει switch off και ας πάτα κανείς το on/off κουμπί ;
Όσο το είχα συνδεδεμένο μεσω wifi, το έκλεινα και δεν είχα θέμα.
Άλλαξα δωμάτιο και λόγω σήματος έβαλα το usb Hub με το ethernet και παρατηρώ πως παρόλο που το κλείνω από το on/off του remote, ενώ φαίνεται να είναι κλειστό (δεν ανάβει το led μπροστά), μου φαίνεται ότι δεν κλείνει γιατί αν μετά από ώρες πατήσω το κάτω πλήκτρο από το σταυρό, επανέρχεται η εικόνα αλλά το box είναι τρομερά αργό.
Δεν σου "κολλάει" αν το αφήσεις πολλές ώρες σε sleep mode? Εγώ χωρις να έχω βάλει αλλά apps πέρα από το cosmote TV, μετά από κάποιες ώρες σε sleep mode, σέρνεται σε βαθμό που κάνω reset από την πρίζα.Εγώ το έχω συνδέσει με το usb hub και πράγματι δεν κλείνει,αλλά μπαίνει σε sleep mode.Για να "ξυπνήσει" απλά πατάω το οκ του remote και πηγαίνει στην οθόνη που το είχα αφήσει.
Δεν έχει κολλήσει ποτέ και να φανταστείς το ανοίγω μία φορά κάθε 10 ημέρες περίπου.Δεν σου "κολλάει" αν το αφήσεις πολλές ώρες σε sleep mode? Εγώ χωρις να έχω βάλει αλλά apps πέρα από το cosmote TV, μετά από κάποιες ώρες σε sleep mode, σέρνεται σε βαθμό που κάνω reset από την πρίζα.
Πως τα περναμε αυτα τα update??υπάρχει καμία λυση γαι την ανάλυση οθόνης που αλλάζει συχνά είτε σε 1080i60 είτε ακόμα και 480p ..ενώ θελω 4κ50;New build 3091 (OTA4 Beta0)
Changelog:Supporting Peel Mi remote which is a universal remote.
:damnyou: Xiaomi.
Σε μενα κολλαει γιαυτο δεν το κλεινω ποτεΔεν σου "κολλάει" αν το αφήσεις πολλές ώρες σε sleep mode? Εγώ χωρις να έχω βάλει αλλά apps πέρα από το cosmote TV, μετά από κάποιες ώρες σε sleep mode, σέρνεται σε βαθμό που κάνω reset από την πρίζα.
Δεν έχω δει στο μενού του τέτοια ρύθμιση.Γειά σας, μήπως ξέρει κανείς αν παίρνει εξωτερικούς υπότιτλους το stremio?
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.