Κ πως μεταφέρεις τους εξωτερικούς υπότιτλους στο player του stremio? Δεν σου δίνει κάποια επιλογή
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κ πως μεταφέρεις τους εξωτερικούς υπότιτλους στο player του stremio? Δεν σου δίνει κάποια επιλογή
Ωραίος Τάσο!!!
καλησπέρα,
θα ηθελα να ρωτησω , εχω σε μια tv και μεσω HDMI εχω συνδεσει ενα WD Media player και απο εκει βλεπω σειρες και ταινιες αλλα δεν εχει dolby admos ηχο και ετσι δεν εχο καθολου ηχο σε μερικες ταινιες.... εαν κανω αλλαγη και παρω το mi box xiaomi θα μπορω να βλεπω τις ταινιες και τις σειρες που εχουν τετοιο format ηχου ? Επισης καποιες νεες ταινιες (remux) που δεν παιζει το video απο το western digital media player θα μπορω να τις δω με αυτο ?
ευχαριστω
Πήρα το Mi Box S και παίζει και αυτό Dolby atmos τουλάχιστον με DD+, απλώς έχει σημασία τι θα "δει" συνδεμένο στο HDMI του για να μπορέσει να παίξει.
Είναι σίγουρα θέμα αναγνώρισης των συσκευών μεταξύ τους και εδώ τα πράγματα παίρνουν περίεργη τροπή ορισμένες φορές.
Με τι player βλέπεις στο box?Εγώ παιδιά παρατήρησα ότι πηδαει κάποια frames στις ταινίες ,οπότε χθες έβαλα σταρ Τρεκ και στο mi box s και στον player της τηλεόρασης και η διαφορά ήταν χαοτική υπέρ της τηλεόρασης.Εχω μια panasonic 50αρα et60 του 2014 ,είναι φυσιολογικό αυτό; Πώς αντιμετωπίζεται; Στο mi box s στις ρυθμισεις-resolution το έχω στο αυτόματο και έχει βρει 1080 50hz
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λεωνίδα τι εννοείς μ αυτό; Εμένα δε μου κλειδώνει σε dolby atmos, μήπως θέλει αναπαραγωγή με άλλη εφαρμογή;
Και πως θα κάνω το Νέτφλιξ να παίξει από vlc; Τέλος πάντων τώρα που ξύπνησα θα πάρω τον Μπάμπη να μου πει με το Kodi πως γίνεται.
οσοι εισαστε σε τηλεορασεις 1080p και μπορειτε κανετε μια δοκιμη,εμενα μου παιζει καλυτερα σε 720p παρα σε 1080p.Στα 1080 ειναι σαν να χανει frames
Αν θυμάμαι σωστά η παρακάτω εικόνα είναι με αναπαραγωγή VLC.
(Σε Marantz SR6014 είναι συνδεμένο εδώ)
Παιζει με το vlc σοτ xiaomi απο που?
δικτυο,ή σκληρο δισκο usb?
γιατι εμενα το Kodi και το netflix παιουν μεχρι και dd+.
πως παιζεις atmos ρε συ παληκαρι..?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.