Xiaomi Mi Box S

καλησπέρα,

θα ηθελα να ρωτησω , εχω σε μια tv και μεσω HDMI εχω συνδεσει ενα WD Media player και απο εκει βλεπω σειρες και ταινιες αλλα δεν εχει dolby admos ηχο και ετσι δεν εχο καθολου ηχο σε μερικες ταινιες.... εαν κανω αλλαγη και παρω το mi box xiaomi θα μπορω να βλεπω τις ταινιες και τις σειρες που εχουν τετοιο format ηχου ? Επισης καποιες νεες ταινιες (remux) που δεν παιζει το video απο το western digital media player θα μπορω να τις δω με αυτο ?

ευχαριστω

καλησπέρα,

θα ηθελα να ρωτησω , εχω σε μια tv και μεσω HDMI εχω συνδεσει ενα WD Media player και απο εκει βλεπω σειρες και ταινιες αλλα δεν εχει dolby admos ηχο και ετσι δεν εχο καθολου ηχο σε μερικες ταινιες.... εαν κανω αλλαγη και παρω το mi box xiaomi θα μπορω να βλεπω τις ταινιες και τις σειρες που εχουν τετοιο format ηχου ? Επισης καποιες νεες ταινιες (remux) που δεν παιζει το video απο το western digital media player θα μπορω να τις δω με αυτο ?

ευχαριστω

Έχω το WD TV Live το οποίο παίζει κανονικά atmos (και μέσω Dolby True HD), αλλά όπως καταλαβαίνεις είναι μέχρι 1080p.
Πήρα το Mi Box S και παίζει και αυτό Dolby atmos τουλάχιστον με DD+, απλώς έχει σημασία τι θα "δει" συνδεμένο στο HDMI του για να μπορέσει να παίξει.
Είναι σίγουρα θέμα αναγνώρισης των συσκευών μεταξύ τους και εδώ τα πράγματα παίρνουν περίεργη τροπή ορισμένες φορές.

Αν θες να αποφύγεις τα ναι μεν αλλά και τα διάφορα περίεργα και ανεξήγητα που συμβαίνουν πολλές φορές με το Mi Box S, υποχρεωτικά πηγαίνεις στο nVidia Shield. Αλλιώς μια χαρά είναι το Mi Box S γι' αυτά που κάνει, έστω όπως τα κάνει.

Πήρα το Mi Box S και παίζει και αυτό Dolby atmos τουλάχιστον με DD+, απλώς έχει σημασία τι θα "δει" συνδεμένο στο HDMI του για να μπορέσει να παίξει.
Είναι σίγουρα θέμα αναγνώρισης των συσκευών μεταξύ τους και εδώ τα πράγματα παίρνουν περίεργη τροπή ορισμένες φορές.

Λεωνίδα τι εννοείς μ αυτό; Εμένα δε μου κλειδώνει σε dolby atmos, μήπως θέλει αναπαραγωγή με άλλη εφαρμογή;

Εγώ παιδιά παρατήρησα ότι πηδαει κάποια frames στις ταινίες ,οπότε χθες έβαλα σταρ Τρεκ και στο mi box s και στον player της τηλεόρασης και η διαφορά ήταν χαοτική υπέρ της τηλεόρασης.Εχω μια panasonic 50αρα et60 του 2014 ,είναι φυσιολογικό αυτό; Πώς αντιμετωπίζεται; Στο mi box s στις ρυθμισεις-resolution το έχω στο αυτόματο και έχει βρει 1080 50hz

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ παιδιά παρατήρησα ότι πηδαει κάποια frames στις ταινίες ,οπότε χθες έβαλα σταρ Τρεκ και στο mi box s και στον player της τηλεόρασης και η διαφορά ήταν χαοτική υπέρ της τηλεόρασης.Εχω μια panasonic 50αρα et60 του 2014 ,είναι φυσιολογικό αυτό; Πώς αντιμετωπίζεται; Στο mi box s στις ρυθμισεις-resolution το έχω στο αυτόματο και έχει βρει 1080 50hz

Με τι player βλέπεις στο box?
Προτείνεται το Kodi, με auto frame refresh. Στις ρυθμίσεις του kodi αυτό..

Μιλαω για το νετφλιξ συγκεκριμένα

Λεωνίδα τι εννοείς μ αυτό; Εμένα δε μου κλειδώνει σε dolby atmos, μήπως θέλει αναπαραγωγή με άλλη εφαρμογή;

Αν θυμάμαι σωστά η παρακάτω εικόνα είναι με αναπαραγωγή VLC.

(Σε Marantz SR6014 είναι συνδεμένο εδώ)

Attachments

• IMG_20201024_114942.jpg
    IMG_20201024_114942.jpg
    177.6 KB · Views: 195
Και πως θα κάνω το Νέτφλιξ να παίξει από vlc; Τέλος πάντων τώρα που ξύπνησα θα πάρω τον Μπάμπη να μου πει με το Kodi πως γίνεται.

Και πως θα κάνω το Νέτφλιξ να παίξει από vlc; Τέλος πάντων τώρα που ξύπνησα θα πάρω τον Μπάμπη να μου πει με το Kodi πως γίνεται.

Πάρε και γράψε εδώ την διαδικασία για το Kodi να το κάνω κι εγώ.

οσοι εισαστε σε τηλεορασεις 1080p και μπορειτε κανετε μια δοκιμη,εμενα μου παιζει καλυτερα σε 720p παρα σε 1080p.Στα 1080 ειναι σαν να χανει frames

οσοι εισαστε σε τηλεορασεις 1080p και μπορειτε κανετε μια δοκιμη,εμενα μου παιζει καλυτερα σε 720p παρα σε 1080p.Στα 1080 ειναι σαν να χανει frames

κανε μια επανεκινηση και βρες τα σωστα hz για καθε τι που παιζεις.
τα περισσοτερα(kodi,netflix)παιζουν στα 60hz με την εγγενη αναλυση της τιβι σου.
εαν εχεις την εφαρμογη cosmote,παιζει σωστα στα 50Hz.

Αν θυμάμαι σωστά η παρακάτω εικόνα είναι με αναπαραγωγή VLC.

(Σε Marantz SR6014 είναι συνδεμένο εδώ)

Παιζει με το vlc σοτ xiaomi απο που?
δικτυο,ή σκληρο δισκο usb?
γιατι εμενα το Kodi και το netflix παιουν μεχρι και dd+.
πως παιζεις atmos ρε συ παληκαρι..?

Παιζει με το vlc σοτ xiaomi απο που?
δικτυο,ή σκληρο δισκο usb?
γιατι εμενα το Kodi και το netflix παιουν μεχρι και dd+.
πως παιζεις atmos ρε συ παληκαρι..?

Από στικάκι είναι το εναταντανέ της αναπαραγωγής Atmos.
Στη δουλειά σε ένα από τα πολυκαναλα που έχουμε στημένα.

αρα πολυ πιθανο να τρεχει μονο απο usb,HD-AUDIO.
αλλα και παλι απο την στιγμη που δεν το υποστηριζει το Kodi στα audio options(εχει direct μονο dd και dts)πως θα παιξει..??
κατσε να δω απο usb και θα σου πω.